Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Nová plocha je super, myslím že by bylo fajn, kdyby Děsivá noc trvala vždy aspoň dva dny a né pouze jeden. No to aby jsme ten hřbitůvek pěkně využili;)

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ještě jedna věc k těm 4 novým děsivým úkolům - jsou hotové :D. Původně jsem to v plánu neměl, ale nakonec 6 chapadlových vrb s SH a ultrahnojivem dalo potřebný počet chapadel. Teď ještě něco málo do zásoby :p. Nové strašidelné výrobny či dekorace mě moc nenadchly, takže na ty pěstovat zatím nebudu.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Prodlouženou Děsivku maximálně využívám na doplnění stodoly!![​IMG]8)

4. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Tak jsem toho stihla vypěstovat docela dost, vypadá to, že budou nové dekorace i děsivé výrobny a možná ještě něco navíc. Večer skočím do obchodu a uvidíme, jak to pěkně vyjde. Teď se zaměřím na pokračování rozdělaného úkolu, kde jsem skončila těsně před stonkem - strašidelné nákupy, pak vyberu to nej a půjdu po dalším stonku - kouzelná čistota. Děsivé úkoly jsou u mě prostě zanedbaný, pěstovala jsem zatím převážně na věci z obchodu a úkolům jsem se moc nevěnovala, proto nemám dodělané ani ještě ty úplně první, ale teď se na ně zaměřím a snad to nějak zvládnu, než do obchodu přibude něco nového.

5. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

6. emoa

emoa Zelenáč fóra

ahoj.nevíte,jak aktivovat vrány,abych je mohla vylepšovat?

7. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj emoa, aby si mohla šľachtiť vrany, musíš si v Jackovom obchode za desivé rastlinky aktivovať : Šlechtění vran [​IMG].
    Viac tu > Vrány - šlechtění vran <
    Peknú hru prajem

tomokoco a elizabeth9016 tohle ocenili.
  8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Nová plocha potešila, desivka celý týždeň, paráda. Škoda, že v budúcnosti bude plocha využitá len 24 hodín, chcelo by to aspoň 2 - 3 dni, a už je tak veľa úloh vo farmárskej hale, že keby bola otvorená nonstop, bolo by to fajn. Pekný večer

evainfo, ldivacka a elizabeth9016 tohle ocenili.
  9. -Zuzana48-

-Zuzana48- Pisálek fóra

Ahoj!Ví někdo,zda se bude moct sklízet po uzavření hřbitova?Z

10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj -Zuzana48-, ak sa cintorín zavrie, na plochu sa už nedostaneš. Až do príchodu ďalšej desivky, kedy sa cintorín znova otvorí.
    Peknú hru prajem

11. tavos7

tavos7 Expert fóra

Ty Strašidelné nákupy tedy hlavně ten stonek i s dekorkama si určitě dokonči. Zkracuje o 10% čas růstu děsivých plodin funguje 24 hodin a je to pak výrazné urychlení při snaze o zisk dalších zajímavostí z Jackova obchodu a plnění strašidelných úkolů.

Po uzavření už ne, až při jeho dalším otevření. Zatím jsem nezaregistroval závaznou informaci zda se čas růstu při uzavření hřbitova zastaví a bude pokračovat při otevření a nebo to do příští děsivky dozraje a bude se rovnou sklízet.

STYBI, marcelina0007 a elizabeth9016 tohle ocenili.
  12. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj tavos7,
    Pole s děsivými plodinami se nezaplevelí, plodiny zůstanou připravené ke sklizni do příští akce, kdy se tato plocha znovu zpřístupní.
    Pochopila jsem to tak, že na začátku další děsivky, budeme rovnou sklízet.

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak mě se povedlo i při celým dnu v práci dokončit 2 děsné úkoly, finišuju s Kouzelnou čistotou, ještě tak 2-3 dny a byla by hotová. Nová plocha je super, je mi vadí, že tam nejdou položit pohopole. Přeci jen , když jsem celý den v práci tak by to dalo aspoň 12 hodin a to už je lepší než nejdelší plodina na 8h. Hm a dvoudenní Děsivka by taky bodla. Kaolíne těžce závidím tvé děsné zásoby, k tomu se nikdy nedohrabu.

14. dohousli

dohousli Rádoby autor

No, dobré to bylo. Ovšem teď nám obyčejná Děsivka bude připadat fádní a krátká. Co takhle dát si ji příště od úplňku do novu?;)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Poslední děsivé ráno přeji :) .. čekám na poslední sklizeň Květnatce a všechny úkoly hotové :p, no pokud v práci nevypadne třeba net.
    kaolín11: klobouk dolů :) ... já jako vždy sotva na rozpěstování [​IMG] xD o_O :p

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dodělal jsem všechny úkoly z děsivky,mám 10 chapadlové vrby

Farmerama 97+ *** Bahamarama 276+
    říjen 2010

17. flexka

flexka Hrabě fóra

tavos7 a janké861 - právě nad tím spekuluju, jestli dát nejdelší a budu to mít uzrálé při dalším otevření hřbitova, nebo se to přeruší a začne přesně tam, kde to skončilo
    asi to risknu a dám pak vědět

tomokoco, BEBUSCHE a Janké861 tohle ocenili.
  18. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj flexka, já dám určitě tu nejdelší. Stejně jich mám málo a dopěstovat je musím tak jako tak.

Jonsdorf a tomokoco tohle ocenili.
  19. -šmudla2004-

-šmudla2004- Pisálek fóra

nelíbísemy když je kratky tak nemam čas zasadit a sklidit proč nemůže byt dlouhí děkuji za vaši chvilku .:)

tomokoco tohle ocenil(a).
  20. badaji

badaji Obyvatel fóra

Chtěla bych vědět, proč se na strašidelném hřbitově nedají umístit strašidelné chlívky. Ikonka zůstává šedivá. Co dělám špatně?

-šmudla2004- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.