Cirque du FARMERAMA (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

malanek70 více než 132 tulidomků nelze naplnit nikdy.

Já jsem zatím využil BB a stonek budu mít za 10 minut. Dále už dodávat nebudu, protože se mi to nevyplatí.

2. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

BB asi ide otocil som 2x tuli domček, padatiek bolo dost, a hlavne som dodaval Baha zvierata a stonek už stonkuje! Idem asi este dalej tych Bz je tam hodne.

Edit: vdaka tuleni, nosorožce a ine Baha - Hotovo!

Naposledy upraveno: 18/7/18
  3. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,prosím mohl by se někdo vyjádřit k tomu BB či je či nikoliv?Děkuji

maribeja a burds tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

ano BB je opravdu již aktivní, chyba bohužel vznikla na naší straně v ofi již opraveno. Za tuto chybu se Vám omlouvám.

5. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

maribeja, Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Díky tuleňům jsem zatím nemusela dodat ani jednoho šlechtěnce, čekám na padátka do 11 úkolu.

evainfo, maribeja a burds tohle ocenili.
  7. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Tak stonek , stonkuje a dál uvidím zda budu pokračovat, ale ty BZ jsou lákavý;)

8. malanek70

malanek70 Expert fóra

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Ano,BB je aktivní,ale bohužel jinde,na mé farmě nikoli>:(:wuerg:

10. slootr

slootr Baron fóra

Tuleni mi taky velice pomáhají. Stonek je doma, ale tuleňů se tulí už jen 25. Takže za těch 600 tis, 600 tis a 700 tis budu muset dodat mutanty. Ale nevadí. Docela to skákalo, hned z prvních 132 tulidomků základních slonů vyskočil jeden truhlář a dokonce jeden nejvyšší indický. Tihle vysocí šlechtěnci jsou samozřejmě pro akci nepoužitelní, ale indický šel do tuliúkolu na slony - už tam chybí jen jeden - a truhlář šupal do arboreta. :)

V akci pokračuju i po stonku. Teď právě potřebuju posledních 26 pajdátek a zase popolezu o level. To rozhodně naskáče. Šlechtit už nebudu, co potřebuju mám. SK schovám na příště.

Naposledy upraveno: 18/7/18
  11. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

maribeja, satelit a malanek70 tohle ocenili.
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, zrestartuj hru (odhlásit a přihlásit);)

mituli a maribeja tohle ocenili.
  13. burds

burds Titán fóra

Stonek už mám tedˇdodělávám tu dekorku.Tohle byla hodně rychlá akce.

14. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den u mna tiez hotovo a idem sa zaoberat veslami..nech sa dari;);):p

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

cirkus skončil aj s pekným bonusom, ale už určite zaslúženým [​IMG] ;)

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek hotový ;)

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Fuj tajbl ve spolek.
    Akci vynechávám, ale protože jsou opět 2 akce souběžně, došlo mi to až jsem (já trouba) splnil 4 dodávky.
    Pak mi došlo že tohle je ta akce kterou dělat nechci.

RT by mohlo ty akce vážně omezit. Přehlcenost není zrovna ta nejlepší cesta jak zaujmout co nejvíc lidí.
    Kdyby to šlo, požádal bych o anulování vložených prostředků.
    Příště si budu muset dávat pozor a pořádně studovat o jakou akci jde. Tohle mě vážně naštvalo. Jo jako je to moje chyba, to neříkám, ale už by mohly zvolnit a opět dávat 1 akci týdně (jako před pár lety), a ne 3 akce za 14 dní které se ještě překrývají.
    Je to čím dál náročnější na postřeh a musím sám sobě přiznat že už mě to ani moc nebaví, i když docela dost akcí vynechávám.

18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Taky hlásím hotovo. Mám první dva úkoly, které se mi vyplatily, víc ani ťuk, svoje zvířata jen tak někomu nedám. Místo kam své svěřence pošlu si vybírám pečlivě sama. Snad mě ta příští nabídka přesvědčí víc....

19. satelit

satelit Hvězda fóra

Miluju tuleně, ještě mám zásobu. ;)

20. larelay

larelay Analytik fóra

Teda vy jste rychlíci, gratuluji. Tak tuleni jsou rada nad zlato, za to děkuji, horší je, že jsem jich měla asi 100 :( Takže pojedu lážo plážo a Baha obětuji tuleňům, škoda cpát tam šlechtěnce, kteří jsou vydření a drazí, a počkám si na víkend a BB. Do té doby by mohla napadat i vypadávátka a ušetřím na SK - šlechtění zase bída a tentokrát jsem si říkala, že si ho třeba užiju...to už je i škoda to kupovat. Vážně by nešlo konečně povolit u šlechtění kohoutky? To pořád nechápu, RT by vydělalo a hráči by také byli spokojenější. Jestli modíci málo nereportují ;)
    Krásný den všem, i když teda u nás celý den lije :(

DANKA722 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.