Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Tak konečně mám dekorky na stonek :)

2. sisinka

sisinka Pilný autor

jesterka 74- ty se máš! mě ještě chybí několik set do kuchyně a pak celý kerberos....právě špekuluju, jestli by se to dalo do zítřka všechno stihnout

ell1956 tohle ocenil(a).
  3. Bobina34

Bobina34 Pisálek fóra

Pěkný večer,
    prosím mohl by mi někdo poradit, jak získám dekorace do stonku, po splnění kouzelné čistoty???
    Děkuji

4. mousicka

mousicka Guest

ell1956 tohle ocenil(a).
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zacal jsem vcas, ale pestuju kratky a zitra dam jednu otocku Mesicni rosy, no a posledni ukol bude hotov :)

ell1956 a skalara.v tohle ocenili.
  6. Marcela-magic181987

Marcela-magic181987 Rádoby autor

• OT-písanie mimo témy.Prečítaj si prosím pravidlá dóra a dodržuj ich.Ďakujem
    prosim vas ako ziskam zlaze banany

7. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Marcela-magic181987,
    zlaté banány získaš pri postupe na ostrove bahamarama-za každý postup 5ks. Nabudúce prosím podobné otázky smeruj do Nováčci alebo Všeobecné dotazy.Peknú hru.

ell1956 tohle ocenil(a).
  8. slootr

slootr Baron fóra

Tassadar: Asi si taky napěstuju na ty poslední dva, myslím stříbrný a zlatý ze šestky, ale nebudu to dodávat. Jsou tam ty bedny s nářadím, kdo ví, co nás zase čeká za nový nářadí...

Lyzarka a ell1956 tohle ocenili.
  9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dneska jsem docela pohnul s úkolem Strašidelné nákupy. Viděl bych to tak, že ještě zítra zkusím něco napěstovat a příští děsivku tento úkol dokončím a bude zase další z krku :p. Při Děsivé noci mi to jde hrozně pomalu, ale zase na druhou stranu není nuda ;).

ell1956, skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  10. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

sisinka,možná tak při noční sklizni :)

No já měla nějaký plodiny nasysleny,tak chyběla jen trocha a zbylo jen málo,tak zase dopěstovávám do zásoby.asi se pustím do úkolu v Družstvu a taky na výrobu Kytic

ell1956 tohle ocenil(a).
  11. adamdlouhy2006

adamdlouhy2006 Zelenáč fóra

ach jo proč jsem nedostal 5kousků, svítími všude samé 0 u rostlin, nemůžu sázet-od začátku, dříve přibývali,změnilose něco?:-(

ell1956 tohle ocenil(a).
  12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím adamdlouhy2006
    nezměnilo se nic, stále vše platí, jak to bylo. Nemáš nějaké rostliny zasazené a když ano, tak na jakých polích? to je taky důležité, abys zjistil, kolik semen jsi použil. 2 semínka na jedno pohopole nezasadíš a vůbec nemusíš mít na stavu nulu.
    Pokud máš pocit, že u tebe něco nefunguje, pak bude nejlepší, když kontaktuješ herní podporu.
    Příjemnou hru
    danda

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mám rozprasečené všechny strašidelné úkoly v družstvu a nic dodělaného :(. Takže teď jedu jen ten nejnovější a dokud nebude komplet, tak nic jiného pěstit nebudu. Chci ten stonek. Děs a hrůza o_O

14. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak mě schází jen Zajíc Drákula, a stonek bude hotový. Pak ještě Ghúlonéza a bude i ten druhý stonek. No, a pak už jen dodělat družstvo :D Jinak vzhledem k tomu, že jsem dneska dodělala čarodějnickou kuchyni, tak toho zajíce už asi při téhle děsivce nestihnu, ale při příští bude už na 100% :)

15. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš. Stačí napísať meno.
    tak to se máš mě chybí ještě tři dekorace do stonku tuto děsivku jsem dala jen dvě dekorky, chybí mi ten týden jak byla prodloužená děsivka, jde to pomalu jeden je málo a když je člověk v práci tak je to o to těžší,
    škoda že nejdou děsivé rostliny koupit v družstvu třeba jen v den děsivky

16. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Jéžiš, další děsivka, kterou jsem prošvihla. Kruci, když tam na mě při každém spuštění farmy vyskakují ty slavné aktuality, nemohly by to aspoň hlásit? Já zjistila, že je děsivka před chvílí a po zasazení květáku na 10 hodin. Úkoly v družstvu se mi hromadí, a takto to nesplním snad nikdy.

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Hraju děsivku poprvé, tak plno nedostatků......no nic příště to bude lepší, ted pracuji na netopírovi a docela pohoda;):)

Julinka11, AsDYxC a skalara.v tohle ocenili.
  18. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj zemekraska,
    v těch aktualitách to vyskakuje. Protože je toho ale teď hodně, tak to je schované níž. Taky pomáhá rozkliknout ikonu s hodinami, kde jsou časově omezené věci. A tady na fóru jsou akce popsané cca den dopředu a v měsíčním kalendáři (tam ale tentokrát děsivka, trošku vypadla).

ell1956 tohle ocenil(a).
  19. kkristyna1

kkristyna1 Zelenáč fóra

Tak chov netopýrů tentokrát dodělat nestihnu. Ach jo, proč musel vypadnout ten proud :oops:. No nic, tak při příští děsivce - snad ;)

skalara.v a ell1956 tohle ocenili.
  20. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahojte všici...:)
    mi toho chybí strašně moc. Děsivka je pro mě strašně moc krátká. Potřebovala bych aspoň týden a stejně by to bylo málo na všechno a hundrala bych i tak. V Družstvu mě straší akorát nedodělané úkoly a ani boh je dodělat...Postupuji hodně pomalu a už teď vidím, že Strašidelný zámek ani tentokrát nedodělám. Nejhorší je, že mě to ani nebaví. Nechce se mi plýtvat SHáčkem a taky jsem byla mnohokráte líná plochu vyklidit na děsivku. Takže jsem naštvaná akorát sama na sebe...:). Kdybych se neflákala, tak mám něco hotové.... Jenže člověk potřebuje již všeho mít plno nasysleného od plodin, stromů, přes zvěřinu a produkty a ploch je při této hře už opravdu malinko. Někde jsem od někoho četla, že by ovečka bambulka mohla již svojí velkou plochu vyklidit a věnovat jí farmě jako dobrý skutek.
    Držím všem palce při děsivce a snad ještě něco stihneme dopěstovat.
    Mějte príma den.

skalara.v, ell1956 a -Kuteno- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.