Děsivá farmářská výuka (13.3. - 19.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Konečně také hotovo. Zdržela mě přehlédnutá modrá tečka, musela jsem ještě dopěstovat akční. Konví mám nakonec bez jakýchkoli přilepšovátek 520 navíc a ještě dopadají. Asi budu cvičit nad plán, odměny za probuzení se hodí.

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, také mám konečně vše hotové, jen trochu nechápu, proč při některé akci padá hodně padátek a při jiné ne, posledně jsem právě kvůli nim akci nedodělala, jinak všem, kdo má hotovo, veliká gratulace.

3. elen45

elen45 Magnát fóra

ještě sklidím poslední úrodu, dodám kocourovi a hotovo - odměny celkem slušné

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Čekám na poslední sklizeň akční a bude hotova i ta fialová megera. Ostatní již čekají na tohodle společníka na bubulouce. Mladší farmy: K potřebuje 1622 akční a E asi tak 2x sklizeň, chytil jsem tam 100% do stodoly a tak i tu poslední dekorku budu mít v plné parádě.
    A to jsem původně chtěl jen stonek...
    Dal jsem si den zvěře a padátka tak nějak napadala a zbytek dodala akční. Na mladších jsem měl jednou na noc zvěř a sedmikrásku. Proro také ten skluz v akční bylině. Co také v dešti dělat jiného, než čas od času prověřit farmu, jak to tam šlape...

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já tu fialovou nedodělám, stejně se mi nelíbí, ostatní už i se stonkem jsou hotové, příšerky jedny:p;)

Všem kdo mají hotovo posílám gratulku8)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dodelal jsem vsechny ruliky, na dve modry akcni kolecka nebudu rozpestovavat ale teda ze mi dojdou padatka, to jsem necekal... uvidime zda do zitrka tech 2*240 kusu bude, ale moc tomu neverim... pochopitelne delam bonusove odmeny, i tycinek uz mam dost az do konce...

7. burds

burds Titán fóra

Akce hotova už ráno.Padátka padala špatně

8. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akci sem úplně nepodlehl. Ještě mi chybí jedny točka, abych dodělal alespoň ovci a měl stonek.
    Gratulace všem kteří chtěli a mají vše. Nám lenochům přeji ať je více takových akcí kdy stačí na stonek 25% potřebného.

Hezkou hru ...

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem se tím stylem "trochu toho a ždibec tamtoho" dobabrala konce a i slavné fialové prostěradlo (jo, pořád se tím ještě bavím xD) už trůní na hřbitovním parku. Sice až dnes, ale vlastně bez jakéhokoliv úsilí.
    Já vím, že ti, kdo z nějakého důvodu akci nedokončí, jsou už na podobné "vyjšplechty" alergičtí, ale tentokrát to snad opravdu nebylo moc náročné. Času jsem měla málo, bonusy žádné, nákupy taky ne a navíc se dost flinkám :oops:;).
    Přesto se mi akce povedla dokončit celá, tak to už snad opravdu každému, kdo se do ní pustil.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kiki2305: jop, souhlasím... sice ještě čekám na kapustu pro tu filajovou plachtu, ale mělo by to klapnout. Kdyby mé odhodlání nenahlodal Pitrýsek s tou lehkostí u světluše, dávno bych byla spokojená se ziskem řádku a hrabala zásoby do stodoly na dny příští xD

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, však já měla taky jednoduchý plán "stonek a nazdar" a nahlodala mě moje hamižnost - přece ty přebytky jen tak nevyhodím ;) Výsledkem je, že jsem už zase zapomněla, co jsem si to chtěla nahrabat do stodoly a teď nad prázdnými políčky dumám, co zasít :p
    Stejně tam asi frknu cibuli, té není nikdy dost. Ale určitě jsem měla jiný plán.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mě se tedy zdá,že odměny jsou fakt nadstandardní. Za "par" kousků akční plodiny a padátek : upgrade továrny, slušnej řádek a k tomu 4 velice slušný dekorace,kde dvě z nich dokonce navyšuji BZtka.:eek: Fakt nevím,co by ještě hráči chtěli.Asi modrý z nebe,pak by možná byli spokojení!:music::p

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ani jsem ráno nestihla napsat:
    4 - 4 - 4 - 4
    :music:

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Končím s touto akcí,stonek mám tak se jen můžu vyhřívat na slunci,pokud nějaké bude,jsem spokojen s odměnami hlavně s párty lístkem od kočičí víly a díky ní jsem si vytočil bonus na bz 100%,řeknu vám že se mi dařilo líp než při minulé výuce

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Výhonok je už doma dlhšie,ale celé to ešte nemám a asi ani nebudem mať,nemám padátka.Tak uvidím ešte ráno.Nejak ma to ani nemrzí,že nedokončím:).Už som asi preakciovaný .

16. vladca

vladca Stará škola

Ani neviem ako, ale mám komplet :p

Pôvodne som chcel iba stonku, ale keďže som nechával kapustu rásť dookola a padátok bolo dostatok, tak sa to nejako samo dokončilo úplne bez stresu. Prosím viac takýchto akcií.
    Tyčinku na prebúdzanie som pestoval asi iba do polovice potrebného, potom nastúpilo SK, ktoré mi aj tak svetluška vrátila.

hodnotím: palec hore

17. rampusak

rampusak Veterán fóra

Moje ohodnocení akce: plusy - celkem dobrá paměť vzpomenout si na krchov a občas zasadit i akční, počáteční nadšení 30%,
    mínusy - malá výdrž akci dotáhnout do konce, výbava podprůměrná. Víc jak 20% si nedám ale získaných 24 ks SK je dost slušná odměna za skoro nulovou snahu. Nedojela jsem ani jedno zvíře k dokonalosti no musím na sobě zamakat :wuerg:. Fajn ránko všem

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak puntíky sice nemám všechny splněné, ale všechny obludky jsou mistry ve všech oborech :)

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak konecne dodelano vse krome dvou modrych puntiku... jeste pockat na probuzeni, to uz bude za SK, tycinek je o par kusu mene - to uz resit nebudu... dobra akce, jen to ze tycinku mi nezkracuje kytice mi rozhazovalo casy, ale to je spis o tom delat je najednou a ne po kouskach :)

20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,původně jsem chtěla jen stonek a fialový prostěradlo-nebyl čas na Farmu a jsem překvapená:
    všechno sem zvládla.Super akce!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.