Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ilairi

ilairi Pisálek fóra

ahojky všem,mě nevadí že nejsou nové ukoly a rostliny,aspon si dodělám nevyřešené ukoly v družstvu a že je jich dost

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bropyk: Ahoj, když se podíváš do kalendáře, tak zjistíš že tvé přání bude splněno 8.9. ,-) Tygřice byla rychlejší.... už to tu nechám ,-)

evainfo, marcelina0007 a petaM2001 tohle ocenili.
  3. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já mám z děsivých splněný tuším jen jeden úkol, a na prodlouženou děsivku jedu opět pryč. Oni to zcela jasně plánujou podle mých výletů a dovolených, krucajselement !
    :cry:

4. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Super sice mám raní ale mám co dohánět nějak nestíhám úkoly v družstvu potřebuji konečně s tím vším trochu hnout a nejen děsivé rostlinky najde se toho ještě mnoho a mnoho pořád je co dělat...:p;)Janča

STYBI a evainfo tohle ocenili.
  5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja taky musim pohnout s ukoly
    nejdriv jsem delala strasidelne vyrobny, uz mam vsechny
    no a pak jsem zas delala na chapadlovou vrbu
    tak ted konecne jsou na rade ty stale zanedbavane ukoly

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak abyste si nemysleli, milánkové, že jste v tom sami xD:eek:Tohle všechno se mi nedaří spláchnout :cry::
    A co mám hotové ? Hmmm......mnoóóóó..... tohle: [​IMG] Dva stonky a víc ani nudli :(
    Takže jestli budou nebo nebudou přidávat nové úkoly mně může být na pár let celkem fuk :D

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

na Strašidelný turnaj t-aky rád vzpomínám,protože jsem si potom splnil všechny -úkoly,zítra se nepřipravuje žádná nová akce,takže budu syslit do foroty.V září bude asi něco nového ,jsou tam pĺánované čtyři dny

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Mhhhh tak to já mám hotovo jen u braculy a dáli pánbů tak zaftra dodělám strašidelný zámek pro pracující lid je to časově náročné;)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne treba dorobiť z desivých úloh iba zázračné zrkadlo po trojku mám urobenú tak zajtra budem pokračovať čo najviac do nej napestovať;);) ale treba do nej kopec tých bubu rastlín.

10. doben

doben Ikona fóra

skalaro zase tak špatně na tom nejsi :p

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

tak to já jsem na tom zřejmě trapně :D

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

anickamalirka tak to jsme na tom podobně a musím přiznat, že po shlédnutí několika předchozích příspěvků se mi silně ulevilo :), chybí mi dodělat z toho divného kapradí diamant 5. úkolu a celý šestý a budu mít hotové všechny bubuúkoly....na chvilku

Ale jak vidím, nejsem až tak úplně farmářská ostuda :D

13. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, neplačme, snad zase někdy bude děsivka přes víkend, ale bez nového úkolu. To si dopěstujeme rozdělané úkoly. Jak se chodí do práce, tak dám max. 3 sklizně a větčinou ta třetí je sklizená při další děsivce. Hlavu vzhůru a hrdě mezi strašidla. Jára

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nezbývá mi nic jiného než souhlasit. Neschopenka skončila a že to při ní přibývalo, dodělala jsem skoro všechny staré úkoly, ale co jsem zpět v práci stihnu něco málo večer, ale před 15 už zase nedám sklizeň a nový zasetí, takže bída a pomalu.

15. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

Tak mě toho z děsivek také moc nechybí. Nemám dodělané pouze Kouzelné zrcadlo. Zatím nemám aktivované šlechtěnce ( netopýr a vrána), ale to mě vůbec netrápí, protože nedodělaných šlechtěnců mám plno ( vlastně všechny kromě ovce :)). Na prodlouženou děsivku bohužel nebudu doma, což mě trošku mrzí, ale na nějaký nový úkol/y se těším.

evainfo, petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

U mně také chybí dodělat posledním dva úkoly u Kouzelného zrdcadla a to je cílem dnešní děsivky a protože se hned začátkem září koná další několika denní děsivka, předpokládám, že budou jak nové plodiny tak i nějaký nový úkol, takže zase bude co dělat !!!

17. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahojky farmáři :D
    skalaro, můžeš být v klidu, mám jich hrubo nedodělaných 10, stejně jako doben 8)8)8)

no, ale aspoň mám co dělat, no ni? mmch, mám dotaz, možná blbej, ale jak jsem se nedávno přiznala, ač hraju asi 3 roky, tak na fórum jsem začala chodit vcelku nedávno a učím se od vás spoustu vychytávek... čili, dotaz zní, zda se MJS dá použít i na strašidelném hřbitově. Výhoda mé nevědomosti je v tom, že jich mám (myslím MJS) nastřádáno celkem dost, takže bych při každé děsivé noci jednu mohla použít, abych s těmi úkoly trochu pohla. tož, co, de to?

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ivuška08, tož, de to, MJZ funguje aj na cintoríne, a nezabudni na strašikytku, keď nemáš, napíš, pošlem;)

bola som si spraviť desivú inventúru, zistila som, že nejaké nové úlohy sa hodia8)

[​IMG] [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 30/8/16
  19. jarka112

jarka112 Vážený autor

ja sa veru tiež nemám čím chváliť,
    ešte ma čaká dlhá cesta do cieľa :-((

20. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Danka722 - moc díky za rychlou odpověď ;) a taky za radu s tou strašikytkou ;) jsem si skoro jistá, že jsem ji měla, ale nemám, asi mi utekla xD jsi moc hodná, ale koupím si ji na trhu, bylo by mi hloupé ji chtít po tobě, když si ji můžu koupit a někomu dát vydělat ;););) díky a papa :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.