Cirque du FARMERAMA (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidhladky

davidhladky Pisálek fóra

No, vůbec jsem nechtěl se zůčastnit akce, pouze využít babyboomu a pěswtovat šlechtěnce na trh. Ovšem nedalo mi to :) a hned myslím třetí odměna je kupón pomocníka na 3 hodiny, což se do budoucna velice hodí. Takže díky. ;)

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  2. iDavis

iDavis Baron fóra

Zdravím farmári, som tu po niekoľkých mesiacoch, ktoré som venoval najmä skúškam v škole, uvidím koľko ma hra zase udrží. :)

Táto akcia bola u mňa rychlovka, stonek je doma a kopec šľachtencov fuč. :)

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nakonec 0 tucnaku, 0 chobotnic, pulka humru a mam to krome posledniho komplet, tedy druhe dekorky uz makaji na baha... trochu beznych zvirat na doplneni kazdyho ukolu v pohode... posledni ukol nepotrebuju, mam chlivky a vic stejne nenamelu krmivo...
    969 vencu navic, to je fakt narez, to jsem myslel ze bude problem kdyz pada z kouzelnyho stromu... aspon ze na tom nema problem kvuli padatkum :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Stonek mám hotový třetí kolo dělat nebudu investoval jsem docela dost zvířat ale mám to

5. karbar

karbar Vévoda fóra

Při této akci jsem doplňovala převážně základní zvířata z baha.
    2722 Pajdátek mám a co já s nimi udělám?
    No přeci nic jen si je nechám proplatit.

dasa1143, Honzulka05 a sisinka tohle ocenili.
  6. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

stonek hotový, třetí kolo nedělám

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

V důsledku nedostatku času jsem nepročítal diskusi a tak jsem svou větev matlal šlechtěnci. Nu, vedlejší farmy jsem nedělal a teď jsem díky Janu Svátkovi zjistil, že jdou i obyč zvířata. Takže i vedlejší farmy budou mít zdroj voňavek.
    Akce tudíž ukončena druhým kolem , do dalšího nedám zvěř - jen kdyby bylo něco, co nemám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.