Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak vážení,tahle děsivka je fakt děsná.Kombajn nefunguje,hra vypadává,sklízím ručně,pak zásek a konečná. A tak sbohem stonku,k čemu je mi opravená kytice,když to jde do kopru komlet.Jedno opraví a sto dalších věcí nefunguje.Tak nevím,ale já bych za takovouhle šlejdryánskou práci dostala padáka jen to fikne.

2. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Tak tohle jsem ještě nezažila. Nejde sklízet kombajnem, pochybuji, že fungují stonek, kytice. Na ostatních plochách funguje vše. Tak doufám, že dostaneme odškodné. Každá služba se dá přeci reklamovat!!!!!

3. šimlova

šimlova Zelenáč fóra

Děs a hrůza

4. babina9

babina9 Pisálek fóra

Tak u mě je to stejné nejde sklízet kombajnem a vyhazuje mě to ze hry.Farmu hraji od začátku,ale poslední dobou mě to začíná nebavit,stále jsou nějaké problémy.

5. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Uz funguje bonus na strasidelnu kvetinu:) ale len na novo posadene rastlinky :(

6. frybka

frybka Pisálek fóra

Ano, jde to, a funguje to na ty již snězené, teď jsem zasadila a funguje to

7. jilunka

jilunka Zelenáč fóra

měla jsem 5 minut,než mi skončí pomocníci a normálně bych to stihla i zasít,ale 5 krát
    mě to vyhodilo a budu muset vše dělat ručně? pěkně děkuji,kdo mě to nahradí?

8. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

kombajn na dvě věci na nic a na to druhé vyhazuje mě to ze hry RT tleskám..........

9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak sice problémy s kyticí trochu překazily mé plány pěstování, ale přizpůsobím se. Do večera stihnu pár otoček kostních keřů, přes noc a ráno dám Náhrobky a koupím Zajíce drákulu a Pavoučí síť. Příště už stačí jen dodělat Kerbera a budu mít kompletní stonek.
    Držím všem palce ať stihnou co mají v plánu.

10. mijan7

mijan7 Pisálek fóra

tak hlásím také problém nejde sklidit kombajnem a když začnu ručně tak mě to vyhodí z farmy s hláškou chyba spojení ale jen na hlavní baha, lesní a divoká jdou sklízet

11. anvan

anvan Dozorce fóra

Kombajn je opravdu k ničemu - ale zítra si můžeme koupit další!!!! Však jen za polovinu!!! Tedy domnívám se, že tohle si nikdo v žádné jiné profesi dovolit nemůže...

zuzik.t, k.vitek a skalara.v tohle ocenili.
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tak si to shrnem:
    1. Nefunguje ani jeden bonus ze stonku pro děsivé plodiny...takže aktivováno na... (zajímavé, že jiné bonusy jsou ok)
    2. Nefunguje bohus ze str. kytice a hrob květináče... takže 3 kytice jsou .... ( opět ostatní funguje ok.... MJS, velikonoční)
    A po napsání v technickém od haník30, že je tohle opraveno už nejde ani sklidit kombajnem a pokud sklidím ručně jedno políčko, tak mě to vykopne, že chyba spojení a další moudra....... tohle mě fakt baví.

Tímto tedy žádám někoho z mod, ať se tedy vyjádří k aktuální situaci a nejlépe v ofi k děsivce. Vyčistěno je vše, zameteno i před barákem. Děkuji.

13. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Prosila bych modíky o předání vzkazu RT. Profesionál je ten, co svou práci dělá za peníze a je samozřejmostí, že podá profesionální výkon. RT peníze dostává o odvádí amatérskou práci. Od RT si něco kupuji, dávám jim peníze a nedostávám kvalitní zboží. Chci po nich vysvětlení.
    1. Nemůžu se dostat do hry.
    2. Nefungují bonusy.
    3. Nemohu tím pádem získávat BZ a BBZ
    4. Nemohu pěstovat plodiny, ani sbírat zasazené
    Děkuji
    P.S.: pokud to neumí dělat pořádně, tak ať jdou od válu a udělají místo těm, kteří tomu rozumí.

14. ezzra

ezzra Hrabě fóra

takze aj ja mam velky problem,,bonusy nefunguju ani umna,,kombajn vonkoncom nejde a ked chcem pozbierat s kombajnom vyhodi mi toto a v tom momente ma odhlasi z hry...uz som urobila vsetko mozne..

http://www.ulozisko.sk/obrazky/707263/gggg.jpg

skalara.v tohle ocenil(a).
  15. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

jdu juknout - koukám stejný problém.
    chyba není na mém přijímači :-(

k.vitek a skalara.v tohle ocenili.
  16. TKUB

TKUB Perspektivní autor

• Vím, že vás netěší problémy, které tu teď jsou, ale to není důvod psát vulgarity.
    a proč nikdo nenapíše co se děje? jestli to opraví, nebo z nás budou dělat ***?

Naposledy upraveno moderátorem: 4/11/14
  17. JerryLee007

JerryLee007 Pisálek fóra

mám ten samý problém a nejvíc mě štve že jsem sázela se superhnojivem a tím pádem jsem ho vyhodila z okna

18. cacorka23

cacorka23 Pisálek fóra

Tak jsem pracně ručně sklidila (ikdyž mám kombajn) a snažila se zasadit rychlosázením - což nešlo. Tak jsem to projistotu restartovala a ručně sklizené pole bylo zase plné - tak teď nevím, co zkusit. Fakt mě to nebaví ručně sklízet.

19. anvan

anvan Dozorce fóra

Od tří hodin se tu neukázal ani jeden modík!!!! Jen dva hráči "vtipně" poznamenali, že jich tu není třeba. O problému se ví a řeší se. já tedy toho názoru nejsem. Problém se objevil hned po spuštění hry a teď po 3,5 hodinách se jen vyhrotil. Copak nestojíme nikomu za nějaké oznámení?

20. 0martinek

0martinek Zelenáč fóra

Ručně jsem sebrala farmu ručně zalila a kde to jsem měla bych ji za minutu znove sebrat tady slušna slova nemaji co dělat kytice k ničemu kombajn pro okrasu RT opravdu už nic jineho neumí jen každou akci zhnusit takle kdyby pekaři pekli chleba to bychom hlady pomřeli hlavně že opět dali akci na kombajny za co platit když jsou k ničemu škoda že nejdou poslat do onoho krásného místa tam kam už delši dobu patři a

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.