Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

mne sa to páči a aj to, že môžeme nasadiť pred koncom a nezhnije to, je to fajn

2. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

za mě taky palec nahoru

evainfo tohle ocenil(a).
  3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tedy, a pokud bude pořízení nové plochy za * , pevně věřím, že nějaký čas nechají ještě souvisle běžet možnost na Hlavní louce
    ???

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

k.vitek: Ahoj, ale nebude za hvězdičky, pevně věř, že klikneš a dáš pole a můžeš pěstovat. Přečti znova OFI, nová plocha je již na mapě, bude otevřena jen v průběhu děsivé noci a Hallow. Teď je tam závora se "stopkou"

Iwuska tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

prosím nešiřte nějaké fámy o aktivaci plochy za *, banány, floreny, krejcary, dekorky, ovoce, zeleninu a kdoví co ještě.
    Na plochu se dostane každý zdarma, ale až po spuštění děsivky.

6. barapo

barapo Zelenáč fóra

myslím, že super. už se na děsivku těším :)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. No, nová plocha snad bude k užitku. Pokud bude ale přístupná jen o Děsivé noci nebo při pár akci tohoto tipu, moc si ji neužijem. Na ten den co obvykle děsivka bývá, kdo využije celých 24 hodin. Většinou je v týdnu kdy jsme v práci bez možnosti pc. a ti co mohou nemají možná motivaci, vše splněno.
    Uvidíme, čas ukáže, třeba bude nová hra ve hře s názvem Děsivá noc.

Bagíra77 a evainfo tohle ocenili.
  8. iDavis

iDavis Baron fóra

Mať zvlášť plochu je fajn, ale ja ju asi často využívať nebudem. Na desivú noc proste nemám čas, trvá strašne krátko, môžem byť rád keď sa mi počas nej aspoň 1x podarí dostať do hry. No ale keď sa bude používať aj pri halloweenskej akcii, tak to už ano. :)

evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  9. Pitrýsek47

zuzas66: Ahoj, k užitku bude určitě a to právě při děsivce :) nevadí, že trvá jen 24hodin, ale budeš mít volnou hlavní plochu na jiné pěstování (i při akcích, někdy se s děsivkou překrývaly). A vypěstované a nesklizené plodiny ti nezmizí, při další děsivce je sklidíš :)

-Kuteno-, evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Třeba nám s novou plochou pro děsivku prodlouží i její trvání. Když už se přenáší něco, co bylo na Fantasyramě, tak tam trvala tahle akce 48 hodin. Uvidíme ;)

11. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

Chtěla bych poděkovat lidem co se podílejí na programovaní naší farmeramy,jste užasni,co se tyče nového pole pro děsivou noc,a také člověk který vymyslel kombajn na stonku ,,velký dík,,formičko jsi skvěly společník

Pavlahan, evainfo a Folonica tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Co bude následovat příště? Navrhuji dát začínajícím hráčům flašu mlíka a pořádnýho dudlíka, aby jim to farmaření šlo lépe od ruky! Pomalu se nám z toho stává hra pro mrňata! Nějak se vytrácí plánování a strategie!:sleepy:o_O

13. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak mě se nová plocha na desivku libi i kdyz zrovna treba na desive staje moc pouzitelna neni kdyz se na ni dstanem jednou mesicne. chtela bych se jeste zeptat jestli kdyz je zavedena nova plocha tak uz nebude hlavni louka pristupna pro desive plodiny nebo jo

evainfo tohle ocenil(a).
  14. kik681

kik681 Pisálek fóra

Jsem asi jedna z mála, které se nová plocha nelíbí. Nechci čekat až do dalšího měsíce na sklizení po skončení děsivky. Vždycky jsem si našla čas abych pět minut před koncem zasadila duchy a tím pádem je sklidila až pár hodin po konci, což teď nebudu moct. A nebo když jsem potřebovala být někde pryč delší dobu tak jsem si dala pohodlná pole a zasela něco na delší čas a sklidila až pozdě večer. Dávno po akci. Tohle mi prostě nevyhovuje a myslím, že na to příjde i víc lidí. Prezentují to jako skvělou věc, ale vlastně nám tím vzali čas na děsivce aniž by si toho někdo všimnul. :wuerg:
    A to že si někteří hráči stěžují, že se děsivka překrývá s jinou akcí? Výmluvy. Prázdné keci. Když se to překrývá tak jen o pár hodinek a ty může každý využít na rozpěstování na jiných polích takže tohle neberu.

Naposledy upraveno: 17/10/15
    janinka165, _yankees_ a kkunesovak tohle ocenili.
  15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) ale ano, někteří to již zde psali na začátku diskuse, otázka je zda až nám tu plochu po měsíci zase zpřístupní, bude to zaseté dozrálé nebo ne? pokud ano, tak nic netratíme, sklidíme hned a nově osejeme, pokud ne, tak skutečně ten čas ztratíme

Abandando a evainfo tohle ocenili.
  16. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj já jsem moc ráda za novou plochu i když jen na tyto akce. Dávám palec nahoru :music:nemusím pořád překopávat hlavní louku. Jen jak už vícero z nás mám skromný dotaz zda se bude pěstovat už jen na nové Měsíční louce nebo nadále i na Hlavní děkuji za odpověď. Janča

Janina0971, Abandando a evainfo tohle ocenili.
  17. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Za mně - palec nahoru.Docela se mi to líbí a jestli to bude fachčit,tak bezva.Taky mi vadilo to věčné předělávání polí a rušení stromů.-.-

evainfo tohle ocenil(a).
  18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Janka79,
    už jsem to tu jednou psala, v ofi oznámení je vše, co víme. Také by nás to zajímalo, ale dozvíme se to asi až po začátku akce.

jolana4, kopretina.82 a kiki2305 tohle ocenili.
  19. Pitrýsek47

kik681: Ahoj, prostě nechceš, ale budeš muset čekat :) vždyť ti to vyjde pomalu nastejno. Potřebuješ duchy k něčemu ten den?(třeba do úkolu...)asi ne, tak je úplně jedno, jestli je sklidíš 5 min před koncem děsivky. Ba naopak, sklidíš a můžeš zasít další, které rostou do příští děsivky.
    Rozpěstovat můžeš, ale vypadávátka ti to z "dlouhých" plodin nenahradí (které někdo zasadit nemůže, pokud chce děsivé).

evainfo a Iwuska tohle ocenili.
  20. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

Ahoj, tak nová plocha, která bude jen o děsivce a spešl akci mě vyhovuje. Kdyby měla být na trvalo, tak to už by bylo hodně.
    Určo tam bude taky spešl strom a časem i zvířátko, ne? Doufám, že tam půjdou dát i poho pole, abych je tam šoupla na poslední sadbu a tudíž bude možnost napěstovat více dlouhodobých plodin. Na hlavní jsem je nedávala.
    Tak uvidíme .... 8)

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.