Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak, ještě pár chapadel a další úkol v družstvu hotov :) Pomalu a jistě.... světlušky, jabloně i vrby mám.... tak žádný spěch, navíc v listopadu mohla být taky delší děsivka, je to dušičkový měsíc, mají svátek ... :):p

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja si splnil jen to co jsem chtel - tedy od Jacka dve svetlusky a dve jablone, diky tomu mam ted 4 svetlusky a dekorku... zbytek pocka az bude dost svetlusek, rostlin je napestovano dost... kdo vi co bude chtit dalsi akce za par dni :)
    Ono zase kam ty chlivky davat a pouzit je jednou a pak nechat v liste se mi nezda efektivni, radeji mene kusu ale delsi dobu, kdyz nebudou stacit, nakoupi se kdykoliv...

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Úkol v družstvu hotový.Čekám na další ;)

4. xjanavondrakova

xjanavondrakova Pisálek fóra

SSplnila jsem ukol v druzstvu a svetlusky nikde?

babina51 tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj xjanavondrakova,

zkus se prosím podívat do inventáře například na Hlavní louce. Určitě jsi získala Strašidelné světluščí doupě, které je určené pro Farmu nikoliv pro Strašidelný hřbitov.

babina51, milostivas a dana9494 tohle ocenili.
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak sláva - nový stálý úkol Světluška se ukázal naštěstí jaksi nestabilním a za pomoci zásob a zvýšeného úsilí v oblasti Temného světla (temné světlušky) byl odeslán mezi své již dříve splněné předchůdce a mám ho tak rovněž hotový.
    Tak alou na hřbitov a doplňovat zásoby pro další stálé děsivé úkoly!!!;)

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

mě chybí 40 světlušek do ukolu s tím jsem počítala že to dodělám až příště jenom teď nezapomenout že děsivka končí ve 14hodin

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Bracula odrovnán, teď mi chybí pár tykví a dodělám zámek. Zůstane jen světluška a polovic zrcadla. Dobrá věc se podařila, tak příště budu makat na nějaké ty chlévy a na bubukytky.

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

světluščí úkol hotov, takže na příště zbyly poslední dva dílčí úkoly v Kouzelné čistotě, ale ve stodole už toho moc nezbylo, snad bude i další děsivka poněkud delší než těch 24 h ...

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    chybí 80 světlušek (podle předpokladu) což jsou dva dny děsivky. Již jsem začal s doplňováním děsivých rostlin, ale vzhledem k šetření pomocníků to jde pomalu (tím pádem nepoužívám ani MJS a jedu na normálních polích). Uvidíme co vymyslí příště, zda nechají dodělat úkoly nebo budou další.

11. pavca67

pavca67 Expert fóra

tak to je super ted jsem splnila ukol a odměna byla doupě světlušky a v inventáři není i po restartu a jiném prohlížeči >:(

babina51, milostivas a dana9494 tohle ocenili.
  12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj pavca67,
    který úkol jsi splnila? Ve 2. najdeš světlušky na farmě a ve 4. na hřbitově.

babina51, Květa54 a milostivas tohle ocenili.
  13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak já trubka si myslela,že děsivka končí až zítra a pár minut před koncem jsem zasadila nějaký houby na 1 hodinu,šikovná holkao_OxD

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

WAU!!! Děsivka neplánovaná :D super, dodělám, co mi nevyšlo při dlouhé kvůli výpadku internetu :, tak snad to dopadne tentokrát...A protože jede ještě akce, tak s MJS a kombajnem pohnu s dalším úkolem....

15. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

No panečku, a je tu zase :)! Minule jsem chvátala a dodělala celý světluščí úkol, tak nyní budu dopěstovávat lážo plážo do stodoly, případně koupím něco u Jacka.

16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, to je super - neplánovaná děsivka potěší a trochu se hýbne s úkoly v družstvu. ;)

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Tato děsivka je i dobrá zpráva pro ty, co si koupili řádek, do kterého je třeba nakoupit dekorky u Jacka. :music:

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Přesně tak, tato děsivka je ideální na chybějící dekorace do stonku :). Zatím mám 1 z úkolu, 1 z obchodu a na tu poslední chybí ještě 19 temných světlušek, ale s troškou SK večer bude stonek už stonkovat ;). Z plodin nic nechybí, takže už pěstuji jen do zásoby na případné další stálé úkoly. Úkol Světluška je rozdělaný, ale hned jak bude dostatek temných světlušek, tak poputuje do splněných...

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

děsivka je fajn škoda že nepadaj obale na cukrové;)

evainfo, dana9494 a Apachie1 tohle ocenili.
  20. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    Ahoj!NĚJAK SE MI NEDAŘÍ NAJÍT U JACKA V OBCHODĚ TU MALOU DEKORACI NA JEDNO POLÍČKO - DÝNOVÝ TANEC!!NEVÍTE KDE HO NAJDU?OSTATNÍ DEKORACE JSEM NAŠLA.DÍKY.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.