Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. gazela52

gazela52 Aktivní autor

I já mám tentýž problém!

2. anvan

anvan Dozorce fóra

Také se přidávám k řadám překvapených - strašidelná kytice nefunguje. Máme ve hře spoustu vychytávek, ale nějak nic nevychytávají...vlastně nefunguje řada věcí, ale nejspíš to nikoho nahoře netrápí.

Ráda bych upozornila, že kytice stojí na trhu cca 80.000 krejcarů!!! Pakliže jsem ji použila a nefunguje, tak co myslíte? Mám to nechat tak a jen mávnout rukou?

Naposledy upraveno: 4/11/14
  3. coko61

coko61 Rádoby autor

taky kytice nejde

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Takze zbytecna kytka? zbytecny stonky? proc se to toho hrabe RT a nejen ze nechodi novy, ale ani to co minule chodilo... tak diky za rozhozeni casu a hlavne teda vyhozeny pekne drahou kytku :-(

skalara.v tohle ocenil(a).
  5. -jaruška54

-jaruška54 Zelenáč fóra

Tak jsem také snědla 2 kytice a bonus nefunguje :(

6. nisolinka

nisolinka Pisálek fóra

Tak to se jim zase povedlo :cry:.

7. kometak90

kometak90 Zelenáč fóra

Tak na této farmě mám zasety drákulovy orchideje, čas s kytkou taky neodpovídá...

Ale na hlavní farmě kometak96 se nemůžu vůbec přihlásit do hry :(.

8. vykyna

vykyna Pisálek fóra

Nefunguje bonus ze strašidelné kytice. Po zakropení kostních keřů je čas 1:35 jako bez bonusu. :(

9. Myška0660

Myška0660 Rádoby autor

Mi taky nefunguje kytice a květináč se ani neobjevil mezi bonusy :-(

10. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Hlásím taky nefungující straši kytici. Co dodat? Jede se ve stále stejném duchu - nic nemůže začít normálně.

11. blbounnejapný88

blbounnejapný88 Pisálek fóra

tak k tomu už se snad ani slušně vyjadřovat nedá! :mad:

12. Feris1

Feris1 Expert fóra

a to ja som ich zjelol 2 :mad:

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Sledujete, jak všichni kmitají při odstranění této poruchy?
    Ani nemají čas na odpověď.
    :D

Barolande, docela určitě máš pravdu. Já to tedy balím a jdu do světa
    za lepším.

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mikešu nebuď bláhovej...dyť to ještě ani nečetli...xD

15. 36Stana

36Stana Pisálek fóra

zdravím mě taky strašidelná kytice nefunguje:cry:

16. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Jo jo. A když budeme moc hodní tak nám děsivku prodlouží o hoďku a možná i déle.

17. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Na chatu mi slečna sdělila, že o problému vědí a pracují na opravě.

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Je půl hodiny od spuštění akce a žádný modík - nezlobte se na mě, ale v dnešní technické době snad už to nahoře vědí, že něco nefunguje a už mohli dát alespoň nějakou hlášku. A modíci? včera jsem omylem vlezla do špatné místnosti na chatu a ještě jsem pořádně neodklikla a už jsem byla upozorněná...a teď? marnost, marnost a nic než marnost....

19. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

tak v zásadě víme, že to nefunguje, předpokládáme, že se programátoři snaží chybu najít a opravit, takže modíka tu nepotřebuješ :), jedině pokud chceš aby ti řekl - ano nefunguje to, on stejně nic víc udělat nemůže :)

skalara.v a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Tak jsem taky slupla 2 kytky a účinek žádný. Myslela jsem, že je chyba v mém PC, tak jsem aktualizovala a nic. Jak tady čtu, je mi jasné, že problém je mimo můj PC. Jen nevím, jestli bude dostačující kompenzace prodloužením děsivky třeba o 1 hod., kytice na trhu se už řadí k těm nejdražším.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.