Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak na temny jsem koupil jednu, spis proto, ze neverim, ze z toho napada dost akcnich vypadavatek... casem se dostanu k dalsim dvema, takze to by stacilo... ta strasidelna staj je staj, ne vyrobna, tak jako ostatni strasidelny, takze dava obycejnou svetlusku, akorat je jakoby ve zlutem provedeni... stale nechapu k cemu bych ji potreboval?

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tassadar11 - možná je to možnost pro nováčky, jak přijít ke světluškám. A taky mají ty strašisvětluše kratší čas, takže jsou o trochu výhodnější. Taky jsem dumala nad tím, k čemu jsou dobré...
    (možná jen k dělání zmatků xD:eek:)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

to asi všichni, zřejmě se vloudila nějaká chybička ... snad dostaneme včas informaci, jak to skutečně s ukončením akcí bude

dana9494 a STYBI tohle ocenili.
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Kúpil som si 3 jablone a 2 svetlušky to mi zatiaľ stačí.Keď že úlohy mám všetky hotové tak s touto novou ponáhľať nemusím.Tá mi neutečie nie je zajacxDxD.

5. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Děkuji za odpovědˇ.

STYBI tohle ocenil(a).
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj pompo68,
    časy ukončení akcí se ověřují.

STYBI, karbar a dana9494 tohle ocenili.
  7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som dala na cintorín zase "všehochuť" -8,6,5-hodinovku, ale aj ohnivý hríb a orchideu. Ráno ukáže, čo to prinesie.

STYBI a DANKA722 tohle ocenili.
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

I já jsem koupil tři jabloně, ale světlušky zatím jen jedny, neb ještě potřebuji vypěstovat fůru kytí. Hlavně Bracula mi pije krev tak dlouho, že ho chci vylikvidovat. Musím si udělat zase statistiku, co z těch rozdělaných ještě musím doplnit... hlavně náhrobní šuter, ten je dost dlouhý, aby se při děsivce vícekrtát točil, na noc je to zase krátké... takže tento týden beru, beru a chválím! Zdar a sílu k vašemu dílu!
    PS: sesumarizováno! na 13 dílčích úkolů potřebuji - 2750 duchů, 4500 kamenů,6500 kostí, 5750 tykví, 2250 mucholapek, 1220 očí a 2475 hrůzy. Nový úkol ještě nepočítám. Jejda ještě 10887 krvavého kapradí a 5332 korálovky. Bude stačit ten týden vůbec?

Naposledy upraveno: 17/10/16
  9. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

kde se kupuje ten chlívek? Díky :)

STYBI tohle ocenil(a).
  10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jestli myslíš Temnou světlušku, tak u Jacka :)

STYBI tohle ocenil(a).
  11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Poslyšte, splnila jsem 2. stříbrný úkol Světluška, je tam odměnou Světluščí doupě... a mi se do lišty žádné nepřipsalo :( ty 2 stáje, co mám na ploše, jsem koupila u Jacka... už jsem i aktualizovala hru. Ještě se odhlásím...
    Stalo se to někomu? Prostě se ztratila v éreru >:(

EDIT: No dopr... co dělá strašidelná stáj v liště na Farmě?!??? Nějaká chyba? Nebo co? Myslela jsem, že patří na Hřbitov o_O

EDIT: Nezmarko, už jsem na to taky přišla. Vím, že jsou strašidelné stáje a výrobny, ale nenapadlo mě, že je to tato, co dává "normální" Světlušky. Myslela jsem si, že když mám dodávat do úkolu v Družstvu Temné Světlušky, že mi odměnou budou stáje na podporu dalšího dodání... nu, tak prostě musím přeonačit strategii. Díky! PS: Jinak pod heslem "guláš".

Naposledy upraveno: 18/10/16
  12. nezmarka.cz

Ahoj k.vítek,
    ono existuje víc strašidelných stájí, které se dávají na farmu. Světlušky jsou dva druhy, ty na Hřbitově se jmenují "temné světluščí doupě."

13. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

nezmarka + k.vítek: děkuji za vysvětlení "záhadného" jevu, který jsem právě řešila. :)

14. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Prosím kde se dá sehnat to vrbové chapadlo?

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

v Jackově obchodě na hřbitově si musíš koupit chapadlovou vrbu za děsivé rostliny, na ní rostou ta chapadla

16. danakrausova98

danakrausova98 Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak získám v akci děsivá noc Vrbové chapadlo? Děkuji

STYBI tohle ocenil(a).
  17. davidson00

davidson00 Baron fóra

danakrausova98 ahoj, vrbové chapadlo si můžeš koupit na hřbitově v Jackov obchodě za bubukytky, podívej se tam, ahoj a příjemnou hru

Naposledy upraveno: 19/10/16
    STYBI tohle ocenil(a).
  18. nezmarka.cz

Ahoj davidson00,
    trochu tě poopravím, u Jacka se nedá koupit vrbové chapadlo, ale Chapadlová vrba, ze které se ty chapadla sklízí.

milostivas a STYBI tohle ocenili.
  19. irja2010

irja2010 Pisálek fóra

ahoj - nemůžu najít temné světluščí doupě, které jsem měla dostat za splněný úkol v družstvu. Poraďte mi prosím. Smutně koukám.
    Děkuji mooooooooc.:)

20. nezmarka.cz

Ahoj irja2010,
    překontroluj si , co jsi měla dostat. Ve 2. úkolu je to Strašidelné světluščí doupě a to najdeš na farmě, ve 4. úkolu to je Temné světluščí doupě a to najdeš na Strašidelném hřbitově.

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.