Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj babicka38,
    jak již výše psala kolegyně, došlo ke změně a děsivka opravdu končí 18.7. ve 3ráno. Je to opraveno i v ofi. a pokud si obnovíš farmu, tak se upraví i čas v časomíře.
    Edit: v ofiku je přímo psané, že se jedná o chybu, kterou se rozhodli ponechat, což je pro nás myslím lepší, alespoň máme delší možnost pěstování.

Naposledy upraveno: 16/7/15
    evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  2. babicka38

babicka38 Magnát fóra

díky ale ve tři ráno to je divný to tu ještě nebylo.

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

babicka38 asi to tentokrát nastavoval někdo, kdo se ne úplně dobře orientuje v hodinách a nepochopil rozdíl mezi 3:00 a 15:00 - neboj, on se to do příště doučí ;)

Pavlahan já vím, pochopila jsem to hned na první pokus....

Viky007, evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  4. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

čarodějka007 - to nemusí, jsou to opravdu 3h v noci, děsivka je na 36h nikoliv na 24 !!!

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Možná si ten někdo dal pár veselých kalíšků a pak nastala dezorientace xDxDxD

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale proč to máme odnést némlich my? Taky s těma kalíškama nejezdíme za jejch penízky na jejich exotické dovči.:p:cry::p

babioli tohle ocenil(a).
  7. Muriel

Muriel Perspektivní autor

O tom, že by měla být děsivka 36 hodin, si vrabci na střeše cvrlikali už někdy před týdnem.
    Tak nevím, do jaké míry se jedná o "chybu".​

evainfo a Iwuska tohle ocenili.
  8. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

ahojte ..... ja chcem iba upozorniť na názov ak sa chceme dostať na rúbanisko, že jedno "sa" je tam navyše ;)

9. slootr

slootr Baron fóra

No jo, takže děsivka prodloužena. Může mi někdo vysvětlit, proč se podmínky mění po začátku akce? Proč jsem na ty pole cpal superhnojivo? Odpovím si. Protože jsem trouba. Asi o to celý šlo. Aby hráči vyplácali SH, pak to prodloužíme a záhy bude zase "akce" na nákup SH.

Lyzarka: asi máš pravdu, nechal jsem se unést. Prostě mi bylo líto těch vyplácaných suprhnojiv. Splněno mám všechno, chtěl jsem si koupit nebo vyměnit dekorku. Takhle to zvládnu hravě. Jen škoda toho SH.

10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Mel161, ďakujeme za upozornenie, predáme na opravu.
    Nabudúce poprosím hlásiť chyby do Technického, kľudne založením nového vlákna a po vyhodnotená sa to predá.
    Peknú hru prajem

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

slootr
    vezmi to z té lepší stránky, napěstuješ toho ještě víc. Také dost často láteřím na RT, ale tady je to vlastně změna ve prospěch hráčů, nevím, jestli si zaslouží za tuhle změnu ocenění podrazáků. Sice neříkám, že konec děsivky ve 3 je ideální hodina, ale někomu určitě vyhovovat bude. A i když chodím spát pozdě a vstávám celkem časně i v době volna, tak tohle je fakt děsivá hodina jít přesazovat děsivé plodiny.

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nechapu to, ale ze bude 36 hodin vim par dni - kouknul jsem do nezarucenych zprav na jinych webech a bylo to tam napsany jiz 9.7 "desivka mozna bude trvat 36 hodin"...
    takze nevim, zda je to "omyl", ze?
    ale vyuziju toho tak jako tak :)

nanyblacks tohle ocenil(a).
  13. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

zdravim farmari, me prodlouzeni desivky potesilo, ne ze ne, ikdyz zitra az tak moc casu nemam, i tak neco navic napestuju. ovsem jako omyl mi to moc neprijde, kdyz byl cas desivky pocitam 24 hodin a najednou to kolem 5 preskocilo na 31 :) takze se v tom nekdo "hrabal" uz v prubehu akce :) ale nestezuju si, to fakt ne :)

nanyblacks tohle ocenil(a).
  14. žufánek1

žufánek1 Pisálek fóra

Dobrý večer nevím kam to mám napsat nemůžu najít žádné vlákno,ale strašně pomalu se dá sebrat pole,trvá skoro 3 minuty nežli se po kliknutí na sběr plodin vše sebere,farma celá zamrzne a cca po 3 minutách teprve vše sebere kombajn,ale i při ručním sbírání zvířat trvá chlívek dlouho nežli se sebere,udělejte s tím prosím něco,to se nedá,stráví se na farmě o mnoho déle,nežli když vše šlape jak má,děkuji.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A já jsem za to prodloužení taky ráda. Do tří u toho asi sedět nebudu, ale každá hoďka navíc je dobrá :D

Žufánek - u mě je to podobné, než kombajn sklidí, tak by vyrostl kedlub >:( Vždycky to na chvíli zamrzne (u mě cca 20 vteřin)

16. slípka159

slípka159 Zelenáč fóra

Tak u mne se také špatně sklízí,hra se úplně zastaví a nejde s ničím pohnout ,trvá to pár minut nežli znovu začne pracovat

Lyzarka tohle ocenil(a).
  17. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Ahojky tak jak tak čtu tak nejsem sama komu to blbne a pořádně nefunguje :(je to k vzteku vyhazuje mi to pořád plugin stockwave atd............................... je to opět a zase úúúúúúúúúúúúúúúúplně k ničemu :ptak všem pevné nervyxD a hezké volno

18. tralalinka

tralalinka Zelenáč fóra

Prosím Ťa kde sa dá aktivovať stonek???

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Mise splněna :). Všechny děsivé úkoly konečně dokončeny, takže teď už budu pěstovat jen do zásoby na případné další úkoly ;). Prodloužení je fajn a každá otočka je dobrá.

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Všechny úkoly v družstvu mám hotové,tak pěstuji rostliny na faraona,dává dost bodů

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.