Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. novyjan007

novyjan007 Zelenáč fóra

Tak jjo, je načase po 5 letech "hraní" (občas jsem zaskočil, tak 3x za týden) konečně pořádně zažít strašidelnou noc a splnit aspoň nějakej úkol :D :D :D

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tuším, že mám na hřbitově zasazená rajčátka, tak to bude na začátku určitě záplava padátek xD, jinak příští týden mám pracovně dost nabitý, tak to bude docela makačka vše zkloubit

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já ani nevím co jsem tam plesklaxD.No snad s padátky nebude problém:p.Času je dost:)

4. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Na děsivku se moc těším už dlouho jí vyhlížím (minulá mi utekla) a vychází na pracovní víkend který máme klidný tak bude čas. Super..

milostivas tohle ocenil(a).
  5. šebejda

šebejda Baron fóra

Nové stromy->budiž. Nová stáj na jedinou velmi omezenou plochu->to je již k zamyšlení. ;)Já s úkoly problém mít nebudu. Spíš mne napadá, že tato akce byla určena hlavně pro dlouhohrající, kteří mají vše splněno. A deprimující pro ty, kteří se hrabou výše a nemají zatím splněné staré děsivé úkoly. Domnívám se, že těm, kterým chybí dost do splnění starých straši úkolů, tato akce vezme energii do dalšího hraní.:wuerg:Jak mají něco dokončit, když jim přibývají k hromadě starým úkolům nové úkoly s novými produkty. Pro mne je to zpestření, pro novější hráče problém. Díky nové strategii RT nová kuřata mizí dříve, než se stačí rozkoukat. Kuřata, která se přehoupla přes 40LVL ,se chvíli snaží dohrabat dál. Ale jejich vidina splnění starých úkolu mizí, neboť přicházejí nový úkoly. Buď to zabalí okamžitě, nebo okolo 70 LVL. Dost by mne zajímala skutečná statistika, která by simulovala množství kuřat, která se dohrabala do 50, 60 a dalších LVL.

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Co máte všichni s akcí. Vždyť jde o stálý úkol v Družstvu.

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Konkrétně mě nové děsivkové úkoly nedeprimují, protože mají lepší odměny než ty z "pravěku" hry. Ty staré za pár drobných nedělám. A vůbec mi nevadí, že jich v družstvu 6 čeká. Strašidelné nákupy jsou před dokončením, Kouzelná čistota a Kouzelné zrcadlo hotové z 1/2, Prokletí mumie ze 3/4, Bracula a Strašidelný zámek jen začaté.

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mě taky nové úkoly kdekoliv nijak nedeprimují. Nováček je zvyklý od začátku, že všude je spousta nesplněných úkolů, strašidelný nemám splněný žádný, minule jsem teprve dokončila strašiřádek. Nicméně nový úkol bude stát po boku těch starých, protože tentokrát budu mít tak málo času, že se budu zaměřovat pouze na padátka a co se z toho v rámci děsivky pak podaří složit, to bude. K desátému úkolu přibude jedenáctý, není kam spěchat, s tímhle i bez něj je to na roky :).

9. doben

doben Ikona fóra

Tak můžu konečně využít:
    :D
    Děsivé úkoly nedělám, takže mi je jedno kolik jich přidají zatím v nich není nic co by mě donutilo je udělat.​

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

šebejda, ahoj, myslím, že na to zaviedli triedenie úloh v Hale, nováčik si označí stužkou [​IMG] úlohy, kt. ho zaujímajú, na ostatné sa môže... zabudnúť;), a keby náhodou už nemal do čoho na farme pichnúť, môže si plniť aj tie "prodělečné", horšie to vidím ja, očami "dinosaura", za pár dní novú úlohu dám, a čo potom?o_O keby aspoň tie dekorky boli zaujímavejšie z hľadiska BS, alebo, čo ja viem-.- nech už zavedú šľachtenie pavúkov, napríklad:p;)

doben, to máš málo ;), aha, ja mám vác;) [​IMG]

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nové úkoly mě neděsí ,-) a staré teprve ne a nejenom straši úkoly. Mám jich nedokončeno nebo nezahájeno habaděj a pochybuji, spíš jsem si jist, že je nikdy neudělám, protože se to dnes už vůbec nevyplatí ....
    Zajímají mě nové věci a akce. Žádnou nostalgií netrpím ,-)

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hustý, tak to dá docela fušku získat světlušku, ten strom a ještě plnit úkol .)

13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    já mám děsivku jako nejoblíbenější. Důvodem je, že nejde nic koupit a každý pěkně si to musí odpracovat natvrdo. Přemýšlím jestli pojedu s 8, 9 nebo 10 chlívky - uvidím jak rychle budu pěstovat potřebné věci a pak se nějak rozhodnu intuicí

14. milostivas

milostivas Znalec fóra

taky nemám nedostatek :)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Protože jde děsivka většinou mimo mě, přece jenom, málo kdy vyjde na volný den, tak jsem v "měsíčních položkách" našla pouze 6OO chapadel a na hřbitově mám asi plíseň nebo květ, ale také tam můžou být zapomenuty rajčata:)

16. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

V čem vidím problém? Dýni nikdo neřekl, že má tančit...ani ji nepustil hudbu...že by hráli světlušky svými křídly? Hm...
    Takže světlušky se nebudou šlechtit, jen se okopírují do druhé verze. Hm...
    Novou jabloň chápu jako pokus vyjít vstříc těm, co se jim fialové chapadla nelíbí. Hm...

Hodnocení se pozdržím dokud neuvidím, jak vypadá samotná světluška.

Dekorky jsou pěkné, ale smutné... Hm... Taková by děsivá noc neměla být. Alespoň nás ale zabaví na delší časový úsek.

Ale vizuálně je to super. A o to u hry jde především. I když tentokráte nic za floreny. Hackeři zaútočili na florenovou burzu? Asi ano.

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

U děsivky mám vše hotové tak ten úkol na víc vítám lepší než nic nebo něco kupovat za reál peníze a nikdo mne nehoní kdy bude hotovo..

18. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj desivka je zaujímavejšia,ako kedysi teším sa na nové ulohy

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  19. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Děsivka na týden ?
    Výbordelně. V děsivých úkolech jsem tak moc pozadu že si snad vezmu v práci volno abych z tím pohnul :music:

Co se týká akce, nového chlívku a stromku, nechává mě to klidným. Vrbu chapadlovku mám 4x a stačí mi takže pořídím i novej stromek 4x a 1 temný chlívek.
    Celkem mě zajímá jestli se budou dát temné světlušky nějak používat i jinak než do úkolu. Pokud z hřbitovem mají nějaké "plány" co se týká zvířat, asi budu mírně zklamaný, protože na farmě je zvířat víc než dost a určitě bych nechtěl dopadnout jako na celé farmě a bahamce, kdy už nemám tušení co mám vlastně vytahovat za chlívky abych si udělal nějaké zásoby do případných akcí.

U dekorek se nic nemění, protože místo nepřibylo a tak není kam to dávat.

20. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som pozrela na zásoby, bodujem - chápadlovej vŕby v stodole 8 ks, slovom osem. Tie potvorské desivé jablká nebudú. Ale temné svetlušky zvládnem, možno aj 2x :D, veľké zásoby v stodole nie sú.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.