Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

proc je dispozici temne sv.doupe a strasidelne ??

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Temné potřebuješ do úkolu v družstvu, resp. vychované temné světlušky ze hřbitova.
    Strašidelné je odměna na farmu, dává obyč.světlušky.

milostivas tohle ocenil(a).
  3. irja2010

irja2010 Pisálek fóra

děkuji nezmarka

4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

danakrausova98 - ešte môžeš získať chápadlovú vŕbu v desivých úlohách vo farmárskej hale.

5. fifa2006

fifa2006 Zelenáč fóra

Proč mi po splnění úkolu nepřibylo ve stodole Temné světluščí doupě? Jedno jsem koupila a to druhé za splněný úkol prostě není :-/

6. davidson00

davidson00 Baron fóra

fifa2006, ve druhém úkolu je strašidelná svěluška, tu najdeš na farmě, temné světlušky co se dají dát na hřbitov jsou až ve 4 úkolu,

milostivas tohle ocenil(a).
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už chybí "jen" 208 světlušek, ale ty odměny za ně jsou tak chabé, že bych to neplnila, kdybych nechtěla mít všechny úkoly v družstvu hotové. A proto, že jsou to už poslední úkoly z děsivky a vlastně neměla bych co dělat. Rostlin napěstováno 4-5 tis. do zásoby od každé, plodů dvou stromků už také dostatek, tak už budu zase čekat na nové úkoly. Jsem zvědavá, zda i halloween bude na hřbitově.

8. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, musím to tady napsat, před hodinou jsem sklízela krvavou kapradinu, nevypadlo žádné padátko, pak 2 světlušky taky nic a teď znovu krvavé kapradí, co myslíte, kolik vypadlo - vypadlo 11 padátek, tomu vůbec nerozumím, ale jsem ráda, tak jsem je dala znovu, tak uvidím
    za hodinu vypadly 3 padátka, tak ještě 1x

Naposledy upraveno: 20/10/16
  9. gosi62

gosi62 Pisálek fóra

Koupené temné světluščí doupě ale nikde ho nevidím. Kde je????

10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj gosi62, hľadaj na cintoríne(Strašidelný hřbitov) v inventári.

Peknú hru prajem

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám už 10 Temné světluščí doupě.Chybí mi do úkolu 144 světlušek. ;)

Trepifajksl a dana9494 tohle ocenili.
  12. milostivas

milostivas Znalec fóra

nemám ráda rozdělané úkoly tak jsem to vzala jedním vrzem... :p nakoupila 18 chlívků a jela.. :) teď jdu doplnit zpět stavy bubukytek :)

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Aáá je to tady,ještě se ani nezačalo šlechtit a už se světluše pletó xD. Nemohla by se ještě přidat Temná strašidelná louka ?
    Dávala by temné světluše na divoké louce ...třeba.

14. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No já nevěřím vlastním očím.... Koukám kolik z vás už má všechny děsivé úkoly splněné. Já je budu plnit ještě asi následujících pět let, teda pokud to se mnou dřív nepraští.... Ta krátká doba jednoho dne mi to nikdy nějak moc neulehčila. Tahle byla o mnoho lepší i když naskočil další úkol. Ale koupil jsem od Jacka druhou chapadlovou vrbu, jabloň temné královny i temné světluščí doupě a něco jsem dokonce i splnil takže velká spokojenost.... I když bych samozřejmě potřeboval aby děsivá noc trvala asi tak do koce roku.....

15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni. Všechny rostliny jsou napěstované, ale chybí mi ještě 90 světlušek. uvidím, jak to stihnu. Jára

16. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak světlušky hotové a tím i úkol "Světlušky" jsem ráda,že jsem stihla úkol celý a je uklizeno . Tak už zase pěstovat děsivky jen do zásoby a pro radost :music:.

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

aj u mňa hotovo [​IMG]

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Podařilo se mi splnit úkoly tak, že jsem získala jabloně a světlušky.
    Tím to pro mě zatím končí. Snažím se ještě pěstovat na stršikytku a nějak se mi nedaří.Pokaždé když si myslím že toho mám dost. Co se stane? Prostě na tu kytku zapomenu a plním úkoly.

19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zase jedna skvělá prodloužená děsivá noc. Mám stonek na urychlení růstu děsivek , ale chybí mi do něj dekorky k aktivaci. Tak pěstuji jak o závod, abych ty dekorky v obchodě získala. Úkoly v družstvu zatím počkají. ;)

20. karbar

karbar Vévoda fóra

Ahoj Janina0971. Nezoufej. Já při minulé akci stonek také aktivovala a chyběli mi dvě dekorace. Sehnala jsem je při OaD, ale od mých dobrých sousedů. U mě se nevyskytovali a když tak za něco co jsem neměla a nepomohla ani moje nabídka.

Trepifajksl a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.