Dárková tombola (27.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..:: Dárková tombola ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Od 27.10. 14:00 hod. do 31.10. 22:00 hod. proběhne mini-akce Dárková tombola.
    K pouličními prodejci doktoru Marigoldovi se dostaneme přes ikonu v časomíře (nad levou lištou)[​IMG] nebo Novinky ve hře.

V levé části najdeme tři stránky s nabídkou předmětů, z nichž budeme vybírat. Mezi jednotlivými stránkami listujeme pomocí posuvníků. Na první stránce je v nabídce patnáct obyčejných ziskových předmětů, z nichž je třeba vybrat kliknutím pět.

Na druhé stránce je v nabídce devět neobyčejných ziskových předmětů, z nichž je třeba vybrat kliknutím dva.
    Na třetí stránce jsou v nabídce tři vzácné ziskové předměty, z nichž je třeba vybrat kliknutím jeden.
    • Kamarádi (Veľkí kamaráti)
      co 6:00 hod. 380 BZ/TBZ, velikost 1x1
    • Krmič (Kŕmenie hôrd)
      co 6:00 hod. 770 BZ/TBZ, velikost 1x2
    • Sběratel duchů (Zberateľ duchov)
      co 6:00 hod. 1600 BZ/TBZ, velikost 2x2

Výběr lze před zakoupením předmětu upravit, a to buď červeným křížkem v pravém horním rohu každého vybraného předmětu, nebo tlačítkem Reset, kterým zrušíte výběr všech předmětů najednou.

Jakmile máme vybráno všech devět předmětů, pomocí tlačítka Koupit si zakoupíme jeden z devíti vybraných předmětů. Jeden předmět stojí 25 Florenů, je možnost nastavit vyšší počet a zvýšit tak šance na získání předmětu, který chcete. Při vyšším počtu zakoupených předmětů se samozřejmě adekvátně navyšuje počet Florenů k úhradě

Po zakoupení vybraného množství předmětů se ukáže vyskakovací okno s informací, jaký předmět/předměty jste získali. Například - jeden zakoupený předmět...

...a dvacet zakoupených předmětů

Upozornění: obdržíte tolik předmětů, kolik jste jich koupili, není však garantováno, že získáte některý konkrétní, vždy získáte předměty náhodně z výběru devíti, který jste učinili před koupí!

Jakmile provedete první nákup, v pravém dolním rohu okna akce se objeví lišta s tlačítkem Použít předchozí výběr, která vám může usnadnit volbu předmětů při dalších nákupech.

Přejeme vám, ať získáte předměty, po nichž toužíte.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pekny napad, ale floreny kupuju jen kvuli nakupu licenci na OaD a tento limit uz je vycerpany, takze vynechavam :p

3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A heleme se, doktor je tady zas o_O Nechám ten jeho stánek s herberkem bez povšimnutí, zase tak moc o dekorace nestojím.
    Ovšem rychlost s jakou se přiharcoval mě nepřekvapuje -.-

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Až to bude za krejcary (takže nikdy) tak se na tom klidně stanu závislý.
    Za Fl. si tu blikající ikonku ani nerozkliknu.

Ale nápad je to úplně vážně fakt jako super. Hmmmm .... :p

5. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Možná kdyby chtěli 5FL, tak bych něco na prázdnou plochu pořídila. Takhle si aspoň ušetřím pátrání, která z toho dlouhého seznamu se mi hodí.

6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Trochu drahé,ne?Počkám na příští OaD.

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chtělo by to dát ke každé dekoraci velikost, BZ a čas sklizně, aby se hned na první pohled dalo vybírat, ale asi budu taky šetřit, vždyť do strašiparku časem dekorace budou a zas takové terno na BZ to není, abych z toho byla na větvi xD

A řádky taky nekupuji, budu veškerý nákup bojkotovat, kvůlivá zdražování

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

pche... ani náhodou... s blížícím se zdražením, již podruhé v tomto roce.... to se raději spokojím s dekorkami na které si vypěstuji hřbitovní kvítí, nebo získám v OaD či akcích.....

9. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

evoku57 : ber to tak že spousta těch dekorek má okolo 8 hodin a cca 600 BZ.
    Myslím že spoustu těchto dekorek jsem chtěl sehnat při O&D a byl jsem překvapený že nejsou zrovna žádné terno.

evainfo, bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  10. knezna_liba

knezna_liba Pisálek fóra

Možná zkusím jeden nebo dva koupit. Je to sice dost drahá sranda, ale při OaD nemám s tímhle šanci, jak jsem při velmi nedávné akci zjistila.

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  11. pajda361

Ahoj evoku57,

pokud klikneš na název dekorace, otevře se ti její kompletní popis.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  12. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

není dneska APRÍL?

13. doben

doben Ikona fóra

Vzhledem k tomu, že strašidelný dům už mám ze tří čtvrtin plný, tak pro mě tahle akce nemá smysl. Navíc 25 florenů za dekorku, kterou můžu vyměnit při OaD mi přijde celkem dost.

14. evoku57

Pajda361 - to vím, ale je to velké zdržování - díky

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  15. pajda361

Evoku57: a víš jak velké zdržování je to opisovat?

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné bu-bu-bu dopoledne Přátelé...
    Já se také spokojím s tím co mám.
    RT by mělo vymyslet jiný tip ždímačky.
    Jejich Bézet už ztrácejí na kvalitě.

Nedám si dnes odpoledne viržínko, neplačte, sami jste si to zavinili!

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Probuďte mě rychle, to je jak zlý sen.
    Z těch fantastických předmětů mě chytá fantas.
    Jsem zvědavý, jakou ždímačku RT vyzkouší příště.
    Děkuji uctivě, nemám zájem. Po ničem netoužím.
    :wuerg:

18. evoku57

Pajdo361 - vím :)

tydýtková tohle ocenil(a).
  19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Tak to je síla. Nechci, nepotřebuji, nenechám se ždímat za dekorky. Jára

bursuk59 a kytka50 tohle ocenili.
  20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jééé dekorkýý a skoro zadarmo ! Paráda, beru fšeckýýý....moment,to je zas náhoda ? -děkuji,nechcu !!!
    Zajica v pytlu sem nekupoval ani jako malé blbé ogar. Natož včil,když sem už vyrost.
    :wuerg:

PS - Zvu toho kresliče na prohlídku mého ostrova pokladů ať uvidí CO JSOU ZISKOVÉ předměny. o 400(a méně)BZ/mikropole tam teda ani nezavadí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.