Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jaro62

Jaro62 Pisálek fóra

ja sa chcem opýtať :Kedy dajú na desivého cintorína komfortné polia a či vôbec niekedy dajú?

2. .macca.

.macca. Hrabě fóra

no to je dobrý k vůli recyklaci jsem zapomněla na děsivku a zůstala mi tam zasazena korálová houba ještěže za chvíli bude znova aspoň mě tam nebude trčet tak dlouho.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jaro62 - to ví asi jen RT ;)

Juchůůů, dokončila jsem druhý úkol xD :p[​IMG]
    Příště dotáhnu [​IMG] ;) (chybí jen cca 750 rostliny hrůzy a mám ji zasazenou :D)a pak se vrhnu na něco dalšího. Mám tam rozprasečené dva úkoly [​IMG] a [​IMG], tak je zkusím spláchnout :p Tož plán by byl....:music:

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak nakonec to kouzelné zrcadlo zůstalo ještě nedokončené :p. Příští děsivku už to bude hotovo ale určitě, protože už zbývá jen poslední cíl v 6. úkolu, takže to bude bez problémů :). Ostatní úkoly už jsou naštěstí splněné. Jsem zvědavý, co přinese ta prodloužená děsivka a jak to bude vypadat :).

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p já trubka, zapomněla jsem, že děsivka končí v 15 h a odskočila si ke kompu ve 15,15 h, takže tam mám krvavé kapradí ... úkol se zrcadlem ještě není hotov, chybí mi celý 6. úkol a taky nemám hotovou Kouzelnou čistotu, chybí úkol 7 a 8 :oops:... a příště by mělo zase něco přibýt:cry:

6. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Proč ne... to se dá zvládnout. Alespoň zpestření děsivky. "Budeme se bát" a k tomu nám budou svítit světlušky :)

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nechci být (opět) za toho negativního, ale to nám RT opravdu musí ukrajovat už tak malý prostor na hřbitově tím že bude vymýšlet hřbitovní chlívky ?
    To ty úkoly v družstvu nesplním ani za 5 let.

Děsivka na tak dlouho je ale určitě dobrá věc. Můžu si dát načas a konečně pěstovat i ty dlouhý kytky, který většinou nestihnu sklidit, protože chodím na směny a taky potřebuju spát.
    Třebas teď mám 2 týdny odpolední + další týden noční.
    Takže kdyby děsivka byla jen jeden den, opět bych minimálně 16 hodin ztratil (začátek nestíhám a v noci spím)
    :music:

8. Bella74

Bella74 Vážený autor

Super, nový úkol (starší samozřejmě splněny), aspoň je zase motivace pěstovat. Jinak strašidelné světlušky se mi líbí. Tak s chutí do toho :music:

9. flexka

flexka Hrabě fóra

Ach jo, zase chapadla, kolik těch vrb mám pořídit? Takže napřed napěstovat na vrby, vysadit, pak chapadla vrhnout do jabloní, udělat první světlušky, pak všechny první úkoly a mám 3 světluščí stáje.
    Chtělo by to propočet, nemáte to někdo sesumírované, kolik mám mít chapadlových vrb (bo ještě na nich visím u těch starších úkolů), kolik mám včil vysadit jabloní a kolik mám udělat těch stájí?

Tu straši stáj na farmu nechci, kdybyste někdo po ní a jiných strašidelných oných toužil, písněte při O&D, daruju, co mi leží v liště.

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak při prvním pohledu na zadání stálého úkolu a do stodoly jsem zjistil, že jedinou věcí potřebnou na splnění celého stálého úkolu, která mi z temných zákoutí stodoly nepřetéká, jsou (kromě temných světlušek a jablek temné královny pochopitelně) muchomůrky zářivky (mám navíc jen 100 ks). Jeví se mi to celé řešitelné během této jediné prodloužené děsivé noci. A tak se mi líbí.

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

jan.svátek: Ahoj, jak to můžeš vědět, když nám "šotek" sebral požadavky na zl+di u prvního úkolu? :-D Jinak samozřejmě ve stodole všeho na několik úkolů.... tak jen ty světluchy a jabka.... ale otázkou je zda z nich budou dobře padat baterky do akce? Např z chapadel to nepadalo vůbec ,-)

12. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak jsem jukla do stodoly - vše potřebné mám v dostatečném množství - v poslední době jsem již jen syslila suroviny do stodoly a jak je vidět tak se to vyplatilo (všechny děsivé úkoly mám hotové). Ihned postavím nové chlívky a nové stromky a věřím, že úkol během této prodloužené děsivky dám v pohodě a už se těším !!!

13. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak pohled do stodoly mi udělal radost,doufám,že akce pro mě bude jednouduchá

14. .macca.

.macca. Hrabě fóra

flexka--aby tě to nepletlo vtom 2 ukolu dostaneš strašidelné světlušky ty se nedají dát na hřbitov temné světlušky jsou až ve 4 ukolu já to rozhodně nedám tolik světlušek za tuto prodlouženou děsivku je jich moc a tolik chlívků zas pořizovat nebudu abych to udělala

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Já myslela udělat první světlušky jako postavit u Jacka, abych se hýbla dál a pak pojedu jen po stříbrných, abych dostala ty 2 k tomu ve čtvrtém úkolu. Jen nemám moc zásob, tak nechci u Jacka stavět moc, na druhé straně jsem šetřila, neudělala moc vrb a pořád stojím na chapadlech a zase jsou potřeba, tak právě nevím, kolik je optimum.

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

flexka - podle mne 2 chapadla stačí. Jabloně kupovat nebudu - stačí z třetího stříbrného, použít zuzino a je to naprosto v pohodě. Já tolik nasyslené nemám (pěstoval jsem na strašikytky). Takže počítám, že první tři dny budu pěstovat a dám 2 a potom 4 chlívky a 2 jabloně. Sice akci neudělám celou, ale alespoň bude co dělat příště.

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Na desivku sa teším a chválim RT, že nám dovolí týždeň sa báť. Mám ešte otvorené úlohy (a nie málo),teraz pribudne ďalšia, tak za týždeň voľačo napestujem a pohnem sa ďalej. Fajn hru.

18. iDavis

iDavis Baron fóra

Momentálne mám rozrobenú úlohu Mesačný metal, ale asi začnem plniť tú novú, keďže je tam aj ten nový strom a nový chliev. Predĺženú desivú noc určite chválim. :)

19. babina51

babina51 Veterán fóra

Starší ůkoly mám dávno splněny,takže jsem syslila do stodoly a teď se to hodí.Do nového mi chybí jen zasadit asi 2x zářivku. Nejdřív stromy a temné doupě a pak se uvidí co dál.Za 5 dnů se zvládne hodně.Tak v pondělí hurá na věc!!!!

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak tato miniakce je docela dobrá, ale zase v kombinaci s druhou akcí, takže to bude chtít zase zapnout mozek a pěkně si vše hlídat ;). Něco mám, zbytek dopěstuji. Odměny jsou docela fajn, takže na tuto akci se oproti té druhé fakt těším :).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.