Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. badaji

badaji Obyvatel fóra

Mně se děsivka líbila. Stihla jsem dodělat starší úkoly, napěstovat na novou výrobnu i nový strom a ještě částečně dodala do nových úkolů. Rozhodně mě potěšila víc než narozeninová akce. Tam bych ještě nějaký den potřebovala. Ale z děsivky mám radost.

bursuk59, Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nezapomeňte přesadit tu nejdelší plodinu, za chvilku nám to končí xD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak,tak.Už sem to raději udělal!:)
    Po zbytek děsivky od splnění novejch úkolů, jsem se věnoval doplňování krátkodobých plodin.
    [​IMG] 8)

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Je dobře, že končí. Už jsem z ní celičký uondaný.
    A toho krmiva, co všechny ty nenažrané příšery zkonzumovaly!
    To by se jeden mohl upěstovat a umlít. A to prý jsou některé
    polomrtvé.
    :D

5. hanina61611961

hanina61611961 Zelenáč fóra

mohl by mi nekdo poradit kde mam vzit zarovku temneho svetla? diky

6. makak-magot

makak-magot Stará škola

hanina61611961: Poradím ti :)
    Klikni nahoře na "Domů", pak na "FAQ - Hra a fórum (CZ)" a nakonec do políčka "Hledat"(vpravo nahoře) napiš "Žárovka černého světla" (nebo jenom "Žárovka"). Klikni na "Hledat" a zaměř se na ten výsledek, kde je nadpis "Výrobny".

Jinak já musím konstatovat, že na příští Děsivku jsem opravdu perfektně připraven. Ve třičtvrtě na dvě jsem si ještě zasel desetiminutová Vampíří rajčata, abych se následně začetl do popisu akce "Mixovací párty" a probral se až ve 14:10...
    xD

Naposledy upraveno: 30/1/19
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hanina16611961 - žárovka černého světla je produkt nové výrobny Montovna černého světla (dostupnost Jackův obchod)
    A protože před chvílí skončila děsivá noc, budeš si muset počkat na další, až se zase otevřou brány hřbitova ;)

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mám zasetou zářící plíseň a ponurý květ, O cca 40 kytek jsem recept nevybrala, ale i tak jsem pěkně poskočila.... :) a další děsivka bude jen na dva dny ....:(

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak nepochybuji že dílnu neudělám o další děsivku zastavila mě nemoc tak se mi nechtělo pokračovat,ale nevadí to protože se mi zdá že děsivka je častá a to znamená že si můžu dělat zásoby ječičí tykev mám přes 1 tisíc napěstováno

evainfo tohle ocenil(a).
  10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Těším se,že budu moci konečně sadit do úkolů v družtvu, mám hafo nedokončených;)

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

Konečně děsivka, doufám,že k ní nedají další úkol Je třeba dodělat resty v družstvě;)

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Teď došla sms, děti na šachy nevezu, tak pohnu s posledními 5ti úkoly v děsivce. :music: Nějak potřebuji ještě hafo fialových potfor... :(

evainfo, danielka0000 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mám nepříjemný dojem, že mi na hřbitově vesele dozrála rajčata xD

14. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Snad na děsivku zase nezapomenu :p

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož mám rostlin dostatek, vše kolem 10-11 tis, krátkých i víc, tak jsem dala na plochu zvířátka a stromy, abych je po dlouhé době vyvětrala, pustila +2 z děsivky a už to lítá, na zbytku ploch pěstuji dál i rostliny, jsem zvědavá, jestli ten nápor stodola vydrží
    xD:p:music:

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No já ji asi zase zasklím, pak zruším oslizlé příšerky se stromky a nasadím všude kytičky do menu těch pažravců, hned zjistím konec děsivky a nestihnu nasadit něco velkého pro možná nadcházející akcičku ... jako by to tu už bylo xD :p
    Rostlinek, stromků a příživníků je dostatek, jen to krmení chce větší zásoby a družstvo má ode mě zatím pokoj ;)

dasa1143, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Uuuuuuffff málem jsem si na noc aktivoval Dýni. Ještě že mi to došlo že se aktivuje až za dalších 20 hodin.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Montovna černého světla se vyhřívá na hřitově a ještě jedna příjemná zpráva z minulých sazenic (minulá děsivka) padly stromy na nic kromě stromu s marshmelounovýmy duchy

jindrasofr a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  19. PaPOSJ

PaPOSJ Zelenáč fóra

Ahoj. Kde vemu sliz?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra