Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dododo53

dododo53 Expert fóra

Tamara: Zůstanou ti do příští děsivky, takže hned po začátku budeš sklízet.

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj TamaraVelsova,
    děsivé rostliny vydrží do další děsivky, jen nevíme v jakém stavu, předpokládám, že na nás budou čekat dozráté.

evik1016 a mamča50 tohle ocenili.
  3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Já si také myslím, že nám rostlinky a stromky dorostou, ale to se ukáže při příští děsivce. Tato byla pěkně dlouhá a byla jsem spokojena, stodolu děsivek jsem vymetla a všechny nové úkoly v družstvu splnila. Zbylo mi pouze 6 kusů chapadel. Všechny děsivé úkoly jsou hotové. Krásný večer všem!!!;););)

evik1016 a anickamalirka tohle ocenili.
  4. doben

doben Ikona fóra

Tak já jsem si napěstoval kromě hromady cerebrokolice i kytky na 8 chapadlových vrb, takže u mě spokojenost. :)

evik1016 a evainfo tohle ocenili.
  5. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak ešteže máme novú plochu pre desivku, lebo by som brblala a frflala aj ja :D takto si užijem aj desivku a snáď aj mikulášske keramiky padnú :)

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Tak u mě je to jasné .. ještě chybí dekorka "Tarantule" brrr fujky .. xD a "Houbový prales" .. zásoby rostlinek jsou malé, tak jsem sepsala počet a mám co dělat :p

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Mám li být upřímná, těším se, až se zase otevře strašidelný hřbitov.

kutílek1929, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Rozhodně hodnotím zavedení speciální plochy pro děsivé plodiny veskrze kladně. Mám sice všechny děsivé úkoly splněny - to je asi jediný typ úkolů, u kterých "držím krok s dobou", ale aspoň mohu pěstovat do zásoby, takže mě v budoucnu nepřekvapí nějaký ten další úkol a tak pořád dokola...
    Děsivé rostliny třeste se,
    bláznivý farmář se na vás těší.
    Už nedočkavě bloumá po lese,
    třebaže trable duchů nevyřeší.

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nová plocha pro děsivé rostliny je výborný nápad. Jen se chci zeptat jestli jdou na ní položit pohopole. To mi minule nešlo, ale tajně jsem doufala, že to jsou jen drobné mouchy při zavedení a do příště se to vyřeší? Jdou nebo nejdou? Díky

evainfo a hrabenka1951 tohle ocenili.
  10. Ria30.

Ria30. Guest

kutílek1929 a alaska.1 tohle ocenili.
  11. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Tak za hoďku hurá na hřbitov! Ani nevím,co mi tam dozrálo! Už jsem tam dlouho nebyla :D

evainfo a kutílek1929 tohle ocenili.
  12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahojda Foxík25 zdravím.
    Tedy čumím, jak se někdo může těšit na hřbitov.
    :D

V malé restauraci je nápis na dveřích:

„Děkujeme za návštěvu.
    Pokud vám chutnalo, pošlete sem své přátele.
    Pokud ne, pošlete sem svou tchýni.“

Foxík25 citaci smaž, nebo na tebe jukne modík! Dík :D

Pozdě...

Naposledy upraveno: 4/12/15
  13. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    No,těším. Asi jsem jiná :D Ale jaká,to nepovím:)

Naposledy upraveno moderátorem: 4/12/15
  14. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Proč se nadají Děsivky prodávat a nakupovat.

evainfo a evik1016 tohle ocenili.
  15. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Mám dojem, že tím chtějí naznačit, že si má každý vystačit sám a hezky makat na svém hrobečku! Dobrý nápad by to chtělo a to vlastní hnojiště, kam by člověk transportoval své přebytky z farmy. Nejspíš ale tato geniální myšlenka zapadne hnojem, jako vše, co se tohoto tématu týče. U bahy by to taky připadalo v úvahu a rázem bychom měli skoro vystaráno, že? Kutílek1929:p

Trepifajksl, evainfo a evik1016 tohle ocenili.
  16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

na děsivku se vždy těším, jupí.

evainfo a evik1016 tohle ocenili.
  17. farmar-dudko

farmar-dudko Pisálek fóra

no mne chybi vsechni ukoli a je to moje treti aktivna desivka,snad ted udelam aspon jeden ukol

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Je pěkné, že děsivka není jen 24 h, ale skoro celý víkend. Budu se snažit toho napěstovat co nejvíc abych trochu vyklidila úkoly v družstvu. ;)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Chybí mi hodně děsivých rostlin, a nemám dodělaných dost úkolů, musím se snažit, jdu makat na hřbitov.[​IMG]

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  20. dohousli

dohousli Rádoby autor

Prosím o radu: Pavučina vyrábí pavouky - to je stáj? Kde ji najdu? Pak je tu ještě tarantule, což asi stáj nebude, že? Mám totiž pocit, že jsem pavučinu už párkrát vybudovala - jestli jsem ji i odklikla, to už je jiná....

Trepifajksl tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.