Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Werena.

.Werena. Zelenáč fóra

ahoj kde najdu seznam dekoraci na Strasidelne nakupy?? diky

Naposledy upraveno: 1/12/14
  2. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

.Werena., např. v přehledu úkolu ve F.A.Q.?
    Děsivá noc
    A tam zvolit tento odkaz.
    Úkol v Družstvu - Strašidelné nákupy
    Jelikož chci ale více prudit, dám i odkaz na Jackův obchod.
    Tip: U citace klikni na "Click to expand...", tím zobrazíš celou odcitovanou pasáž, co jsem vložil.

3. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

piraňazilu kde ji najdu jsem asi slepucha procházím a nevidím jak vypadá nebyli někde obrázky jak vypadají ty čtyři které na ten úkol potřebuji děkuji

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Nikyna8

Piraňazilla

Ghúlonéza

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak podle původního plánu jsem měl začít děsivku už v 15:00 hod., ale bohužel jsem se sem dostal až po 16 hodině, takže jsem začal pěstovat. Udělám něco málo do zásoby a pak se vrhnu na nějaké úkoly ;). Začal jsem s draculovou orchidejí a potom uvidím :p. Bohužel jsem aktivoval jen stonek na 20% BZ, ten stonek -10% času jsem odklikl včera odpoledne :(, co se dá dělat, poslouží aspoň trochu zítra :music:.

alexandrakerulova00 a evca190 tohle ocenili.
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem vyděšenej z TOP, tak jsem ani děsivku nezačal!xD Připravil jsem celou farmu na zítřejší akci a čekám co bude.8)

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín taky nepěstuju bubukytky...na farmě je plno sněhu, uklidit ho nemůžu a bojím se zhasnout :(

8. jana563

jana563 Dozorce fóra

Ani není nálada něco dělat.Něco z děsivky napěstuju,ale jak to bude s zítřejší akcí nevím.

evca190 a kaolín11 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem si udělal zásoby tak na rok dopředu, mohu si dovolit vynechat.RT zase nové úkoly tak často nepřidává.

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky se přiznám, že neděsim. Celou farmu okupují zvířátka a já jsem líná to bourat (a to mám kombajn). Nechám to tak a zítra se uvidí. Z chlívků nějaké ty mikulášoviny snad vypadnou, pak zbourám, zasadim a snad i sklidím...;)

11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pro dnešek už s pěstováním děsivých plodin končím :p. Stihl jsem toho přiměřeně, přes noc jsem dal zářící plíseň a ráno udělám asi stejný postup. Dám do odpoledne zářící plíseň a pak ji poklidím s Mikulášskou akcí ;). Stonek na -10% času jsem odklikl až teď a musím říct, že je to dobrý zkracovač na zářící plíseň, protože s vodu, hnojivem, strašidelnou kytkou a tím stonem trvá jen něco kolem 4 hodin a to je super :).

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tuto desivku vynechavam,nechce sa mi burat chlieviky,takze mozno na buduce
    ale musim sa priznat,ze mna deseivka velmi neoslovuje,24 hodin je malo :),uvitala by som 48 hodin :D

13. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

škoda ,že se Děsivka a Mikuláš překrývají, tak jsem zvolil raději dlouhodobky na Mikuláše. Bubáci neutečou :D

skalara.v tohle ocenil(a).
  14. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Hm... pár měsíců tu člověk není a hned je tu 5 nových rostlin po 10 kusech pro začátek. Akorát jsem stihl od každé udělat pár kousků. Prý tu byla minule děsivka na čtyři dny a všechny louky. To je sakra škoda, že jsem to nestihl. No nic, to co někdo stihl za jednu děsivku, budu dělat tak půl roku. Co se dá dělat, o tom tahle hra je. Ale tahle řada za to stojí. Koukal jsem, že je už něco přes 50 řad na stonku. Pokud má někdo skoro všechny, tak už to musí slušně sypat, nemám ani polovinu a i tak je to dobrý bonus.

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Nezměnil se čas růstu??? Plesnivá houba určitě nezrála 8 hodin a keřích plný očí byl taky kratší ne ?

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj tazvenuse, nepozeráš náhodou na BS a nie dobu zrenia?

17. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

prosim o radu dala sem do úkolu některé děsivé plodiny všechny a mám stále 0 ks myslela jsem že mi při děsivce přibude na 10 ks kde je mám vzít

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem se dostal k Děsivé noci s menším zpoždění, ale už jedu :D. Doufám, že jsem aktivoval všechny bonusy (2 stonky + kytice + květináč) ;). Dal jsem tam otočku měsíční rosy a potom se budu snažit udělat zase něco z úkolů. Mám jich v družstvu hodně, stále tam straší Bracula, Kouzelná čistota a Strašidelné nákupy, tak snad aspoň s tím nejnovějším pohnu :).

19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj masenka75, ak využiješ všetko a zostane ti 0ks rastliniek, do 5 hodín ti má pribudnúť 5 ks.

20. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahojte.
    Tak zase to je tak ako minule. Beží aj akcia aj desivka. Najprv som chcela napestovať rastliny do úloh ale radšej dokončím akciu. Podľa mňa by to malo ísť zaradom tie akcie a nie tak naraz dve. :(

-Pietro1976- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.