Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Děsivka je fajn , budu pěstovat druhého faraona chybí mi měsíční rosa.

Farmerama 96+ *** Bahamarama 258+
    říjen 2010

ell1956 a mamča50 tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak mě chybí ještě něco do "Strašidelného zámku", jinak ostatní úkoly hotové .. tak uvidím co zvládnu :p.

Fofolamyš, ell1956 a kometak96 tohle ocenili.
  3. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Mám smůlu nebudu u PC :-( co se dá dělat, snad příště. Přeji všem ať se podaří vše co potřebují vypěstovat .

Fofolamyš a ell1956 tohle ocenili.
  4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já se těším, potřebuji dodělat úkol : Prokletí mumie...jinak mám vše hotové a musím napěstovat děsivé kvítí na výrobu kytice... jen by mohla děsivka být častěji;):):p

5. spuntka

spuntka Magnát fóra

Ráda bych dopěstovala na dalšího faraona, ale budeme uklízet po malování tak uvidím co stihnu.
    Hezkou hru všem.

6. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

No takze to tu nebudem. Potom vsak nabuduce to vyjde.

ell1956 tohle ocenil(a).
  7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Faraony mám dva.To stačí.Budu pěstovat do stodoly.Časem se to bude hodit.

ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  8. modrásek50

modrásek50 Pisálek fóra

Ach, ach - děsivka zrovna o víkendu, kdy nebudu u pc - a přitom toho tolik ještě potřebuji. Přimlouvám se za to, aby děsivky trvaly alespoň 4 dny.......:-(

ell1956 tohle ocenil(a).
  9. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Prosím, prosím - děsivky trošku delší, nežli dva dny.....děkuji.....:-(

ell1956 tohle ocenil(a).
  10. anica16

anica16 Aktivní autor

tesim se volny vikend a pak hura na dovcu.z desivky urcite neco zaseji a sklidim;)

11. hejakral

hejakral Rádoby autor

už od minule mám , samozřejmě mojí vinou, 0 ks kostní keř, kde se dopídím nějaké zásoby na rozpěstování ????

děkuji :) už se načetly

Naposledy upraveno: 1/8/15
    ell1956 tohle ocenil(a).
  12. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Základ je udělat úkol brákula, tak aby jsem další měsíc už tento úkol končil :D.. zatím mám jen strašidelný zámek :D.. a to to hraju pěkně dlouho :D..

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj hejakral,
    nemusíš se bát, sazeničky kostního keře se ti načtou, stejně jako se načítají omylem vypotřebované akční rostliny.

ell1956 tohle ocenil(a).
  14. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak jsem já trubka v 11 hod. zjistila, že už běží děsivka. Zasetá řepka olejná šla do kopru a honem jsem zasadila květnatec. No a aby nebylo při jednom , tak jsem zapomněla na stonek i na straš. kytici.
    Když se daří, tak se daří.
    Hezkou hru všem.

15. milteska

milteska Expert fóra

hi,tak já taky nějak automaticky počítala,že děsivka začne jako vždy v15 hod.......................no nic se neděje,úkoly mám všechny hotové,tak bude pěstování do zásoby;)

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak u mě děsivka = pěstování do foroty - všechny úkoly mám již od minule zdárně dokončené - juhů

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Desivka je jasna, na vyber ze tri kytek - stekajici strazce bylo to jediny, co jsem udal o O+D, takze je to jasna volba... ostatniho desivyho kviti nemam moc, ale kdyz se podivam co delaji pri kazdym novym ukolu, tak stejne nejvic potrebuju toho co pridaji... zasobarna bude tedy na rade az priste, ten "modry" mesic obetuju na Kerbera :)

ell1956 tohle ocenil(a).
  18. Sintetanka

Sintetanka Zelenáč fóra

Ahojky jen takový to dotaz ,když náhodou omylem dám plodimu do akce a nemám jí zasázenou no špatný klik mohu jí někde získat aspon 1x kus koukla jsem do trhu a tam není děkuji předem za odpověd

ell1956 tohle ocenil(a).
  19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Sintetanka,
    kdyby jsi četla kousek výš, našla by jsi mou odpověď na stejnou otázku. Děsivé plodiny se časem přičtou.

ell1956 a babioli tohle ocenili.
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já su tydýt :cry: Jsem si u Jacka spletla Gulanézu a Čarodějnickou kuchyni!?!
    Fňuk... ještěže je tato Děsivka víc než 24 hod. ...a stejně to nestihnu.
    Chtěla jsem dodělat 3 dekorace z minula...
    ...ale po O+D dodělávám Kerberose 3hlavého 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.