Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tak už by to mělo být opraveno, aspoň jsem přidal ty dva řemeslné produkty co tam chyběli. Tedy vlastně chybí ještě řádky, ale ty se nejdříve musí dodělat :(

aljanu a dana9494 tohle ocenili.
  2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. Hned ve tři hodiny jsem sklidila pár duchů - šup pro poslední dekorku do obchodu a stonek "Děsivá noc" na zkrácení růstu je aktivován. ;) Pěstuju jako o závod - potřebuju dekorace na stonek "Temná mračna" a pak se vrhnu na zbytek úkolů .

3. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky hurá mám aspoň 1 úkol hotov miss květo-genická i neposlušnou školku při minulé akci ...zbývá dokončit 6 úkolů všechny jsou tak z poloviny načnuté, pomalu a jistě se dokončí. Snad bude opět delší děsivá noc nejlépe o výkendu to se to pak pěstuje je více času prostě by to bylo úplně skvělé- no tak jsem se zasnila a jede se dál....hmmm:D:pJanča

4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko, ak desivka pre mňa úspešná, podarilo sa mi aktivovať výhonok temné oblaky a dostala som 1 kostenný krík :D

5. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak jsem se zamotala :)
    stonek Mesíční mánie - mám od včerejší kupě Kerberose aktivní

a pak tedy jak koukám existuje druhý, Temná mračna - a toho se musím dopátrat. Jdu na ty odkazy, Casey opět díky

EDIT: tak ne. Prolezla jsem celé FAQ k Řádek v nebi a Temná mračna tam nikde popsána nejsou. Vzdávám to netuší k čemu jsou dekorky ze Světlušky ani co dalšího mi chybí atd.

Naposledy upraveno: 9/11/16
    aljanu, dana9494 a satelit tohle ocenili.
  6. Silwin

Silwin Rádoby autor

Tak já si včera večer v poklidu sklidila celou farmu a na hřbitov jsem si vzpomněla až ráno. Celou noc si tam rostla rostlina hrůzy. xD

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Levlef - koukni TADY
    Temná mračna a Halloween 2016 se dali koupit,pokud je nemáš koupené tak to ani nehledej.

8. Levlef

Levlef Baron fóra

Dekuji, aha :)
    Takže dekorky ze světlusky muzu uplne v pohode ignorovat, uz je mi to jasny :) Jiný bezne dostupny stonek nez Mesicni manie se ke hrbitovu nevztahuje, pouze bezne ukoly za bezne odmeny v druzstvu. Jasny :)

aljanu, dana9494 a satelit tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

Ještě jsou tam tuším dva řádky...

Ten první je z úkolu Strašidelné nákupy a druhý byl tuším v akci Halloween 2014.

A ještě tento z akce Hrůzostrašná noc.

Edit: Přesně tak,běžně dostupný je jen z úkolu Strašidelné nákupy a Kouzelná čistota.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Satelit,

řádků jako takových je víc, ale běžně dostupný bude jen jeden. Ten druhý co máš na screenu je tuším z akce Halloween 2014.

Edit: já jich našel 5. Viz. doplněné info FAQ - Děsivá noc

aljanu tohle ocenil(a).
  11. Levlef

Levlef Baron fóra

Mám řádek Hrůzostrašná noc, Děsivá noc - tedy oba z obrázku.

12. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Řádek je také v úkolu Kouzelná čistota

13. karbar

karbar Vévoda fóra

Teď jsem se podívala na stav hrůzostrašných kytek, že bych také mohla začít chovat pejry a vrány.
    Fňuk, fňuk to to bude ještě hooodně dlouhá cesta než se k tomu dostanu.

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Pravda, pravda, řada na magickém stonku 1 Děsivá noc z úkolu Kouzelná čistota.

15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já tenhle úkol (Kouzelnou čistotu) začala plnit, jenže on dává 800 BZ za 8 hodin. Takže zůstane navěky prázdný.
    Nebo vlastně do té doby, než splním všechny ostatní a tenhle poslední mi tam zůstane strašit. Takže aby nestrašil :-D

16. karbar

karbar Vévoda fóra

Světlušky mám sbírat za 1.01 a strašidelná noc končí za 1.07 hod tak to snad neprošvihnu.

17. .macca.

.macca. Hrabě fóra

já na to mám 3 min abych to stihla si dát dohromady

18. osel63

osel63 Pisálek fóra

...se musím"pochlubit"...bylo půl třetí,dala jsem rajčata,že je 3x otočím a pak nechám na hřbitově pořádně vyzrát něco dlouhodobého.Zároveń mě ale napadlo,že půjdu na zahradu shrábnout listí,takže.....na hřbitově mě budou měsíc zrát úúúpíří rajský......8)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já jsem zase nesklidila, přišla návštěva a nemohla jsem k počítači, doháje. Jindy nikdo nepřijde

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem začala plnit světlušku, ale je to běh na dlouhou trať, protože než je všechny vychovám, tak musím dát pozor aby mi neuletěly!!!Ale za několik měsíců si budu moci i tento úkol v družstvu odškrtnout jako hotový! Pěkný den všem!!! ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.