Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj badaji, špatně neděláš nic. Na hřbitov můžeš dát jen hrůzostrašné rostliny a chapadlovou vrbu.

evainfo a Jonsdorf tohle ocenili.
  2. mousicka

mousicka Guest

ahojte,

-šmudla2004- nerozumiem tvojmu dotazu že čo je krátke....ak máš na mysli desivku, tak tentoraz trvá myslím dosť dlho oproti ostatným.....alebo máš na mysli niečo iné?

badaji, na hřbitově sa dajú umiestniť len polia a jeden jediný stromček ktorý tam máme... myslím že chlievy by bolo zbytočné tam dávať, keďže po každej ukončenej desivke sa hřbitov zamkne a otvorí sa až pri ďalšej desivke.
    Peknú hru

skalara.v, nanyblacks a EdmondDantes tohle ocenili.
  3. badaji

badaji Obyvatel fóra

Je to škoda, že se chlívky nedají dát na hřbitov, stejně je mám stále v liště. Myslím, že déle hrající to mají také tak.

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No už že bude konec!

No považte, každý den děsivé snění po sklízení o půlnoci!
    Všem prima hru...

5. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Děsivá noc u mě velmi úspěšná - mám hotové všechny úkoly a podařilo se mi koupit i krásnou dekoraci houbový prales - už mi zdobí
    ostrov pokladů a těším se na BBZ

6. alka

alka Rádoby autor

Ahoj,chci se zeptat když mě zbydou na ploše hřbitova plodiny a dojde čas,budu tam mít příště plevel nebo plodiny dorostou?
    Děkuji za příjemnou zprávu.

Naposledy upraveno: 3/11/15
    pravek70 a mousicka tohle ocenili.
  7. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Urobila som všetky desivky...a ešte aj niečo napestovala do zásoby...

evainfo tohle ocenil(a).
  8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj alka,

nemusíš sa báť že budeš mať pri ďalšej desivke plevel , pri znovu sprístupnení cintorína môžeš rastlinky pozbierať :)
    Peknú hru

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Hodinku před koncem děsivky jsem dodělala všechny děsivé úkoly v družstvu [​IMG] Celkem jsem jela v poklidu, na hřbitově byly i prodlevy, ale nějak mě to tentokrát nemrzelo, byly prázdniny, volno a ještě k tomu hezké počasí, takže se nechtělo hlídat čas kvůli jedné jediné ploše, zvláště ve chvíli, kdy jsem oblékla zvířátka v jiné akci. Úkoly jsem plnila postupně, nejdřív jsem napěstovala a pak dodávala, mám stanovenou "železnou zásobu" 5 000 ks od každé děsivé plodiny a pod tu jsem ani krátkodobě jít nechtěla. Kdybych je nedodělala, počkaly by jistě do další děsivky.

Před dodáváním plodin do úkolů se ještě podařilo napěstovat plodiny na 10 chapadlových vrb, asi jsem to i přehnala, tolik chapadel do úkolů ani nebylo třeba a když se stromy zkraje pozuzankovaly a urychlily, chapadla přibývala docela rychle.

Chlívky jsem nebudovala a po dekorkách jsem také nešla, mám jich i tak víc než dost a nové mě nějak nelákají

10. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

11. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné, slunečné odpoledne.

Všechny děsivé úkoly v družstvu jsou hotové :p Člověku ta dlouhá děsivka pomohla xD.
    Nějaké zásoby napěstované, ale né nějaké závratné. Děsivé chlívy a dekorace nemám.

Příště budu v pěstování pokračovat.

Za dlouhou děsivku... děkuji.

Madulka_cz

12. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

co se stane s rostlinami zasazenymi na strasidelnem hrbitove po skonceni desivky, kdyz je nestihnu sklidit.

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) nic se s nimi nestane, počkají na tebe do příští děsivky

skalara.v a Janké861 tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tři minuty před koncem jsem zasadila dlouhodobku na příště. Všechny nové úkoly jsem nestihla, bo jsem si dělala zásoby rostlinek s delší dobou růstu, když byla děsivka tak dlouhá. Ale příště úkoly už určitě dodělám. Děsivka byla opravdu fajn, jak byla tak dlouhá, tak to mne baví, že se aspoň něco stíhá. Za 24 hod. se totiž nestihne lautr nic
    ;)

15. -šmudla2004-

-šmudla2004- Pisálek fóra

nemam čas sklízet a potom už je konec a nic nezasadím a potom musím čekat na další.

16. iváška

iváška Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Horší je, že když na té nové louce zasadíte a nestihnete sklidit koncem akce, vše shnije. Dříve to aspoň na louce zůstalo, no, moje blbost.

Naposledy upraveno moderátorem: 3/11/15
    evainfo tohle ocenil(a).
  17. gerbera40

gerbera40 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Není to pravda na měsíční louce rostliny počkají na další děsivku-nezaplevelí se.:wuerg:

Naposledy upraveno moderátorem: 3/11/15
    tomokoco tohle ocenil(a).
  18. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Tak jsem toho stihla nakonec docela dost. Získala jsem všechny nové dekorky a chlívky, dekoraci faraona, stonek z úkolu jsem si aktivovala a vyzobala z úkolu to nej. Ještě jsem chtěla kerberose do toho stonku, ale k tomu mi chybí ještě jedna otočka růžovky (měsíční rosy), takže příště jen sklidím a hned vyzvednu a pak se budu věnovat dalšímu úkolu na získání druhého stonku. Mně se dlouhá děsivka líbila, takže chválím. :)

19. babina51

babina51 Veterán fóra

Mně se tahle dlouhá děsivka taky líbila,všechny čtyři nové ůkoly mám hotové,stihla jsem vysázet devět stromů a další tři základy pro netopýry. Příště budu syslit do stodoly. Doufám, že co nejdříve se objeví nové ůkoly.:D;):pxD

evainfo tohle ocenil(a).
  20. TamaraVelsova

TamaraVelsova Zelenáč fóra

co se stane s děsivýma rostlinama když sem je nestihla sklidit zaroste mi to plevelem nebo budu pokračovat kde sem skončila?prosím poradte

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.