Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Milteska - toto jsem našla ve FAQ

182BAMBULKA, Janké861 a megi1967 tohle ocenili.
  2. milteska

milteska Expert fóra

jojo,už jsem se dočetla u hallowenu.................škoda,že nejde dát všude Takový krááááááásný stromeček;)

evainfo, Janké861 a skalara.v tohle ocenili.
  3. doben

doben Ikona fóra

No v tom videu říkali, že jedno vypadávátko bude vypadávat pouze na hřbitově. Jenomže tam nejdou umístit poháry. Takže ti co nemají Živoucí legendu jsou bez šance. :(

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řekl bych ,že to nebude tak hrozný! Kdysi jsem dělal pokusy na 4 farmách současně a rozdíl v akčních vypadávátkách byl opravdu minimální!:eek: Živoucí legendu jsem měl jenom na hlavní farmě, na ostatních jenom poháry na různých stupních a někde jsem neměl nic!
    [​IMG]:)

5. janmil

janmil Perspektivní autor

Chcela by som sa spýtať, že si nedá sadiť na hlavnej lúke. Sadí sa len na desivom cintoríne? díky

6. Janké861

Janké861 Stálice fóra

janmil,

děsivé rostliny se dají pěstovat už jen na nově otevřené ploše, tedy na hřbitově
    ;)

7. janmil

janmil Perspektivní autor

ďakujem za odpoveď

megi1967, Janké861 a Jonsdorf tohle ocenili.
  8. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

ahoj všem :D..........jak jsem teď otevřela farmu a četla tak jsem se nestačila divit :p............... jojo to je tak když jeden den člověk vynechá a nečte ale jinak super RC xD nějak se nám ta farmička rozrůstá do všech světových stran jen tak dál hezký víkend a fajn hru všem;)

Janina0971, evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak jedna vrbička je na ploše :pa na druhé se pracuje;)

10. iDavis

iDavis Baron fóra

Dlhá desivá noc, konečne. :) Grafika novej plochy aj nového fóra je skvelá, tvorí to úžasnu atmosféru. Tak hneď sa pustím do pestovania plodín do úloh v hale, mám tam ešte čo robiť.

A trochu ma prekvapilo keď sa mi na tej halloweenskej ploche pustila hudba zo zoomumby. :music:

maja.rada a evainfo tohle ocenili.
  11. lott_lott

lott_lott Stará škola

Původně, tam měly jít umístit děsivé stáje, ale nejdou. Jak to tedy je? Díky za info.

Jonsdorf a evainfo tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer, když jsem otevřela hřbitov, jsem se vážně bála xD .. ale hezky bála :p. Moc pěkně provedené .. vážně paráda a velká pochvala :inlove:. Jsem hned koupila první [​IMG] xD. Jen do těch úkolů je potřeba dost chapadel a když stromek nejde dát jinam .. budeme muset čekat jednou za měsíc na další sklizně .. se jich tolik nestihne :sleepy:. Tak honem pěstovat na další stromeček a nachystat fusakle ;)

13. Simík21

Simík21 Znalec fóra

nová plocha je asi fakt pěkná a odpadne bourání na jeden den... ale to, že mi tam nejdou dát poho pole se mi teda fakt nelíbí >:(

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Akorát je trochu škoda, že ta nová plocha na děsivku vypadá na mapě jako pavilon na Brněnským veletrhu. Každý tady píše o hřbitově, ale v takovém provedení by byl tak pro V.I.P. :p

15. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

A půjdou sadit a sklízet Chapadlové vrby snad i při Děsivce ne ?Akorát mě vrtá hlavou,po skončení Halloweenu či Děsivky se Hřbitov uzamkne,takže nebude zřejmě možnost sklidit později,jakožto na hlavní louce...

kometak96 a evainfo tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Výtah z ofika - strašidelné výrobny se neumisťují na Strašidelný hřbitov, lze je umístit jen na běžné herní plochy. Výrobny se umisťují přímo na herní plochu, nejedná se o upgrade základních výroben.

evainfo, lott_lott a Janké861 tohle ocenili.
  17. lott_lott

lott_lott Stará škola

skalara.v

Aha, díky, nějak jsme to špatně pochopila, i když vlastně to takhle dává smysl...stejně by tam většinu měsíce jen tak trčely a ani bych se na ně nemohla podívat :)

skalara.v a Janké861 tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

bbowling - a to jsi ještě nebyl na Zemské jubilejní - ve Stromovce je takovýchhle klenotů hafo.;)

19. sgra1972

sgra1972 Pisálek fóra

ahoj - kde najdu vrbové chapadlo?

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) vrbové chapadlo roste na stromě - chapadlové vrbě, koupit ji můžeš v Jackově obchodě nebo získat za splnění úkolu v družstvu

:mad: ach jo, jde to pomalu, když je děsivá stodola skoro prázdná, ale první vrbička už svá chapadla natahuje :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.