Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem dodelal poslednu ukol stonku (tedy zase puvodni plan co jsem odvolal) ale jen prvni ze vsech a posledni cely, tam tech 5 velkych beden dalo 3 zrezively zeleza a tak jsem pridal kotlarnu... i kdyz je zase vytrhnu, zitra akce, tak uvolnim prostor...
    Hlavne nezvorat Kerbera, to by bylo uz desny :)

Mersi7 tohle ocenil(a).
  2. taraba

taraba Rádoby autor

Je hezké, že byla prodloužená děsivka, ale vo polednici jsem tam měl ještě 3 hodiny do konce, tak jsem dal osmihodinové do zásoby, a nyní jdu sklízet, a vidím prodloužení, no to je mi platný, jak mrtvýmu zimník.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ahojky všem ... tak stonek už jede díky tomu, že jsem kromě Kerberosa měla už vše koupené dříve ... no všechny úkoly nemám ....
    taky kdybych věděla, že se děsivka prodlouží, šetřila bych si SH ... no na halloween už nezbylo :eek: .... možná je to proto, abychom museli SH kupovat .. dvě náročné akce po sobě ... tak uvidíme .. všem pěknou hru

evca190 tohle ocenil(a).
  4. dantice

dantice Zelenáč fóra

stonek aktivuji příště, nestíhám, jsem pořád v práci :(

5. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Děsivá noc je super prodloužená jen mám dotaz už není obchod ani přepnutí na pole a jak teď sklidím co mám vypěstováno klikám na pole a ono to nejde neukáže se stodola . Prosím o radu jak na to. Děkuji Janka

6. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

• Prosím, nevytvážej nám zde OT, prosím, prostuduj a dodržuj pravidla fóra. Děkuji.
    chýba mi akcia na turbomlýn,škoda

7. davidson00

davidson00 Baron fóra

mousicka - zdravím, v 16,34 mi napsala, že už tam je, to pročištění jsem jí také chtěla potom, když by napsala poradit, tak hlavně že jsme se domluvily, dřív jsem nemohla napsat měli jsme lampionový průvod a a synovu návštěvu, tak aspoň teď, příjemnou hru, a jsi hodná že mi pomáháš, je dobře, že děsivka je prodloužená, tak příště už nebudu mít tolik rostlin do stonku, no ale došly květníky a kytice na posilnění, tak zase do práce .

mousicka tohle ocenil(a).
  8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce by podle mne měla trvat do 10 hod - dostal jsem to poštou a hlavně zbývá nyní 13 hodin i když by mělo 12 pokud by akce končila v 9 (je 20:56). Nerad opravuji modíky, ale tentokrát je to nutné.

k.vitek a Lyzarka tohle ocenili.
  9. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásnej večer...jsem moc ráda,že akci prodloužili...je tu šance,že bych ten stonek mohla zvládnout...bud to bude o fous nebo mi úplný minimum zbyde na příště a je ještě štěstí,že mě dnes z práce pustili domů...v noci na mě skočila nějaká chřipajzna a tak piju celej den zázvorovej čaj a jednou za čas si seberu ty moje hrůzostrašný plodiny ani tak si to neodpustím:DRáno si ještě prohodím pár otoček a zatím nemám strach,že by vypadávátka nevyskákali:music:Tak si budu držet palečky at aspon získám ten stonek....když už je taková šance a děsivka byla prodloužená;)

Lyzarka tohle ocenil(a).
  10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

bropyk
    souhlasím, nyní je 21:06 hodin, časomíra ukazuje 12 hodin. Jo změna času dávat zabratxD

evca190 a Mersi7 tohle ocenili.
  11. Dáša021071

Dáša021071 Pisálek fóra

Bezva :) Asi tak dvě hodiny před skončením akce, jsem naplácala Komfortní políčka, nasázela nejdéle rostoucí děsivky, aby se mi to co nejvíc vyplatilo a po návratu z víkendu domů koukám, že akce byla prodloužena a skončí, až sklidím Komfort :) No co už :)

12. Tassadar11

Pak je mozny dat par SH, na velky pole a jednu plochu je to maximalne 44 kusu - akorat jde o to jak moc se to vyplati...

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnes jsem v podstatě stihl dopěstovat na všechny potřebné dekorace do stonku. Chybí mi už jen pár kusů duchů, ale to se doplní přes noc ;). Večer jsem se ještě snažil udělat nějaké otočky nových děsivých plodin, abych toho neměl při příští děsivé noci tolik na pěstování do toho úkolu na stonek, snad se ten stonek povede příště dokončit:p. Kerberos je zatím na Ostrově pokladů :).

14. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak podle časomíry mi to ukazuje konec spíš na 10 hodinu ???

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Do desíti stejně čekat nemohu.To už by mě nadozrály Růže a vypadávátka budou více potřeba.

16. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Je tedy děsivka do 10hod? časomíra mi ukazuje ještě hodinu,dík

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem při této děsivce stihl nakonec všechny dekorace do stonku, což je super :). Příště budu mít taky hodně práce, protože mi chybí ještě na samotný stonek plno nových plodin + kostní keře, takže bych se vůbec nezlobil, kdyby byla děsivka příště taky prodloužená :).

Mersi7, AsDYxC a silviec tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Je to do 10, minuty jsou neprijemne blizko... ale s hodne SH (i na trihodinovky, chjo) jsem dal stonek komplet - a uz bezi i uspora 10% na cely den, akorat nanic :)
    nekterych kytek nemam ani na zaseti cely plochy, proste splneni na krev :)
    Na vypadavatka kaslu, po prvnim dnu zjistim, zda bude zase dvojnasobek nebo ne... ale pozor na to, ze neni v nove akci osmihodinovka, takze to bude padat malo...

Mersi7 tohle ocenil(a).
  19. Žanetka001

Žanetka001 Zelenáč fóra

Ahoj poradte mi jak mám dál pěstovat hrozivé rostliny

20. burds

burds Titán fóra

Ted jsem 2 minuty před koncem děsivky stihla zasít tak mám radost.Po 4 měsících v nemocnici jsem s děsivkou dost pozadu.Na první stonek mi chybí ještě ghúlenoza.A ten druhý začnu až příště,Ty vypadávátka snad nějak vypadají a když ne tak budu mít smůlu.Oboje se stihnout nedá.Ze stájí a Baharamy těch vypadávátek snad bude dost. Jinak budu stále používat strašidelnou kytici než otevřu stonek

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.