Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fafosek

fafosek Zelenáč fóra

beruška 1966:
    Není to dekorka z obchodu, ale z úkolu Světluška - 4/4.

dana9494, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

beruška1966 jestli ono to nebude tím, že tato dekorka je v odměnách z nového úkolu v družstvu a u Jacka jaksi není....

milostivas, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

a jdeme na to ... dokončit poslední úkol v družstvu a získat dekorky do stonku

4. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Nějak mi uniklo v oznámení,že děsivka je už od desíti,ted koukám jak blázen,že svítí hřbitov :D tak šup na to..

5. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Děkuji moc za radu!!Už jsem dýnový tanec našla!!

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juchůůů, spláchla jsem další úkol
    [​IMG] [​IMG]

7. felis01

felis01 Rádoby autor

Jaká Děsivka? Ona je Děsivka? :oops:

milostivas tohle ocenil(a).
  8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj felis01,
    ano, od dnešních 10:00 do 31.10. do 11:00 hod je děsivka.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

neboj, zatím jsi prošvihla necelé dvě hoďky. Koukni do kalendáře.

10. felis01

felis01 Rádoby autor

Sorry, ale tohle už mě fakt štve, kalendář nekontroluju každý den a pokud je oznámení akce v úvodním přehledu hned o hodinu později "přeplácnuto" oznámením o nějaké slevě, které mě nezajímají, tak to prostě nezaregistruju. K tomu mám někdy puštěnou farmu celý den bez aktualizace, takže jsem na to taky mohla přijít až zítra. >:(

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

felis01 - jednak to na tebe vyskočí v novinkách, pak taky ten hřbitov svítí (běží-li na něm akce)
    Dále když vlezeš na fórum - tak napravo máš přehled právě probíhajících akcí: Dnešní akce (tam nemusíš ani aktualizovat, ani vlézt do kalendáře, ani pročítat ofiko k akcím....

12. felis01

felis01 Rádoby autor

Ok, ale hřbitov ani nová akce v časomíře se mi nerozsvítí bez aktualizace. Úplněk taky není. Záložky o "dnešních akcích" jsem si, pravda, nevšimla, ale je až hodně dole, kam se moc nedívám. Novinky taky většinou ignoruju, hlavní zdroj informací je pro mě "Akce" na úvodní obrazovce. A poslední dobou je to tak často - oznámení o týdenní akci je do hodiny překryto oznámením o jednodenní slevě apod.

Já se nechci hádat, je to moje chyba, já jen že ty akce se teď tak vrství jedna před druhou, že člověk musí několikrát denně všechno zkontrolovat, aby mu něco neuteklo. A hraju už hodně dlouho a takhle hektické to prostě dřív nebývalo.

13. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Nádhera, že mi to tentokrát vyšlo na volno, tak nějaký úkol zase udělám... Ale daleko víc je toho ještě přede mnou... Když to vydržím ještě deset let, přidám se k důchodcům závislákům....

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Taky koukám a kuk a on svítí hřbitov......tak vesele do práce. Shrabat listí a oprášit hrobečky a ono se to zase trošku pohne....

15. rakkos

rakkos Rádoby autor

v Jackově obchodě:)

pavca67 tohle ocenil(a).
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Temná mračna hotova.Chyběla mi akorát 1 světluška ;)

17. alunk

alunk Aktivní autor

Tak jsem si tedˇ všimla, že je děsivka, tak už pěstuji - to červené a oranžové cosi, atˇ mi to tam nestraší, chtěla bych se pustit ještě do světlušek, ale nevím, jestli to stihnu. Zatím se mi množí na ploše :D

18. orchidea2000

orchidea2000 Zelenáč fóra

Ahoj, jak získám stonek temná mračna, již mám 2 předměty, ale nejdou umístit. Díky.

19. lase2

lase2 Magnát fóra

pokud ho chceš, lze koupit jen za floreny (jeden 150 a druhý 200 florenů), podrobně najdeš v ofiku :D

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Temná mračna hotova - stonek již poprvé vydal své dary, teď dopěstovat na poslední strašidelný úkol, který mi straší v družstvu xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.