Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Žanetka001,
    desivá noc predchvíľkou skončila, takže si budeš musieť počkať na ďalšiu a potom môžeš pestovať hrozivé rastliny aj naďalej.
    Prajem peknú hru.

Ostatným ktorým sa podarilo získať stonek a dekorky doňho, zo srdca blahoželám :)

2. evca190

evca190 Vážený autor

Tak už nevím jestli mi hrabe ale na děsivce mám čas 23 hodin :wuerg: Co to má znamenat?? o_O

edit. tak právě mě systém ze hry odhlásil a po přihlášení je děsivka pryč z časomíry... asi technická chyba :music:

Naposledy upraveno: 27/10/14
    k.vitek, Lyzarka a Mersi7 tohle ocenili.
  3. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak jsem to nestihla a stonek bude příští děsivku. :)

4. babina51

babina51 Veterán fóra

Dík za prodloužení , dodělala jsem stonek z předchozí děsivky. Z nové mám z každého ůkolu vždy první část a celou šestku. Nový stonek je na place a v něm svítí svíčka. Chtělo by to prodloužení každý měsíc. FA92 BAHA216

5. LuMa8491

LuMa8491 Pisálek fóra

Díky prodloužení se mi povedl stonek i dekorace do něj :p jen nemám napěstováno,ale to zase příště ;)

6. m2707

m2707 Znalec fóra

Víkend jsem měla pracovní,ale přesto pomocí SH a Zuzina hnojiva se mi povedlo napěstovat tak, aby Kerberos už hlídal Bahu:-DDDD Další příští děsivku.:)

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak cíl,který jsem si vytyčila je splněn.Kerberos už hlídá poklady na ostrově a něco málo připěstováno je také.
    Akci jsem nejela,nemá nožičky ,neuteče ,takže se opět těším na další děsivku :D.

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak jsem kerberos nestihnul snad příště :(:(

9. mousicka

mousicka Guest

Desivá noc nám skončila, tešíme sa na ďalšiu a dovtedy zamykám

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak nevím, použila jsem strašidelnou kytici a nemá účinek rychlejší růst o 20 %. Kde je chyba?

11. Feris1

Feris1 Expert fóra

zdravim kde sa mam obratit ked som teraz na na zaciatku desivky zjedol strasidelnu kyticu a nasadil potom duchov a neodratalo mi cas za tu kyticu? uz sase zacinaju chyby!

edit : tak predbehla si na o par sekund ale ani mne to nejde

12. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

děsivka začala v pořádku, snědla jsem 2 strašidelné kytice, bonus naběhl, ovšem čas u duchů zůstal na 6 hodinách a to i po několika aktualizacích... zkusila jsem i pak zbourat jedno políčko a zasadit znovu a je to pořád stejné... bonus mi nefunguje... jsem v tom sama?
    EDIT: tak evidentně nejsem ...

13. Zrzik77

Zrzik77 Pisálek fóra

Feris1: Sem na tom podobne, jen tam mam jine kytky (samozrejme desive)... doping z kytice nezapocten...

14. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, mám stejný problém, kytice nefunguje.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Haló, haló, hlásím stejný problém.
    To jsme to hezky rozjeli. Už i děsivka má problém?!
    Ďas aby to vzal.

Naposledy upraveno: 4/11/14
  16. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,tak nevím,ale neměla už být děsivka?Všude klid a nic se neděje:sleepy:

17. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Mám to samé!! Po snědení strašidelné kytice se čas neurychlil!

18. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

zase to nefunguje jak má - mám aktivovanou kytici 20% a stonek -10% času a přesto 4hodinová kytka s vodou trvá 3:11 takže kde je chyba :-(

Naposledy upraveno: 4/11/14
  19. -samadoma-

-samadoma- Pisálek fóra

Já dala před setím taky kytici a čas se nezkrátil a to jsem farmu načetla

20. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Nefungují bonusy,jsem na tom stejně.Tak to je fakt super.....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.