Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Aj keď veľa toho nestihnem, o piatej prídem z roboty, do jedenástej niečo vyraší a potom ráno voľačo vyzbieram a zas do roboty a čakať na ďalšiu. Ale teším sa aj na to málo. Nemám porobených veľa úloh.

petaM2001, ester7791. a skalara.v tohle ocenili.
  2. abc23

abc23 Komisař fóra

dana9494 taky tak ;)
    Hřbitov prostě není pro "normálně" pracující, kteří se nepřipojují v zaměstnání.. úkoly jsou holt na několik let

3. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

dana9494 a abc23 - tak to máme podobné. V druřstvu v úkolech z děsivky jsem v jednom ve třetím úkole a v dalším ve druhém. Ostatní jsem ještě ani nezačal xD. Ale pravda, že jsem si nakoupil pár věcí u Jacka:p

petaM2001, dana9494 a abc23 tohle ocenili.
  4. alunk

alunk Aktivní autor

Chci získat konečně vrány, ráda bych odemkla i šlechtění vran. Uvidím, zda to stihnu. Některé úkoly mám načaté, ale zatím počkají :D

petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj také toho moc nestíhám napěstovat - mezi 17:00 a 23:00 hodinou se to fakt nedá.:(

petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  6. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

S tou nočkou už mě štvou. Má sice svoje vlastní pole, ale běží už po druhé najednou se soutěží. Proč nepřidají také místo pro bonus kategorie zlato, aby se mohla použít i kytice?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

anajavonuj - a proč bys nemohla použít straškytku ? o_O MJS je diamantový slot. Do zlatého slotu se ti tudíž bubukytice vejde a ještě ti zbyde jeden volný na něco jiného ;)
    A hrobní květináč jde do stříbrného slotu ;)

petaM2001, dana9494 a tydýtková tohle ocenili.
  8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím skalara.v, hráčka má asi další sloty zabrané bonusy pro akci a tudíž nemá místo pro strašokytku. :). Ale odpovím jinak, vše je vždy otázkou priorit.
    danda

skalara.v, anajavonuj a petaM2001 tohle ocenili.
  9. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Ví někdo proč se chapadlová vrba nesklízí automaticky jako strom? Pamatuji se, že dřív to tak fungovalo.
    Je to chyba ve hře, nebo to už je tak napořád?

Naposledy upraveno: 21/7/16
  10. alunk

alunk Aktivní autor

vrány bych měla dát a šlechtění musí počkat na příště, stejně není SK :D ještě tam po sklizni šoupnu nějakou krátkodobku :D

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bokonon: na hřbitově automatická sklizeň nikdy nefungovala a jelikož vrba byla zavedena spolu s hřbitovem, tak to nikdy ani fungovat nemohlo.

petaM2001 a danda-vnovis tohle ocenili.
  12. kočičí

kočičí Zelenáč fóra

Včera se nezačalo v 15 hod, jak bylo psáno, ale až v 17, zato dnes se jak vidím skončilo v 15, což je skandál.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vcera jsem teda sazel od 15 hodiny, takze v pohode, jel jsem koral a kapradi, jen par jinych - presto stale neni novy ukol hotov, nicmene te kratke uz je potreba jen 3000, zato kapradiny 12000 - to je jeste par desivek, jde to fakt pomalu za jeden den :)

milostivas, spuntka a tydýtková tohle ocenili.
  14. danda-vnovis

Zdravím, já tyhle krátkodobé vážně nemusím, to je na přilepení se k pc a jen sázet a sklízet a to prostě nějak nedokážu. Logicky pak je i kvůli krátkodobému úkolu předimenzovaný i úkol. Nic pro mě, úkol taky eviduju jako nedokončený a dlouho ještě budu.

danda :)

15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ráno som vyzbierala nočný zber a dala som ešte rajčinky, že 10 minútovku v pohode vyberiem. Haha, vyberiem o mesiac:wuerg:xD

16. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

To pajda361:
    Nevím, jaké máš informace ty, ale u mně to až do minulé hřbitovní akce fungovalo.
    Alespoň když jsem vstoupil na hřbitov, tak grafika okamžitě ukázala sklizeň a u vrby nebyl celý čas pěstování a když jsem přidal hnojivo na stromy, tak se téměř vždy obsypaly květy. A nyní se musí sklízet ručně a jsou tam nominální hodnoty růstu.
    Takže nejspíš výsledek nějakého update.

To, že jsem už starý ještě neznamená, že jsem zcela senilní.

milostivas tohle ocenil(a).
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bokonon: byl bys jediný komu to fungovalo, viz. FAQ k děsivému hřbitovu (mimochodem jsem jej psal a předtím testoval, takže si tím jsem celkem dost jistý) a stížnosti hráčů na nefunkčnost automatické sklizně v tomto tématu například zde, zde a zde. No snad ti tři příklady stačí, více si budeš muset dohledat sám.

Edit: a ofi k jeho zavedení Nová plocha pro Děsivou noc a Halloween (15.10.)

18. danda-vnovis

V tomto stojím za kolegou, premium máme oba a opravdu nejsme tak tupý, abychom si toho nevšimli.
    danda

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    zklamání, že nebudou nové rostliny a tím pádem nové úkoly. Tak nějak to přežiju a něco napěstuju do zásob - třeba je použiju třeba ne

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  20. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahojky bropyk,podle kalendáře na září bych řekla,že nové plodiny a úkoly do děsivky budou,ale až v tom září.Ale je to jen můj odhad.V září bude prodloužená děsivka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.