Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sintetanka

Sintetanka Zelenáč fóra

děkuji moc za odpověd projížděla jsem totu ale je toho moc a hlava jde kolem tak jsem ráda že opět budou děkuji

ell1956 tohle ocenil(a).
  2. epesy

epesy Pisálek fóra

Ahoj, může mi někdo poradit - nemůžu načíst stránku na Děsivou noc- mačkám F5 jako zběsilá a nic- Díky. Epesy

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

epesy - v levé liště pod budíkem (na hl. louce) by ti to mělo jít - ikona úplňku
    Pokud ne, zkus se odhlásit a znovu přihlásit.

Naposledy upraveno: 26/9/15
    ell1956, evainfo a mamča50 tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No skoda ze RT nenapadne, dat vzdy Desivku na prvni misto vyjizdeci listy... na ni klikam furt podle toho jak jsou zraly policka, na ty dalsi jen velmi malokdy, do nich jdu pres Novinky a casti i jinudy...

tydýtková a ell1956 tohle ocenili.
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak mi zbývá dokončit ze strašidelných akcí Kouzelná čistota a už mi chybí pouze 117 ks černé netopýří květiny, právě je zasazená a po 19 hodině ji sklidím a pak bude hotovo. Já budu taky hotová, protože budu úplně vybraná ve stodole a budu pěstovat od začátku. Ještě, že je děsivka delší o 12 hodin. Přeji krásné a strašidelné odpoledne, venku se pomalu schyluje k bouřce, ale možná, že z toho zase nic nebude!!!;););)

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

To je fajn, že je děsivka delší, v pohodě dopěstuji chov vran:)

Fofolamyš a evainfo tohle ocenili.
  7. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    tohle je moje první děsivka. Maminka mi ráno poslala marmeládu na lepší sklízení a tak pěstuji a pěstuji a chci se pochlubit. Že mám 2000 upírovejch rajčat, 1200 hrůzných dýní, 300 rotlin hrůzy a pak po trochách od těch dalších děsnejch kytek. Taky sem už otevřela Bahamu. Ještěže mám z jednoho časového úkolu kombajn, krásně se to sklízí.

8. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,No ja som si po dlhom čase dovolila kúpiť faraona+čarodejnú kuchyňu+strašidelný traktor a teraz som na mizine do úlohy v hale nedám ani fňfň musím nasysliť rastliny ešte tri kúpi ma čakajú do neba hehe tak v budúcom roku to hádam dám..
    Prajem peknú nedeľu;)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Dává faraon BBZ nebo BZ? Děkuji za radu

10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Máťa_BMV,

to záleží od toho či ho umiestniš do parku alebo na ostrov pokladov. Pozri tu-Faraon Tutenramon
    Peknú hru

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Děsivka je super:D , třetí faraón tutanramon, je už na ostrově pokladů:p

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ell1956,
    a zkoušela sis nahodit chovnou ohradu? Tam by se ti měla objevit možnost šlechtění vran.

13. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Díky prodloužené děsivce je druhý faraon na ostrově :)

skalara.v, evainfo a k.vitek tohle ocenili.
  14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Nakonec se mi podařilo napěstovat děsivé plodiny na 1 Faraona, takže spokojenost ;). Množství plodin je momentálně hodně tenké, takže od příště už zase jen do zásoby :p.

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ja jsem splnil to co jsem chtel - Kerberos do listy, kdyby nahodou O+D bylo moc brzo... pristi desivku bude Tutynatuty na ostrov, dobra dekorka... nebo zasoby, kdyby prisel novy ukol, ze?

skalara.v tohle ocenil(a).
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer [​IMG] pfuuuj sem se lekla xD se mi stalo, když jsem jela autem a od zrcátka se mi spustil pavouk o_O a visel přede mnou, nebudu říkat, co se dělo :D xD .... jsme to naštěstí přežili :D. Jinak poslední úkol "Strašidelný zámek" nedodělám, něco málo mi chybí a nechci dávat SH, si šetřím na "kočičí rej" :p. Je to poslední úkol a tak mám na příští děsivku motivaci, ale určitě potom půjdu na dalšího faraona. Co zde čtu, jste šikulky a děsivka patří mezi ty ( dlouhodobé) akce, co mám ráda, protože co si uděláš, takový to máš :music: a RT mi to neovlivní, že bych pěstovala na faraona a vylezl jako "náhoda" ošklivej pavouk xD

Naposledy upraveno: 2/8/15
  17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Uff, tak Prokletí munie konečně odpochodovalo do splněných úkolů, v Jackově obchodě pořízeny dvě dekorky do stonku ... úspěšná děsivka, alespoň pro mne ;). Příště tedy další dekorky a pokračování v Kouzelné čistotě :). Není kam chvátat, jak to vidím, tak farmerama se končit nechystá xD, tak bude ještě času móře.

k.vitek, sopti a evainfo tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Udělal jsem druhého faraona a začínám třetího,ale to až příští děsivku

Farmerama 96+ *** Bahamarama 259+
    říjen 2010

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tož na druhého faraóna bylo pěstováno až po desáté, takže ho vyzvednu příště. A úkoly v družstvu holt trošken počkají. Stonek ze strašidelných nákupů již aktivovaný, ale dodělat ten úkol se mi nedaří. Pořád se mi cpe do popředí něco jiného ;) No a o těch prastarých úkolech, jako je Brakula a spol, ani nemluvim :eek:

k.vitek, sopti a kometak96 tohle ocenili.
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nepřejte si mě slyšel, jak jsem se zlobila, když jsem si ráno, jak jsem sklízela poslední děsivé rostlinky zanadávala :( jsem prostě zapomněla, že mi v noci skončila MJS... naštěstí to byla pidipolíčka kolem dokola. A těch 40 (bo kolik) pohoda-polí, co jsem sklízela po 14 hodině, tj. v 18:30 po návratu z práce, už jsem sklidila s MJS... Pfuj! Jinak by mě kleplo :music:

No, plodiny na nového Kerberose jsem nedodělala... a ty 3 dekorky do stonku taky čekají :p O 2 úkolech v Družstvu (Kouzelná čistota, Strašidelné nákupy a Prokletí mumie... Fíha, tak já mám rozdělané 3) ani nemluvím...

A záměnu dekorek Čarodějnická kuchyně a Gullanéza už jsem taky nějak vydýchala. Fňuk 8)

skalara.v tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.