Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Nie nejde to sadiť na hlavnú.to automaticky Ťa hodí na ten cintorín.obrázok je podobný ako na hlavnej.čo je dobre že na hlavnej si môže sadiť do úloh alebo do krmiva. :)

2. 1.xena.

1.xena. Zelenáč fóra

taky vám na hřbitově v kalendáři druhá dýně píše, že jste dnešek prošvihli a máte si zaplatit 10 florenů?

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Uvedená chyba byla nahlášena a je v řešení, prosím vyčkejte na opravu.

4. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Splnil jsem v Družstvu další úkoly, abych měl další dvě Chapadlové vrby, chtěl jsem je vysadit kombajnem, na skladě jsem je měl, ale na ploše už se mi nezobrazily. Teď už nejsou ani v liště. Několikrát jsem se odhlásil, ale prostě nejsou...:(

Omlouvám se. Jsou to XL...

Naposledy upraveno: 27/10/15
  5. MarkétaMachallová

MarkétaMachallová Zelenáč fóra

Zdravím, ví se nějaký odhad ohledně řešení problémů s dýněmi? Taky po mě pořád chtějí floreny.

6. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, tak hotový "Měsíční metál", za chvilku skončím "Miss květo" a jdu na "Zářivé houby" ... neženu se a je moc dobře, že máme co plnit :p. Moc a moc se mi líbí nové strašidelné dekorky :inlove:, ale na farmě je vážně nemám kam dát a kupovat něco pro "lištu" je o ničem. Klidně bych si je pro pěkný design nechala na hřbitově .. ale to nejde :eek:. Tak uvidíme časem, jak se to všechno ještě vybarví :D.

kometak96, elizabeth9016 a -Kuteno- tohle ocenili.
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si urobil ten mlyn a teraz sadím všetko a 106.Však nemám ešte staré úlohy dokončené tak uvidím čo a ako skrátka čo stihnem napestovať.

9. milteska

milteska Expert fóra

tak já už mám měsíční metál taky hotový a na zbývajících horlivě pracuji:p chapadlovek mám 5,takže to pěkně přibývá

evainfo a mirae tohle ocenili.
  10. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Ach jo. plochy plné ke sklizení a ono se nedá přihlásit ;( co stím zase dělají :(

11. jml601

jml601 Zelenáč fóra

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš, stačí napísať meno hráča. Ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Ahojky, mne by zajímalo, jak se ti podařilo napsat sem příspěvek. Mě to z mojí farmy vůbec nešlo. Přihlásit se do farmy nejde od noci. Do fóra jsem se dostala jen z úvodní stránky. Když jsem chtěla napsat příspěvek, tak mi to napsalo, že se mám přihlásit a pak teprve psát - začarovaný kruh. Náhodou se mi teď podařilo registrovat se znovu, ale nevšimla jsem si chybě ve svém nicku. Je zajímavé, že nově registrovaná farma jede.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/10/15
    ondra_k tohle ocenil(a).
  12. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

jml601 sám nevím ... na farmu jsem se nepřihlásil a kliknu na fórum a koukám, že jsem přihlášen a můžu psát. Možná by nám moderátoři mohli poradit jak se přihlásit na fórum v době kdy se nedá dostat do hry

petrusena tohle ocenil(a).
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ondra_k když se nemůžeš dostat do hry a naběhne ti alespoň přihlašovací stránka, přihlásíš se na forum odtud - dole na stránce je odkaz na forum, psát se nedá, ale dozvíš se, co se děje :)

14. raduzicka87

raduzicka87 Zelenáč fóra

Jelikož jsem včera byla na noční,tak jsem si pěkně aktivovala kupón na kombajn a MJS a pochvalovala si, jak si vypěstuji rostliny do zásoby a ono velký kulový. Opět se nešlo přihlásit. Není to k vzteku?:( To by mě zajímalo, kdo mi nahradí ten ušlý zisk :)

evainfo a vinea05 tohle ocenili.
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

K vzteku to možná je. Ale kdo uhradí zaměstnavateli, tím bych se moc nechlubil (i když vrátní apod.mají asi přístup k hrám povolený), ale ztrácejí ostražitost ;)

Moc pěkná Děsivka :)

evainfo tohle ocenil(a).
  16. vvv2222

vvv2222 Zelenáč fóra

škoda, že na nové ploše nejdou dát poho pole, jinak se mi dlouhodobá děsivka moc líbí, pěstuji do zásoby a plním pomalu ale jistě nové úkoly

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dodělal jsem všechny nové úkoly a zbývající čas děsivky využiji na doplňování stodoly!:) Vzhledem k obtížnosti úkolu, bychom si zasloužili víc než jednu ušmudlanou nálepku! Klidně nám mohli za kompletní splnění dát nějakou hodnotnou dekoraci!o_O

vinea05 tohle ocenil(a).
  18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) mám hotové dva nové děsivkové úkoly, druhé dva zhruba v polovině ... nyní přeskok na jiné bubukytí, neboť se ukázalo, že do řádku chybí ještě jedna dekorka, chudák Kerberos zůstal zapomenut u Jacka v obchodě xD

STYBI, evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkně děsivý den přeji (snad ne v práci) xD .. tak dva úkoly téměř hotové, chybí pár chapadel a pustím se do "Zářivé houby" ... se třpytivými houbičkami, co vypadávají to bude hotový ohňostroj xD :p

20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak už mi chybí jen vrbová chapadla, plodiny na všechny úkoly mám napěstované a bude hotovo.
    Vrby mám 4 a hnojím je Zuzi ultra a superhnojivem a mám spočítané, že to do konce děsivky dám.
    To také byl cíl mít vše hotové a pak už budu jen doplňovat a pěstovat strašidelné kytice - nyní se nádherně prodávají na trhu a hezky zvyšují mé konto.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.