Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to je fajn, nová plocha pro děsivku a nemuset nic předělávat, jenom otevřít bránu a vstoupit, tak to se mi líbí. Jak je vidno z popisu přibydou i strašidelné stromy a co se týče strašidelných stájí, tak v současné době nevidím nic převratného v tom, že je tam budu moci vystavit. Rozuměla bych tomu, že by se třeba jejich délka podstatně zkrátila a nebo již RT připravuje nějaká zvířata, která se budou pěstovat pouze na této ploše? Necháme se překvapit a hlavně, aby se to moc nesekalo!!! Krásný večer všem!;););)

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Výborně, strašikytek jsem moc nenapěstoval, protože mám na hlavní okolo stromy i některé na ploše a ty nebourám vůbec ani při akcích. Polí zbylo dost, ale pořád málo na jeden den Děsivky.
    Nová plocha je bezvadná, systém mi taky není cizí. A že nebude více využitá je jen dobře. Kdo by to klikal? :D

šebejda: Ahoj, mrkev a obilí si koupí třeba každý den. V obchodě je 100ks za pakatel nebo na trhu. A doplnit je můžou snadno po akcích když zbyde kombajn a MJS. Na pidi polích, pár otoček a je to.

Naposledy upraveno: 15/10/15
  3. šebejda

šebejda Baron fóra

Nová plocha-pro mne paráda a velká chvála. ALE. Neumím si představit hráče "neplatiče" bez kombajnu. Podle mne to znamená, přijít ze školy nebo z práce a cvakat myší a cvakat. Než se proklikají celou hrou, moc si rozmyslí, jestli si doplnit obilí nebo mrkev. Protože by se ucvakali k smrti:( resumé: Pro ty, co kupují kombajn, bezva věc. Pro ostatní pakárna a konec jejich hraní.

4. llew65

llew65 Vážený autor

Vzhledem k tomu, že plocha bude otevřená jen při úplňku, tak děsivé chlévy a případné stromy jsou na této ploše blbost, protože je nebude jak "sklízet". Ale jinak plochu vřele vítám, věčné přestavování mi také lezlo na nervy.

5. doben

doben Ikona fóra

No já kombajn nepoužívám. Uvažoval jsem o tom, ale zatím využívám kombajn a pomocníky jen při akcích. Kupóny zatím stačí. Jinak celou farmu sklidím za 9 min s novou plochou při děsivce to bude asi 11 min. Já jsem spíše zvědavý na ty stromy, co se budou pěstovat při děsivce. Jestli je budem sklízet 2x měsíčně, tak to zase nebudu pěstovat kytky, kvůli stromům.

6. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Nová plocha na Děsivku je fajn, jen doufám že zůstane tou " naší " Děsivkou na farmě a nebudu si myslet že jsem na Fantasyramě ( hrála jsem jí chvíli - ale popravdě - farma je farma ;) ) - to by pro mne Děsivka ztratila své kouzlo které má - no, nechám se překvapit :)

7. BigClick

BigClick Expert fóra

Ale predsa kombajn bude na novu plochu fungovat, na obrazku novej plochy je v hornom pravom rohu. To co nebude fungovat je z premiuma - automaticky zber ovoc z buducich desivych stromov.

tomokoco tohle ocenil(a).
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak trochu se nám sem zvrhává Fantasyrama, trošku jsem to tušila, bohužel nenapsala, takže jsem zas po bitvě generálem. No snad to utáheme.

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Nová plocha je skvělá,já jsem moc zvědavá na ty děsivé stromy a jejich plody.
    RT veliký dík....

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer :) tak jsem byla překvapená z nového prostoru ... jsem se sice nemohla dostat chvilku na farmu, ale teď už je vše v pořádku. Novou plochu vítám a také doufám, že nebude její využití jen jednou za měsíc :p a na Halloween se moc těším.
    Tu druhou hru jsem neznala a pokud chce RT dát její prvky sem, tak jsem na to zvědavá ;)

11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Je to fajn ta nová plocha a jako všichni ostatní se moc a moc těším na Halloween :D

evainfo tohle ocenil(a).
  12. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Jsem opravdu nadšená , za mě má RT né jedem , ale dva palce nahoru . Také jsem zvědavá jak to pojede až začne Halloween , no doufám že se nic nepokazí a hra pojede jak má .

evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  13. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No já nevím, já na hlavní moc věcí nemám, převážně zde pěstuji rostliny....jasná podobnost z Fantasyramou. Pro mě děsivka ztrácí své kouzlo...:(

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, nová plocha je super. Překopávání mi nevadilo, zvířata mám na mýtině a divoké louce. Pěstovat úplňkové rostliny při akci 24 hodin nezvládám. Přijdu z práce a stačím je otočit tak jednou a zasázet do druhého dne. Spíš bych uvítala děsivou noc alespoň 48 hodin.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Luonnatar

Luonnatar Pisálek fóra

Za mě super nápad! Děkuji

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Brimex01

Brimex01 Pisálek fóra

perfektní,dobrý nápad :)

evainfo tohle ocenil(a).
  17. electricwarrior

electricwarrior Pisálek fóra

tak kolik bude nakonec těch ploch....to se z toho zvencnem....ale nééé, toto je dobrý a užitečný.

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nová plocha? A jen o Děsivce?!??
    Za mě PALEC NAHORU :inlove:

evainfo tohle ocenil(a).
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo neumí farmařit na stávajících plochách,nebude mu stačit ani dalších deset ploch!:eek: Jinak na akci se samozřejmě těším,hlavně co zase vypečenýho na nás RT přichystal!o_O

20. Margziam

Margziam Stará škola

Nová plocha se mi líbí moc. I když ta stará se mi líbila taky. Ale tahle je zase trochu jinačí.. taková zimnější (víc jako v zimě)
    - nahoře ten pás :)
    Že bude dostupná jen o Děsivce a o Halloweenu, to bude jako na Fantasyramě plocha NOVu. A ty děsivé stromy a zvířata taky..
    Tam to bylo tak, že bylo jen několik zvířat (postupně), každý jsme dostali 1 ks od každého zvířete a 1 ks od každého stromu, mohli jsme si na to koupit vylepšení I za stříbrňáky (KR), nebo II za zlaťáky (FL), nebo je vyhrát ve "studni štěstí", později "pramenu štěstí", nebo jak se tomu říkalo.. tady to asi bude na "kole štěstí".. Ale nemohli jsme si koupit další základ.. :((
    No - musíme s tím počítat, když nám zrušili Fantasyramu a jedná se o jedno BP.. :)
    Jenom doufám, že po otevření plochy po jak dlouhé době tam nebudu mít trní... Teď při tom posledním jsem je na Fantasy měla...

A byla bych ráda, kdybych mohla o děsivce a Halloweenu pěstovat i na hlavní louce - abych měla ty plochy na pěstování dvě, ne jenom jednu, když je toho zapotřebí tolik a je na to tak málo času a já spím, jak můžu. :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.