Děsivá noc / Diskuze

Discussion in 'Archiv - Diskuze k akcím' started by BlackDragon, Aug 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

sgra1972 Ve strašiobchodě najdeš vrbu chap. Teď je vpravo u oblečené dýně. Napěstuj potřebné strašikytky a za ně si ho koupíš (i několikrát) pak v nových úkolech a potom při Hallov.

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak na noc jsem dala dlouhodobku a uvidím zda ráno něco vypadne ze hřbitova, jinak se my to líbí ale mám tolik úkolů rozdělaných a jsou další tak nevím kdy to vše dopěstuji;)

3. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Ahoj všem! Nevím, jestli to tady už někdo psal - nenašla jsem. Chci upozornit, kdybyste hledali plody z chapadlové vrby, tak jsou ve stodole umístěné mezi děsivými rostlinami (vrbové chapadlo), nikoliv mezi plody stromů, jak je psáno ve fóru k akci.

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Na ploše už mám 3 chapadlové vrby, takže tím jsou hotovy stromy, to mi stačí a teď se budu věnovat jen pěstování do úkolů. Dneska budu zase otáčet jenom ty 2 nové plodiny, protože rychle přibývají a mají krátkou dobu růstu ;).

5. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

mě se nová plocha moc líbí.
    I strašidelný strom. je to něo nového, super.
    na děsivku se vždycky těším. ted budu ještě víc

6. DivasPopi

DivasPopi Pisálek fóra

Super, s novou plochou jsem moooc spokojená. Nikdy jsem se děsivek moc neúčastnila, nebavilo mě pořád překopávat farmu. Takže pro mě ideální řešení a konečně se do nich můžu pustit na plno. Vrbu ještě nemám, ještě mi chybí pár rostlinek, ale myslím, že během dne první určitě zasadím :)

evainfo, ell1956, Hajas and 1 other person like this.
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mám první chapadlovou vrbu

8. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Prosím a k čemu je chapadlová vrba?

9. mazurec

mazurec Stálice fóra

zdravím,nevím jestli mi něco uniklo,ale na nové ploše nejdou zalévat strašidelné plodiny?

*nezmarka.cz děkuji,to mě opravdu nenapadlo :p

Last edited: Oct 24, 2015
  10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj mazurec,
    nějak nám ten kombajník zlobí, ale stačí ho zavřít a zpětně otevřít a už funguje.

myskacarodejka,
    chapadlová vrba je potřebná do nových děsivých úkolů.

marcelina0007 and ell1956 like this.
  11. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Děkuji za info.

Last edited by moderator: Oct 24, 2015
  12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak včera jsem měla farmářský nechucus, sice jsem rozpěstovala, ale nedostala jsem se k ani jednomu stromu. Asi to bylo to vědomí, že děsivka trvá dlouho a že je času tedy dost. Ale dneska jsem párkrát otočila tu novou krátkou a tím se mně povedlo získat 7 chapadlových stromů, které už jsou na hřbitově. Strom jako takový se mně docela líbí. No a teď dala jsem dala dlouhou a vyrážíme někam na oběd, pak na Šumavu za nějakou tou keškou a na Stezku korunami stromů doufajíc, že než dorazíme na místo samé, že se mlha zatím rozejde. Předpověď slibuje krásný slunečný den, tak uvidíme ....

Všem přeji pěkný den plný úspěchů a radosti [​IMG]

13. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ale kde mám komfortní pole? Jakpakto, že nejdou na hřibově postavit? -.- Večer jsem chtěla jako vždy na děsivce dát poho a kde nic tu nic. Půlka noci na nic poněvač mi to tam už dozrálo. Škoda. :music:

pajda361 aha, FAQ jsem nečetla, většinou spoléhám jen na info v ofi.

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Astat.,

bohužel pohodo pole na hřbitov nejdou a nepůjdou, ale bylo to uvedeno už i ve FAQ k Hřbitovu.

ell1956 likes this.
  15. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

A co takhle rozdat nám síťky na motýlky a o volných chvílích chytat na hřbitově duchy? Tuto inspiraci poskytuji RT nezištně.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fíhááá, bubu kytka už je za 100 tis o_O Tak si jdu umotat svoji teda. To je mazec :eek:

17. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) nevím jestli se to děje jenom mě.. i když mám vodu.. tak jí mám šedou a nejde použít... stává se mi to jen na hřbitově..[​IMG]..

marcelina0007, ell1956 and tomokoco like this.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně to blblo už včera,vždycky jsem musel zavřít kombajn a zkusit to znova!:eek:

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mně to při nákupu vody zase občas vyhodí tuhle hlášku (a nejen při kupování na hřbitově) o_O

20. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

kačenka5Jo,dělá mi to taky...dělám to jako kaolín

Thread Status:
Not open for further replies.