Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak jsem se díval na kalendář na červen a děsivka tam není ,že by nebyl v červnu úplněk nebo se mění pravidla?

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem zvládla Strašidelné nákupy a strašiřádek mám :D No tedy, ještě do něj musím doplnit 2 dekorky, aby byl k užitku (chybí mi duchové na Kotel a zajíce Drakulu), ale to dozraje do příští děsivky, tra la la :D

3. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

já mám z nového úkolu 3 hotové

Parížanka, evainfo a evoku57 tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Krusis, v 14:30 sklizen, tak tam dam kapradi a vubec mi nedoslo, ze je konec... no dobre, tak nebude priste poradny vysledek sklizne, ale dobry, mam 8890 koralku, 5179 kapradin a 4012 mrizovek, takze to na kus novyho ukolu a nakou tu dekorku uz priste bude stacit, ne?

Parížanka tohle ocenil(a).
  5. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    nový úkol podle plánu - hotové první čtyři komplet a z pátého stříbrný. Předpoklad je ještě 3 dny děsivky (teoreticky sice 2, ale prakticky to nedám - dělám i něco jiného). Nové dekorky pro mne nejsou - skončily by ihned v liště. Celkově hodnotím nový úkol přínosně, alespoň je o děsivce nějaký cíl.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mija.kecka: Je to tam 27.-28.6. - nevím jestli od začátku, ale nejméně týden ano.A stejně mě nebaví, jak to furt posunujou a přesunujou, přitom vynechávají takové špíčky, na které by hráče chytili- třeba tzv. jahodový úplněk, svatojánskou noc a tak....

7. MATYSEKuchař

MATYSEKuchař Zelenáč fóra

Achjo, tak to toho moc nestihnu :(

8. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahoj,chci se zeptat...kolik je stonků ve družstvu z děsivky?A jaké to jsou úkoly?Strašidelné nákupy mám.

Naposledy upraveno: 27/6/16
  9. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Zjistila jsem, že v liště bonusů se mi nezobrazuje bonus ze stonku "děsivá noc" 10% rychlejší produkce děsivých rostlin.
    Přitom mě připadá, že bonus funguje, je to jen u mne?
    Díky za radu.

10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ajtyk,
    nemůže to být tím, že bonus došel a jen běží čas do další aktivace?

11. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Bonus jsem aktivovala v 15.03, a vypadá, že funguje, čas pěstování se zkrátil, jen se nezobrazuje ikonka, samozřejmě čas do další aktivace běží
    jestli to mám jen já zkusím komplet čištění

12. rolland64

rolland64 Pilný autor

úplně jsem na ni zapoměl:mad:no snad ještě něco stihnu napěstovat na dekorky:p

13. Parížanka

Parížanka Zelenáč fóra

Kedy už konečne sa budú dať predávať a nakupovať rastliny, či plody stromov z Desivky?

14. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

uprimne doufam, ze nikdy...

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

myslím, že v dohledné době to nebude, určitě se o tom někde i psalo ... ale souhlasím s názorem, že by to hře nepomohlo, jen ať to zůstane tak jak to je

dannger11 tohle ocenil(a).
  16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Parížanka určitá možnost je ve hře už dlouho - barterový obchod s dekoracemi a chlévy. Tady je příležitost při každém OaD, vyměnit žádané dekorace a chlévy......takže pokud tě tíží zásoby, není nic jednoduššího, než je při příští děsivce směnit u Jacka a pak nabídnout dekorace a chlévy. Jen musíš sledovat, o co je zájem....

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem delal dokola koralovou houbu a krvave kapradi, ale stejne to na komplet ukol nestacilo... no ale uz je to blizko, tyhle kratky se moc v bezny den nedaji otocit, nicmene nic jineho uz nezbyva dopestovat...

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  18. Bety808

Bety808 Rádoby autor

Ahoj, už se moc těším, zase doplním , co mi chybí v úkolech :))

dana9494, evainfo a Mahira72 tohle ocenili.
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Paráda! Já ji minule prošvihla - stihla jsem jen 1x sklidit - tak to tentokrát musím dohnat :)

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Poslední děsivky jsou vždy s nějakou akcí a já ten hřbitov občas nějak přehlédnu a nesklidím ... prostě na něj nějak zapomínám :p ...
    Tak tentokrát si nalepím flastr na monitor s nápisem "Děsivka" a možná i dodělám úkol "Kouzelné zrcadlo" :p ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.