Cirque du FARMERAMA (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Chobotničky se mi nepoštěstily a ve stodole čekají davy bobrů na šmajchlkabinet, takže do toho jdu s plným nasazením. :)

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

teď se po dlouhé době půjde získat mnoho bodů mohl by mi někdo poradit jak vyskakují lepší šlechtěnci

maribeja, bursuk59 a Adámek16 tohle ocenili.
  3. coneznam

coneznam Osvícený autor

Celkem mazec, ale ty bodíky!!!! To mi září oči jak strýčkovi Skrblíkovi. Něco rozhodně zkusím, ale stodola pláče, stavy zvířat mizerné, tak uvidíme, kolik...

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Honzulka05 nikto ti neporadí ako vyskakujú lepší šľachtenci to je totiž o náhode či sa podarí alebo bude padať len genetika tak ako mne.Ja varím polievku už viac ako 2 roky a ešte som ju nedovaril.Tá krava čo do nej ide je moc stará aj s tou rybou preto to tak dlho trvá.Pár kráv a rýb dám do tuli búdy a uvidím.Potom to zabalím ako vždy lebo nemám na také šľachtenie slov.

5. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, bodíky jsou sice pěkný, ale co mi je to platný, když nejsou zvířata a ani šlechtěnci? Na trhu vymetýno a pokud něco, tak předražený. A to jsem v 94 levlu.
    Škoda, další řádek, kterej nebude. Ale nedá se nic dělat.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak od rybiček jsem dostal ty supervoňavky, tož je vyzkouším znovu. Ovšem, jestli zase nebudou mít nějaký efekt...asi je spláchnu do wc, ať mají potkani voňavý domov.

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

z každého šlechtění 5 kusů toho cirkusového praporku to bude teda napínavé já bude asi šlechtit krocany těch mám hodně kdysi jsem měl hodně prasat ale nemám je na ploše

evainfo, tydýtková a bursuk59 tohle ocenili.
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Honzulka, kladeš sice zajímavé otázky, ale žádný recept ti nikdo nedá.
    Na přeskoky (mixy) jsou tu někteří mistry, ale je to o risku, náhodě a také o možných ztrátách.
    Myslím, že ani oni je nemají pod kontrolou, ale mají dost odvahy.

Co takhle se snažit přijít na něco sám? Mrkni se na protihodnoty šlechtěnců v tabulkách.
    Mohu ti jen napovědět, že nejvyšší protihodnotu mají šlechtěnci pand. Následují šlechtěnci
    velblouda, slona, kočky, psa a bobra. Ti všichni mají u 1. stupně 2500 - 3800.
    U dalších vyšších stupňů se, jak známo, jejich protihodnota snižuje vzhledem k použitému počtu zvířat ke šlechtění.
    Vyplatí se jen náhodně vyskočený vyšší šlechtěnec.

Z krocanů asi věnce nasbíráš, ale jestli dosáhneš i potřebné protihodnoty, to netuším. K tomu potřebuješ určitě bezedný
    pytel SK. Šlechtění zdar!
    :D

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ješte není 14 hodin? Nemůžu se dočkat, poslední den volna ,před pracovním týdnem, tak bych chtěla něco, honem napěstovat a v 18 zkusit BB;)a venku už druhý den chčije a chčije, jak říká děda Komárek v podání pana Kemra ve filmu Na samotě u lesa;)

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zdarec.
    Zajímalo by mě jak je myšlen ten bonus "100% na přeskoky ob 4 a výš"
    Dokáže mi to někdo - jednoduše pro jelita - vysvětlit tak abych pochopil jestli se to vyplatí ?

11. timonek.

timonek. Pilný autor

Ale to nemáš zkopírováno z ofi ?
    OFI verze:
    kouzelná moc: 50000 BZ, 50000 TBZ, 1x parfém deluxe, bonus +1000 % BZ ze šlechtění zvířat po dobu 3 hod.; další aktivace: 20:00 hod.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jo je to nějak jinak. Zvláštní.
    Tak v tom případě nic dělat nebudu.

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bezejmený Zřejmě stejný překladatel jako v tomhle případě [​IMG] o_O
    Nechápu jak to můžou takhle potvořit.I ten gůgl by to snad přeložil líp!:eek:
    Ale bylo by to pěkné,kdyby to skákalo ob čtyry šlechtěnce.Konečně bych možná dodělal nějakej šlechtitelskej úkol v družstvu!:)
    Jinak pouhým nedopatřením,jsou dny mincí opět mimo BB.K této politováníhodné události dochází maximálně jednou za deset let!o_O

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vsimnul si nekdo ze pavi se neslechti? Teda aspon podle tabulky na prvni strane a zrovna ty bych dal...

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré odpoledne, naskočil mi BB ale dle ofika měl být až od cituji:

od 18.7. 18:00 hod. do 18.7. 22:00 hod. proběhnou dvě souběžné akce:
    Tak co tedy platí ? Děkuji za odpověď

evainfo a malanek70 tohle ocenili.
  16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, také mám BB. Zkusila jsem 1 šlechtění a dalo to 2 bobry, takže je BB, ale radši nesklidím všechno,počkám na odpověď modíků.

evainfo, maribeja a malanek70 tohle ocenili.
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak úvodní kolo projeto. Příjemné překvapení - jdou dodávat i zvířata v základu (miluji tuleně - krásně se tulí, když je rvu ke zpracování).
    Zatím jsem
    tedy mohl ušetřit šlechtěnce. Prima.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  18. malanek70

malanek70 Expert fóra

bursuk59 Na co jsi se těšil? Až v 14:00 hodin nastane obvyklý zmatek a všechno bude jinak než bylo plánováno? :D Taky bych rád zjistil jak to opravdu je s tím BB, dal jsem tam asi 130 položek a jestli je za hodinu sklidím a BB nebude fungovat, ačkoliv se jeví jako že jede, tak budu velmi nespokojen >:( Ještě dotaz k tomu šlechtění, dal jsem tam tedy přesně 132 položek a ukazuje mi to: "k dispozici není žádné místo". Zkoušel někdo někdy dát víc šlechtění najednou, nebo je to opět tím, že začaly akce a farma tradičně nefunguje normálně?

evainfo, maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dal jsem slechteni az ted, ze dobehne do vecera, takze mi vadi pokud BB zaclo a skonci o to driv, to prosvihnu...
    Nicmene stale nemam jasno jak moc obetuju slechtence a co dam jen ze zvirat...

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Mě také naskočil BB, také bych se nerada unáhlila.

Honzulka05 a malanek70 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.