Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Nový úkol je fajn,ale ty odměny jsou fakt hrozné.Asi jim dochází fantazie a je to stále stejné...
    Všem přeji hezkou zábavu.

2. babina51

babina51 Veterán fóra

No konečně,nové úkoly v děsivce.Odměny sice nic moc,ale strašidelný hřbitov už potřeboval vyvětrat a vyhnat pavouky.
    FA98,BAHA302...K,P,M,SPA5...ALCH3

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Těším se na děsivou noc i nový úkol. Bude alespoň nějaká změna a něco nového k pěstování, takže za mě spokojenost :). Na pěstování budu mít nejspíš dost času, hlavně na ty krátké plodiny je to potřeba, takže bych ten úkol rád dokončil celý už tuto děsivku :p.​

4. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Pěkně nám ty úkoly vyčíslili.Krásné počty dodávaných plodin.
    Bohužel tahle děsivka jde trošku mimo můj volný čas.Ještě mi chybí něco málo dekorek do stonku,tak se na tenhle nový úkol vrhnu asi později,až budu moci sklízet častěji.Delší doba růstu mi tentokrát bude víc vyhovovat.

5. aljanu

aljanu Aktivní autor

Nový úkol v děsivce je sice fajn,ale zapomínají na superkrmivo.Hnojiva máme myslím všichni dost, narozdíl od SK ...
    Ale tak si ho nameleme, jak jinak :)

6. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Dík za nové plodiny i nový úkol. Počty plodin do úkolu jsou magické, snad jen ten čas růstu je až moc krátký, s větví na stonku a strašidelnou kyticí to bude na otočku. Ale dejme tomu večer, když bude čas si k počítači sednout, to bude mít alespoň spád.
    Příjemné strašení všem!

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nemaji ty nove dekorace lepsi parametry nez puvodni? Nejak ted nestiham ani ty novinky zapracovat, co se vali jedna za druhou... ale je celkem jasny, ktery kytky budou v hledacku sazece :)

8. rolland64

rolland64 Pilný autor

Nový úkol super dekorky jsou fajn, ale co takhle nějakou novou 2x1???

9. Faverolka

Faverolka Zelenáč fóra

Nové dekorky vyzerajú dobre horšie je to s BS a hlavne s BBS. Na Baharame ked chcem získať ZB treba už miliony a kde ich získať?

10. superman831

superman831 Zelenáč fóra

Už se těším, až se děsím.

rolland64, evainfo a Květa54 tohle ocenili.
  11. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Je super děsivkaxD .......... to je žůžo ta by mohla být častěji ne jenom když je úplněk:pa nebo alespoň na delší dobu ......tak všem hodně zábavy a pěknou hru;)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super děsivka, teď jsem se vyděsil až dost: na poli jsem měl vysazené duchy, ukazatel je píše správně, ale vyrostly kosti.... tak sklízím a vlastně nevím co.

Casey27: sklízím ručně, psáno duchové i se strašidlem (duchem) a na poli kosti :D

jsem fakt vyděšený, to podbarvení polí je taky v normálu nebo už blbnu? obě nové plodiny a vůbec všechna pole jsou nějaká stejně tmavá, ale grafika perfektní jako ten hrášek
    ;)asi to tak bude, jdu zapnout kombajn aspoň toho budu vidět míň...

Naposledy upraveno: 27/5/16
    Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Pitrýsek47: jj taky jsem měl pocit, že jsem na konci zasel duchy (nebo něco delšího) a grafika byla jako u kostí.... jen nevím co jsem vlastně sklidil, protože jsem prostě nekoukal na tool a klikl na kombajn :-D

evainfo tohle ocenil(a).
  14. junicek01

junicek01 Pisálek fóra

Skvělý nápad dát dvě akce najednou, příště dejte rovnou tři, my těch hnojiv máme milióny.

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Junicek01: můžeš mi vysvětlit jak Děsivka ovlivňuje pěstování na farmě, nebo proč vadí její souběh s akcí pro Farmu. No odpovím si klidně sám, nijak, jen když je proč neustále prudit.

Xenie6161, kiki2305 a avotram tohle ocenili.
  16. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahoj Pajda, tak trosku by som Ti oponovala. V podstate mas pravdu, ze sa daju v pohode plnit obe akcie, ale dochadza k obmedzeniu pouzitia remeselnych produktov. Na rozpestovanie pri akcii na farme pouzivam SH, teda pouzivam aj vianocku a bielu nevinnost. A pri desivke by som teda rada pouzila strasidelnu kyticu a tiez nahrobny kvetinac. Ale zlate sloty su len dva....takze musim to nejako kombinovat....

17. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Ahojky, v tom chaosu co dělám na farmě se mi podařilo odstranit z louky těch deset dvouhodinovek, mám dotaz: dostanu ještě nějaké náhradní ks po nějaké době?
    PS: Děkuji Pajdo

Naposledy upraveno: 27/5/16
    Trepifajksl tohle ocenil(a).
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj tatkanas1,

jj děsivé rostliny se automaticky při dosažení 0 připíšou do 5 hodin.

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Nový úkol je fajn,až to množství to mě děsí :(:(:(

evainfo tohle ocenil(a).
  20. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den..musim pochvalit grafiku novych rastlin..velmi pekne to vyzera dozrete na ploche a vitam aj nove dekoracie..casom pestovania aj tie zavitaju v mojej liste..prajem krasne desive dni..

Trepifajksl, evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.