Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

Dozrály mi děsivé kytky, třesoucí se rukou jsem kliknul v kombajnu na sklidit. Prohlížeč se zachvěl, zatuhnul, chvíli nic, už jsem to vzdával, najednou sklizeno! Zasetí proběhlo taky jako že se teda tý farmě ani v nejmenším nechce, nakonec to ale ustála. To byly nery. Heleďte, máme my farmáři vůbec zapotřebí se takhle stresovat ze hry, u které bychom si měli odpočinout? Není to nějaké praštěné?

Jo a jestli se někdo chcete dočkat modíka, budete muset použít některé ze slov z repertoáru nedělního projevu našeho pana prezidenta :)

2. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;)
    tady to zase žije a koukám, že se ztratili i modíci xD xD xD Mně kombajn jede, teda zatím, teď jsem přišla z práce..... nemají RT náhodou dneska odpolední? xD Třeba zítra před koncem děsivky všechno spraví ne? :p

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vy jste ještě neslyšeli o Děsivém skleníku ??? No to se tedy divím....
    To je asi nové vylepšení hry od RT. A jak to funguje ? Jednoduše -tak jako "bonusy" ze Skleníku.
    Jednou to kombajn sklidí ,jednou né.Jednou zasadíš,jednou né. Někdy tě to čas zkrátí,jednou zase protáhne.Někdy se přihlásíš,jindy tě to odhlásí .....
    Už jenom čekám kdy přijde nová buchta. Kuš ! přestaňte slintat,to není ženská. To bude něco jako langoš,nebo MJS. Prostě ji šupneš do slotu a z každého pole tě odebere 2 ks. Bude oni táááková rvačka...už žádné hromadění plodin ve stodole....a bude klid.

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Módíci se neztratili jamibe1, modíci se snaží něco udělat proto, aby hra byla zase v pořádku.
    danda

EDIT: jedná se o prodloužení děsivky, snad se dočkáme....

5. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Pokouším se sklízet děsivky ručně.Sklidím,ale už bohužel nezaseju.Hra se sekne a finito.Po F5 opět co jsem pracně sklidila pěkně trůní na ploše.Takhle nezaseju ani na noc.Jiný prohlížeč nepomáhá.Takže tím končím tvá Máňa.Jsem dost naštvaná a to jsem pospíchala domů,abych co nejvíc stihla. Půjde nějaká akce bez problémů? RT patří poděkování,že se tak starají o naše nervy.Měli by dělat i balíčky na pilule proti stresu. No nic je to jen hra,ale platím za kombajn a Fl a ráda bych odpovídající službu. Mám ovšem pocit,že jim naše reklamace jsou putna,hlavně že budou vánoční prémie.

6. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Tak mě nelze sklidit, takže ověřit jestli funguje strašidelná kytku ani nemůžu:mad:

7. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

desivka mi nejde sklidit. ani kombajnem, ani rucne. To je vtip?

8. babina51

babina51 Veterán fóra

Už nejde ani sklidit kombajnem,to je děs a hrůza>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(FA92 BAHA217

9. danda-vnovis

Jak už jsem uvedla, na chybě se pracuje. Byl spuštěn opravný script a doufejme, teda já aspoň doufám, že to dopadne bez dalších neočekávaných problémů. Nicméně chápu vaše negativní emoce, ani já neskáču radostí.
    danda

10. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Vám nejde nic sklidit a já se ještě od 15.30 nepřihlásila , prostě to nejde.PC vyčištěn jak mi modík doporučil, už nejméně 5x a pořád nic. Vážně už mě to nebaví >:(

11. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim, koukam, ze nejsem sama. Prezidentuv slovnik ma dneska do meho hodne daleko, to vam teda povim. Sklizela jsem rucne pidipole x-krat, abych zjistila, ze opet nic? Uz hodinu a pul sklizim jako vite kdo a co z toho? Jsem nastvana, jako uz dlouho ne >:( Nejsem z tech, kdo si tady neustale na neco stezuji, ale zacinam toho tady mit taky uz plne zuby, radost ze hry me prechazi cim dal vic. Zacinam strizlivet a uvedomovat si, ze tahle hra me cim dal vic okrada o cas. kdyby vse jelo, jak ma, mela bych za 10 minut hotovo, takhle tady sedim 2 hodiny a vysledek zadny. No a k tematu, ze. Jak vidim, nenapestuju tentokrate nic-.-

k.vitek, švestinka a skalara.v tohle ocenili.
  12. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Dandí-perte do nich pod tlakem.Já už jsem to vzdala,ale ráda bych aspoň na hlavní sklidila a zasela.Vždyť mi to do zítřka shnije.A já si na svém zemědělství zakládám.
    Na ostatních plochách kombajn funguje.

švestinka, tomokoco a danda-vnovis tohle ocenili.
  13. slootr

slootr Baron fóra

danda-vnovis: Promiň, ale to asi není myšleno vážně, že se jedná o prodloužení děsivky. To je snad jasné, nebo není? A jestli si někdo myslí že tímhle to spraví, tak nespraví. A jestli jednáte vy, jako modíci, tak prosím vyjednejte něco víc za všechny utrpěné ztráty.

Když se třeba porouchá vlak, tak je samozřejmé, že přijede nový. To není satisfakce, to je dodržení původního závazku. Satisfakce je, že mi pak vrátí jízdné. Prosím předat vyjednavačům.

Díky :)

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Prosím,prosím opravte to rychle.
    Já chci vidět skákat Dančííí radostí.
    To musí být pohled pro bohy.... xD:inlove:

Mersi7, zuzik.t a janajenka tohle ocenili.
  15. danda-vnovis

slootr je mi zcela jasné, že prodloužení nenahradí ztráty na řemeslných produktech, pomocníky apod. každopádně se nejdřív je prioritou vyřešit opravu hry, aby byla opět plně "ne částečně a nanic" funkční.
    Pak budeme jednat o náhradách. Všechno stojí financ, takže chápu, že hráči jsou rozhořčení, já upřímně taky. Není to tak dávno, co tu byly technické problémy s halloweenským designem.
    Vydržte, nenervujte se, nestojí to za to.
    Báro :) radostí budu skákat, až budu moc hlásit, jak všechno skvěle funguje a není jediný problém. :) pak ti pošlu fotku :D
    jamibe - jdu shánět vidle a půjdem sjednat pořádek. Beru tě za slovo...:)
    danda

16. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

danda-vnovis to jsem se lekla, že vás vymazali jako BZ a BBZ xD Já vím, co by jste měli udělat, vzít do ruky vidle a vypráskat ty amatéry. Pomůžu vám otevřít dveře a nejen já ;) Budou nás miliony...... teda aspoň tímto číslem hrajících členů se chlubí BP xDMimochodem mně už funguje kytice. že by se mi podařilo doplnit dekoraci do stonku? Teda má to vůbec cenu doplňovat dekorace do stonku, když to pak stejně nefunguje? To je potom na dvě věci, které nemůžu ani naznačit, bych dostala banána xD

danda-vnovis ty nemáš vidle v pohotovosti při takové chybovosti hry? Ty já mám neustále opřené o dveře, kdyby nešel kombajn..... jo a oprava, kromě vidlí budeme ještě potřebovat lahev červeného pro slootra :) a balení neurolu pro slabší povahy :)

Naposledy upraveno: 4/11/14
  17. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Nck to vyjádřil přesně prodloužení děsivky by mělo být samozřejmostí a navíc by nám měli odškodnit všechny ty nadarmo využité a znovu aktivované bonusové předměty!>:(

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. slootr

slootr Baron fóra

danda-vnovis: Neboj, zase tolik se nenervuju, ačkoli mě to stojí dost červeného. Takle vyděšenej jsem o děsivce ještě nebyl, taky to není od věci. Ale měli by dělat míň chyb, jinak ze mě udělají alkoholika :)

19. vykyna

vykyna Pisálek fóra

20. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Tak jsem pracně ručně sklidila mini pole a ejhle když jsem to aktualizovala, tak je to opět zpět na polích ach jo-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.