Děsivá farmářská výuka (13.3. - 19.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

krásnou sluníčkovou neděli všem
    tož já čekám na poslední akční a pár konví,tož sa nudím a školím dál již vyškolené obludy,rulíku dosti a za 90 ks dostat 500 000 TBZ je vcelku slušný.Akce se mi líbí neb je na pohodu,žádný kvaltování,více takových.

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Jj díky, dodám jen co napadá,akční už asi pěstovat nebudu.;)

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem se nakonec pustila i do prostěradla :D:D:D pořád se tomu musím smát).
    Tak nějak to pořád nevycházelo, po doškolení mrtvovce jsem šla školit temnušku (že to je za chvíli a taky bylo) a pak mi zase trochu zbývalo, tak jsem se pustila do učení s čičivílou a že jen co zbývá. Pak mi bylo líto ji nedokončit, tak jsem ještě naposledy otočila akční a zas mi trochu zbylo. Zkrátka pořád dokola a nejspíš mě zastaví až časomíra ;)

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak mi chcete rict, ze nejlepsi je moje skleroza :)
    No dobre, ale uz to konci, jede posledni sklizen kapusty a pak to bude jasny skladani na hrbitove a preskupovani dvou dekorek do mazlikarny...
    Ale vlastne dodam i prebytky, jak padatek, tak ruliku, kdyz je za to odmena... v minule akci nic nebylo za prebytek surovin, tady teda jo, jdu do toho... ale zase to SK, takze nejdu :)

5. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

tak jo, rulíku mám dost a energetických tyčinek jsem nějakým nedopatřením přepěstovala 1 400 kousků tak to tam naházím, třeba odměny budou slušnější než výměna

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

áha, to mi nenapadlo pokračovat... takže mi to dá odměnu i když je "přeškolím"?

A těch Tyčinek mám taky nějakých 2.300 navíc... A akčního kvítí Kapustového mi chybí ještě 8.000 ks na dokončení celé akce. To bude ještě otáček...

EDIT po 5 hodinách:
    Tak akčního kvítí - Straši-kapusty už potřebuju jen 3.600 ks. Je 7hodinové, tak to bych měla do zítřejšího večera nějak zmáknout. Nu a Konví mi chybí... uíííí, už jen 210 ks :music: To půjde!
    a
    4 - 4 - 3 (zbývá fialová kulička) - 2 (zbývají 2 modré kuličky)

Naposledy upraveno: 17/3/19
  7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Nevím jak vám, ale mě konve prostě nepadají. Vše mám napěstováno, z plochy plné stájí, výroben a stromů vypadly 2 konve. Z plochy plné dlouhodobky 22.45h 7 konví:wuerg::wuerg:

8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, přeji krásnou neděli. Venku je nádherně - škoda sedět doma. Tři příšerky mám hotové. Zbývá u kočky napěstovat posledních 1000 ks akční - večer bude hotovo. :)

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Když jsem viděl 30 sec.,otáčely se obludy stále dokola.Těch 5 min. jsem ještě taky vzal,ale jak se tam objevila devítka,nějak mě to přeskočilo na hodiny a já "vyučoval" 2 x denně.
    Když mě konečně docvaklo,že jsou to pořád minuty,ani se PC nevypínalo a doháněl se čas. Zastavil mě počet..napřed akčního,pak konví.
    Dnes ráno bylo konečně napěstováno,napadáno ...a já b.lb zase strčil obludy tam,kde už být nemusely. Tak pěstuji znovu.Za dvě hodiny sklízím a když si dám pozor a tu poslední snad strčím,tam,kam patří, bude fertyk.
    Na krchově jsem na tom obdobně..pěstuji do stodoly,plejtvám časem a málem bych nedodělal vyděšenej zvěřinec.
    Už mě to nějak nebaví sledovat každou hodinu co a kam......taky nač a proč,že ?

10. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak hotovo jeste dodam co se da at par odmen pozbiram casu jeste trosku je ;)

Honzulka05, tomaskomiska a evainfo tohle ocenili.
  11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám hotovo,ale stejně jsem udělala chybu a přepěstovala u kočky.Naštěstí tu sklizeň a rulíku jsem měla dost.Padátka padaly bídně ale teď když je nepotřebuju padaj jak divá.

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí, a už poženu do hajan... ráno mám budík na 3:30 hod.

ještě 4 minuty a bude to aktuální stav:
    4 - 4 - 4 - 3 (zbývá poslední 1 modrá kulička)

13. hroudov

hroudov Vévoda fóra

nevím jestli stačí plnit poslední akci, mě to nechce pouštět, kde je tedy chyba, když vše mám ?

Honzulka05 a tomaskomiska tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov - ahoj, pro získání stonku stačí splnit jen tu nemrtvou ovci. Nemám představu, co ti tam nejde - máš dost rulíku, konví a
    akční ? Pokud ano - tak nejde ti umístit ovce na výcvikové pole ? Dáváš tu ovci nad to výcvikové pole do správné polohy - pomalu jí přetahuj nad to pole a v okamžiku, kdy zešedne, tak pusť myšítko
    ovce.png Musí takhle zešednout.

Zkus mrknout ještě tady (klikni) - řešili jsme tam taky ovci.

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

2 dny jsem nepěstovala, v pátek dodělala ovci a vílu. Každý den (sobota a neděle)všude sklidila nejdelší plodinu ránu......dnes pojedu tu akční a zdá se, že i s tou přestávkou se to dalo stihnout, protože mezi tím mi napadali konve, kterých jsem měla v pátek hodně málo.

Trepifajksl, tomaskomiska a evainfo tohle ocenili.
  16. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,akcia hotova dodavam uz len pre odmeny vsetkeho je dost,ale padlo mi raz 100 percent do stodoly a raz na 6 hod co som vyuzila,vsetkym prajem nech dojdu do zdarneho konca ;)

17. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

dobře rano všem
    tak ranní sklizen dala
    cibule-88 konví
    růže -47
    šípek -67
    zbývá napěstovat 900 kapusty a 117 konví to bude mám zase cibuli a ruže na 2 plochách do večera bude hotovo;)

Naposledy upraveno: 18/3/19
  18. Mkuře

Mkuře Vážený autor

800 konví do konce, hm nějak jsem to nevychytala :oops:

Honzulka05, evainfo a tomaskomiska tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak po ránu hotovo:)

20. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Pro mě zase jedna nedokončitelná akce. Rostliny na 7 hodin a nesmyslné množství padátek. Gratulace všem, co se jim to povedlo a smekám před jejich uměním.
    Jen nechápu, když je tahle akce spojená s nočkou, proč i z ní nejsou vypadávátka.

Honzulka05 a Mkuře tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.