Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Ahojky lidičky,
    já to tentokrát válím.Včera jsem vše připravené aktivovala a přijela k nám návštěva.Takže jsem sklízela až s několikahodinovým zpožděním.No a proč by mně ráno nemohl net vypovědět poslušnost,že?:wuerg:

A tak jak všichni píšete,hra jede na půl plynu.Kliknu a nic......čekám,vyskočí mně lišta,že plugin neodpovídá,pak se to opožděně sklidí.Přejdu na druhou stranu a to samé.Asi s tím praštím a půjdu něco pracovat.xD

2. tucika16

tucika16 Rádoby autor

Ahoj, predĺženie moc potešilo. Ešte stále pestujem do úloh.
    Trochu mimo: Bola som na dovolenke a teraz vidím medzi rastlinami korok. To mám odkiaľ zobrať? Dík za radu

3. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem. Taky mi kombajn pracuje s velkým zpožděním. Děsivé rostliny pěstuji stále ještě do úkolu v družstvu. Chybí mi dva úkoly.
    Tera

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak "prodloužení" děsivky ze 24 hodin na 36 hodin se událo dle oficiálního vyjádření "pod vlivem úplňku".
    Tak už víme, jakou má děsivka (pohlížíme-li na ni jako na nemoc) inkubační dobu = cca 14 dní.
    Úplněk byl totiž před 2 týdny, nyní je novoluní...xD
    Jinak pěstuji děsivé rostlinky "do zásoby", úkoly mám splněny od minulé děsivé noci... ony zase jistě přijdou někdy příště další nové úkoly a zásoby se budou hodit.

5. anna32173

anna32173 Pilný autor

Ahojky všem farmářům a farmářkám,děsivé rostliny pěstuji též ještě do úkolu,ale kombajn než sklidí je to běs a tabulka s pluginem na mě také vyskočí a pak se to teprve sklidí.Myslela jsem,že to je jen u mě a jak koukám nejsem sama tak hezký den

alka tohle ocenil(a).
  6. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

pro tralalinka
    jsou to to úkoly v družstvu
    Kouzelná čistota- kde odměnou je
    Kouzelná moc co 8 hodin 800 BZ, lze umístit vybrané děsivé dekorace
    (Příšerný traktor, Piraňazilla, Děsivý pštros, Ghúlonéza)

a úkol Strašidelné nákupy kde odměnou je
    Řada na magickém stonku
    kouzelná moc: jednorázový bonus 1200 BZ, 1500 BBZ, bonus -10 % času růstu hrozivých plodin po dobu 24 hod., další aktivace: 48 hod.
    Vyžaduje dekorace Děsivá svíčka, Kerberos, Čarodějnická kuchyně, Zajíc Drákula a Pavoučí síť, všechny pořídíme v Jackově obchodě.

Ria30 - opraveno ...nevím kde jsem vzala tu mumii.....že by strašidelný šotek - děkuji

Naposledy upraveno: 17/7/15
    findy22, Ria30. a terkacheerka tohle ocenili.
  7. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj tucika16, dub korkový sme mohli získať z úlohy Radovánky s barvami (19.6. - 25.6.).
    Nabudúce poprosím do Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.

Ahoj Mariha72, dovolím si ťa trošku poopraviť, že ten riadok na skrátenie rastu des. rastliniek získa z úlohy v družstve Strašidelné nákupy, nie zo strašidelnej múmie.

Ostatní, ktorí majú technické problémy, skúste hru obnoviť, ak nepomôže, tak prečistiť údaje Flash playeru, prípadne skúsiť iný prehliadač. Ak bude problém pretrvávať obráťte sa prosím na vlákno Technické dotazy, ďakujem.

Peknú hru prajem

findy22 a terkacheerka tohle ocenili.
  8. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj všem,právě jsem dokončila kouzelnou čistotu a zbývá poslední úkol děsivky prokletí mumie. Takže rozpěstovávám nové rostlinky.Prodloužená děsivka moc potěšila.Ať se všem daří.

Simík21 a evainfo tohle ocenili.
  9. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já bohužel stále pěstuji do úkolů a jde mi to nějak pomalu,ale co,někdy je třeba dodělám :)

Simík21, maja.rada a evainfo tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásný a děsivý večer všem :D tak poslední otočka a mám "prokletou mumii" hotovou :p .. mi to v práci
    moc nešlo a tak jsem musela použít na dlouhé rostlinky hnojivo, protože jsem na trhu žádné nenašla xD ... vážně šok o_O ..
    Na noc dám něco delšího a vidím, že se žene venku hrozná bouřka .. tak se snad budu bát i doma :oops: :D Přeji všem příjemný večer ;)

11. alka

alka Rádoby autor

Teda ten konečný čas na děsivce je děsivej,komupak strašilo na věži? :DAle každá chvilka prodloužení je dobrá.U nás vypadl proud,bouřka,kroupy tak mám zpoždění čtyři hodiny.

findy22 a Simík21 tohle ocenili.
  12. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

Prokletá mumie dokončená, všechny úkoly hotovy.

13. babu158

babu158 Zelenáč fóra

zdravim, mam otazku nemala byt desivka dnes do 3:00? pretoze aj v kalendari akcii je to tak vyznacene a mne uz nejde pestovat nic z desivky.dakujem za odpoved

14. tavos7

tavos7 Expert fóra

babu158, asi ses trochen ztratila v čase. Děsivka opravdu byla do dneška do 03:00, ale teď je už 08:15 a bohužel děsivé rostliny po skončení jde jenom sklidit, ne zasít.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem si vyzvedla v obchodě toho Tutenramona.
    Vzhledem k tomu, že v družstvu mám hodně nedodělků, tak budu mít co dělat i příště a později a....o_O A třeba ještě něco nového přibude... Zajímalo by mě, jestli jednou také radostně vykřiknu "hotovo" :)

mamča50, jaji a kometak96 tohle ocenili.
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Chtěl jsem udělat druhého faraona,ale chybí mi měsíční rosa.Tak zase za měsíc

Farmerama 96+ *** Bahamarama 256+
    říjen 2010

nanyblacks a mamča50 tohle ocenili.
  17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to je paráda o nějakou hodinu delší děsivka, už mi chybí jenom málo, abych dokončila děsivé úkoly v družstvu, ale jsem skoro na mizině, budu muset hodně dopěstovávat. Tak se bojme a těšme se. Hezký děsivý blížící se víkend!;););)

18. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Super,mám ještě dovku,tak už snad dodělám toho Braculu:)

19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

zdravim farmari, desivka me nepotesila (mozna i vydesila) :) tento vikend nebudu mit na farmu cas, co vic, nejspis se od patecniho vecera do nedele vecer nezvladnu ani prihlasit, takze tentokrate nic :) Ikdyz teda posledni dobou nestiham farmu temer vubec, desive ukoly budou tudiz v druzstvu strasit nejspis naveky :-D

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Načasování děsivky je opravdu skvělé a k tomu začátek už v 10:00 hod., takže pěstování přes celý den a neděle až do 22 hodiny, takže fakt paráda ;). Všechny úkoly mám hotové, což znamená rozhodnutí mezi pěstováním do zásoby nebo na dekoraci faraona :).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.