Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .macca.

.macca. Hrabě fóra

to já mám ukoly hotové teď už jedu do zásoby

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

3. rampusak

rampusak Veterán fóra

A to jsi neviděla moje družstvo, nevím kde jsem ty hvězdy nabrala. Jsou dny kdy na děsivku zapomenu asi díky nové ploše jako svého času na bahamu. Lítají vám baterky? Mě bezvadně, od spuštění 340 úlovků. Já na děsivku už nejím ani kytku, když to fakt otočím 2x na začátku a jednou na konci někdy tak to nemá cenu. Ty odměny jsou tam celkem nezajímavé, jenom asi hvězdičky kdo jich má málo.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem pěstitelům straš-kytek :D a přestože mám už taky jen poslední úkol [​IMG] :p, jsem se při počítání zbývajících rostlinek na dokončení zapotila o_O ... korálové houby ještě 13 233 a krvavé kapradí 6 773 ... mě to snad zatím sežere xD a nejhorší je, i když mě vyšlo volno ... nazuji holínky, do kapes určitě česnek (i se svačinou) :p s tím, že strávím na hřbitově co nejvíce času .... se u čekání nějak zamyslím a večer zjistím, že není zase nic napěstované :D. Jsem vlastně ráda, že nový úkol bude až za devět dní :p.... se budu dneska snažit "nekochat" a jen sázet xD .. na nový úkol se moc těším.
    Ivuška08: rozhodně strašidelná kytice, dávám i květináče na BZ a taky pomůže stonek "Děsivá noc" na urychlení + MJS, bez toho to nejde ;)

Naposledy upraveno: 30/8/16
  5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Já dodělávám kouzelnou čistotu a pak mi ještě zůstávají 4 úkoly, mám naději, že v září se víc vyřádím, když bude trvat déle, to už se moc těším, teď už se ale těším, na třetí hodinu;):):):)

kometak96, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a já trubka se těším na 2 jak začnu xD a vono od 3 ach jo :sleepy:

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No tak já se těším, protože potřebuju dodělat úkoly v družstvu a hlavně, od 8.9. je na 4dny děsivka zase... :) takže s tím pěkně pohnu a snad zase něco dodělám :) Sníme kytku, aby to šlo rychleji... Teď v infu psali, že uvolní /snad jsem četla dobře/ i recepty natrvalo... tak uvidím, pomalu se mi tozačíná plnit a už si i dělám zásoby. Zatím jen 5000ks rostlin, záh. zvířat 250, 2000zákl. zvířat, zbytek okolo 100ks... Jakmile dojedu všechny úkoly, zásobím se na dvojnásobek. Po roce hraní mám 15plodin na 5000ks... Chybí mi plochy a čas ale to tady všem ....

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  8. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

petaM2001: já taky!!! naprosto stejně jako ty xD

evainfo: díky moc za dobré rady :p

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dala jsem se do zahrádky a trošku jsem pozapomněla na děsivku, tak jsem začala o chvilku později a snad už dopěstuji rostlinky na Kouzelné zrcadlo. Už jich moc nezbývá a chtěla bych to spláchnout, abych se naplno mohla věnovat prodloužené děsivce. Tam bude určitě nový úkol, tak bude zase co dělat
    ;)

Teď jsem zjistila, jak je to s hnojem absolutně naho... :eek: cena nejde zvednout ani na tu cenu, za kterou se prodává a zbyl tam z dřívějška, fakt mne RT s tím hnojem namíchl

Naposledy upraveno: 30/8/16
    -Kuteno-, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA722 - bohajeho - ty sadíš asi všade o_OxD Kolko máš cintorínov :eek:

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

skalara.v, aha, môžeš sa pozrieť, nemám ich až tak veľaxD

čo narobíš, doba je zlá-.-, treba sa obracať8);)

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

DANKA722 mít hřbitov v parku je určitě proti předpisům EU.....a promiň, ale ten hřbitov na jarmarečním plácku, to vypadá, že jsi oddělala a zakopala Renza :D....ale asi je to dobré hnojivo, podle plodin, co máš napěstované ;)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak to v září bude rok, co jsem začala hrát Farmeramu. Zrovna nedávno jsem si říkala, že už bych se vlastně nemusela považovat za nováčka, ale dejme tomu za mírně pokročilého farmáře. Ovšem dnes jsem tenhle názor musela znovu přehodnotit - díky diskuzi o několik příspěvků výše a zejména probírání použití strašikytky jsem objevila, že tato květina zkracuje dobu růstu na hřbitově. To je rychlost, co? Necelých 12 měsíců a už to vím xD
    Je vidět, že jsem opravdu pokročilá :p

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Sadím bubu rastliny o 106 ale úloha zázračné zrkadlo bude ešte nedorobená.Moc-moc tých rastlín treba.Ešte mi treba do 5 diamantový cieľ a celá 6 na budúce by som to chcel dorobiť keď desivka bude dlhšia.

skalara.v, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ukončil jsem Zázračné zrcadlo. ;)

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem v děsivce kapitálně na začátku, první dvě děsivky jsem pouze rozpěstovávala plodiny, aby bylo k zasetí na celou plochu pidipolí a měla jsem co dělat. První můj krok po rozpěstování bylo napěstovat na chapadlovou vrbu, nevím už přesně, k čemu jsem chapadla potřebovala, jistě to bylo v nějakém úkolu, ale šťastně jsem to zapomněla. Hned po vrbě jsem začala pěstovat do strašidelného řádku "Děsivá noc", jak mi poradila hodná zkušená sousedka, abych mohla využít jeho benefit zkrácení růstu děsivých plodin, doufám, že se strašikytkou to potom v té kombinaci bude hukot a rychlost mého plnění výrazně vzroste - no co co, nebuďte na mě realističtí a nechte mě chvilku žít v iluzi, že to pojede jak po másle. :music: Každopádně řádek jsem dosáhla minule a napěstovala na jednu dekorku do něj, tuto děsivku jsem se snažila napěstovat na zbylé nutné dekorky. Vzhledem k tomu, že je tam většina rostlin 4-8hodin dlouhých, tak mě čeká ještě dost pěstování příště, ale doufám, že s příští děsivkou už řádek budu alespoň na část té čtyřdenní doby mít. Ale je každému jasné, že můj seznam úkolů je vlastně úplný, splněno není nic tak, aby to zmizlo ze seznamu, v této oblasti jsem odsouzena zůstat sólistou a nemít možnost se vézt na nějaké společné vlně, protože to je fakt neslučitelné...

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

kiki2305, ku strašikytke ešte riadok
    [​IMG][​IMG],
    získaš ho v Hale, dekorky v Jackovom obchode, alebo pri OaD;)

V mojom parku - moje predpisy:D8), a Renzo žije, neboj, dostal ešte šancu, veď má dopratať novú maringotku:p, horšie to je s krtkami, nie a nie ich oddělatxD, o pirátovi ani nehovorím, aj tú bambitku som mu už z ruky zobrala, nepomohlo:music:

no a do ďalšej desivky pôjdem s restami

evainfo, riadok ja mám už dávno, to len bola rada pre hráčku, spolu so strašikytkou, vodou, hnojom zníži čas pestovania desiviek zhruba o 1/2;)

[​IMG]normálny čas
    [​IMG]teraz posadené s dopingami

Naposledy upraveno: 31/8/16
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... kiki2305: ... když tě potěším, jsem během 1 a 1/2 roku této hry stále hodně věcí nevěděla a jela si po svém ... teď při vzpomínkách, bych tehdy chtěla být "kuřátkem" a mít "skvělou kvočnu", ale o tom jsem tehdy nevěděla :p. Časem jsem začala víc hodnotit rady na foru a hlavně při akcích a snažila se podle toho farmařit. Se přiznám, že i dnes mě lecos nedochází a nestydím se napsat zkušeným premiantům :p .. mě vždy odpověděli a poradili ;).
    Jinak poslední nedodělaný úkol "Kouzelné zrcadlo" nestihnu .... bude chybět hodně krvavého kapradí ... mě zdržuje čištění náhrobků od té červené barvy xD :p
    DANKA722: stonek je supr ... je to skvělá pomoc ;) ... až teď mě trklo, že ho jen ukazuješ xD ... promiň, jdu teprve na oběd :D :p ...

Naposledy upraveno: 31/8/16
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Díky za povzbuzení :)- já vím, že je toho hromada a asi ani ti nejlepší farmáři nemají úplně všechno v malíčku. Ale tohle mi přijde tak nepochopitelné, jak jsem si toho mohla nevšimnout? :p

DANKA: Díky, řádek jsem objevila zřejmě jen nějakou náhodou, ale objevila :) Minule se mi ho právě povedlo zprovoznit (čekala jsem na Drákulu) a tuhle děsivku jsem ho už použila a je to vážně znát. Když jsem teď prubla i tu strašikytku, výnosy jen lítají. Takže Sovinko, klidně se těš dál, zklamaná nebudeš :)

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kouzelné zrcadlo hotové a tím i všechny úkoly z děsivky. Tak šup šup, ať jsou nové úkoly, už se těším na prodlouženou ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.