Cirque du FARMERAMA (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zmel

zmel Pilný autor

Akciu sa mi podarilo splniť ešte včera 8). Cez víkend snáď ešte niečo vyšľachtím, aj keď preskokom sa veľmi nedarí ...
    Tým, čo majú tiež hotovo blahoželám, ostatným prajem nech to dobre padá a veľa zaujímavých preskokov počas BB :)

radyn.m, evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  2. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

A stonka je doma :D:D:D. Práve som dodala potrebných 400 ks garland. Ani som nemyslela, že to pôjde tak jednoducho.
    Cez víkend relaxujem a šetrím SK na ďalšie akcie.
    Pekný víkend farmári!

Ďakujem susedom za zaslané padátka :)

Naposledy upraveno: 19/7/18
    evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer v cirkusu :) jsem si včera večer taky trochu zašlechtila, asi 500 SK a teda žádná sláva ... hotový cirkus xD
    Akci jsem nakonec dělat nechtěla, ale když jsem viděla stodolu přecpanou věnci, jsem se do toho pustila :p
    Stoneček hotový, chybí jen 187 věnců do konce a tak to dodělám. Šlechtěnce jsem nedala žádné, jen ubylo něco tuleňú a ještě jich pár dám ... jasně že kápne slza, už jich není 10 --- :oops: :p

4. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já dojela pro stonek a říkala si,že dál nepojedu.Při kouknutí na Baha na ještě skoro 3000 tuleňů,jsem je pustila do cirkusu a vydala se na třetí okruh.Chybí mi nějaké věnce,ale do konce akce času dost.Tak ať se daří. :)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak stonek hotový od včera, tedy, celá akce, hodila jsem pár šlechtěnců, jinak zvěř z baha.. noo, některých zvířátek moc nebylo, takže opět chovám od nuly... na svém trhu jsem koupila 2 přeposlední šlechtěnce (někdo má radost), takže něco i přibylo do stodoly, pohla jsem i uměleckými díly z písku....Za mě spokojenost... Víkendové BB nejspíš nevyužiji.... Šetřím SK na další měsíc...

Naposledy upraveno: 20/7/18
  6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

akce splněna, ani to moc nebolelo ... ;)

7. mituli

mituli Polobůh fóra

evainfo,tak o takovém šlechtění si můžu nechat jenom zdát:mad:já mám na své farmě místo zvířat eunuchy.

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

mituli kdyby to tak pro některé hráče bylo zlaté šlechtění chtěl bych také šlechtit ale SK mi dochází kdybych tak vyšlechtil nějakého většího šlechtěnce a připadá mi že je více dodávání šlechtěnců než cirkusových provazů

9. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Přeji všem hezký letní den, ale mám prosbu. Včera jsem splnila cirkusový úkol, získala jsem stonek, ale nemůžu ho nikde najít. Můžete mi někdo poradit? Předem děkuji.

satelit a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

matýsek1991 - Hledej pod názvem... v kategorii ,,všechny"

11. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Juchůůů, stonek je doma a dál si budu šlechtit jen tak do zásoby... :music: Všem přeji úspěšné dokončení akce ;)

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

mám super radost měl jsem banány a odemkl jsem si sochu 333x panda a zázračně jsem si to dokončil a mám stáje a pak ještě jsem získal 1.440.000 a mám poslední 4 miliony na další přestup ale z těch stájí je možnost na růžovku

13. papulice

papulice Veterán fóra

akci mám hotovou od včera,ani jsem moc nešlechtila,jen kvůli věncům,stejně to nepřeskakuje...

Janina0971 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. hroudov

hroudov Vévoda fóra

akce dokončena, mám radost, konečně jsou doma chobotničky, trochu jsem vydrancovala farmu, tak jdu zase syslit ;):p

Janina0971 tohle ocenil(a).
  15. hullk1

hullk1 Stálice fóra

davani slectena zvirata nema cenu davat jeto cim dal tezssi

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Moc se mi líbí šlechtící akce, ve kterých nemusím šlechtit, nebo jsou jinak zpestřené - minule jsem si připěstovala 140 SK. Tentokrát jsem jednou naplnila domeček, většinou přeskok jen o jeden stupeň, ale jeden se opravdu povedl:[​IMG] .
    Teď mi do dokončení akce chybí 103 věnců ale ty nejspíš dopadají do večera a do dvou dnů určitě.

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

hullk1: Můžeš dodávat i "normální" zvířata z farmy i Baha

-Kuteno-, Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak skusim jeste neco nad stonkem, teda jak vydrzi chobotnice, tulen a humr... no a dam jeste jednu staj s tulenem, ale nestiham to krmit, ten mlyn na baha byl predtim v pohode vyplej (600 krmiva u tech par zvirat co tam byla) a ted uz jsem na 50 kusech (a to nemam plny Zverince a o Vyrobnach ani nemluvim)...
    Tak uvidime, dokonceni nebude, o posledni staje nemam zajem, ale treba nejaka dekorka navic, to se muze hodit...

-Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tuhle akci jsem původně dělat vůbec nechtěla.
    Šlechtěnců mám málo, ale když šla dodávat normální zvěřina z Baha, dokonce bylo i dost věnců, tak jsem se vrhla na jejich chov a ...........?
    Právě jsem akci dokončila a zaplnila poslední volná místečka v parku. A slušnej bodovej zisk!
    Teď zase dochovat tuleně a koaly, ale to pomalu půjde.
    I za tuto, původně nechtěnou akci, spokojenost!

20. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Pre splnenie tejto akcie som sa rozhodla pred chvíľou. Girlandy mi padali jedna radosť a tak som oželela to množstvo zvierat. Stonka je už aktivovaná. Takto rýchlo dokončiť úlohu ktorú som pôvodne nechcela robiť, to poteší. :D;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.