Cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tož
    14/20
    ...že bych se dopídila až k Větvi?

Časomíra: do konce 40 hod.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak nevím, jsem-li ten povolaný, ale pokus dopadl takto:
    S bonusem 100% ke sklizni (z KŠ) sklizeno Obydlí pro jeřáby červené - má vyprodukovat 4x hnojivo a po vykydání dal 4x hnojivo
    Zkontrolován i stav bobků - před vykydáním 897 a po vykydání - 901 bobků.
    Takže ne, na bobky se tento bonus nevztahuje xD

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, senkjúverymač, tož nic... :oops:

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Dobré ráno všem, tak to vypadá, že i červený cirkus zvládu. Už mi chybí napadat na 2 šapitó a bude hotovo. Zelený už dávno řádkuje. Přeji krásný den. Jára

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Cirkusové stany stojí,stonky pracují.Teď čekám co se vylíhne z tajemnic.Při mém štěstí čekám žlutý nápor.xD

Tak jasně...akorát jedna výjimka.Růžoví pávi.Jinak ani jilm ani morče.Naštěstí mám po jednom když se zaváděli,ale lituju ty kterým se nezadařilo vůbec.

Naposledy upraveno: 6/11/18
  6. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Honzulka05 děkuji, přeji všem ať se zadaří jako mi :).

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Super den všem přeji.Nevím jak Vy ale mě stále okrádají o rostliny ,dnes jsem si vytočila dokonce +1 pro všechny pole a sklidila sem ještě méně než jindy .Už mě ta Farma přestává bavit ,protože to je pořád něco. MJM mi taky nedají jak ji seberu ze stonku a to se mi stalo už několikrát,člověk se snaží ak blbec dělat akce a úkoly a co z toho,jen nervy :wuerg:.Stejně ten cirkus nedodělám a pak kašlu na jejich akce.Královna stála taky za nic jde to tady od deseti k pěti. xDMějte se krásně a ať se Vám daří ;);););)

8. spuntka

spuntka Magnát fóra

Neumím počítat a na farmě jsem musela dopěstit 40 kousků.
    Ale už je dopěstíno, namleto, hotovo.
    Hezký den všem.

Honzulka05, elbedna a Helena1313 tohle ocenili.
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

spuntka: z toho si nic nedělej, zásadně nepočítám. Samo, vím jak na to, ale ani s kalkulačkou se nikdy netrefím (zkoušela jsem asi 10 x ), tož tak.... takže se spíš snažím dopěstovat včas, aby byla rezerva na rychlé dopěstování...
    Malá mi vytočila 100% do stodoly, tak budu mít přespěstováno víc než dost, tož naházím to do recyklomatu, zatím to vždy šlo.
    Za 25min bude i druhá větev. Tož tahle, tiki už maká...:)

Edit: tak druhý stonek také maká a další 2 bedny dali 101 000 kr... to už je lepší :)

Naposledy upraveno: 6/11/18
    Honzulka05 a elbedna tohle ocenili.
  10. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj všem tak já na farmě nedodělám,chybí ještě 5 šapito a to jak počítám nestihnu,škoda...:cry:

11. Levlef

Levlef Baron fóra

No, zas jsme jednou po pár měsících přišla, viděla... a zase jdu :D marnost nad marnost tímhle ztrácet čas, akce o ničem, zvířat a kytek tolik, že to není kam dávat a pořád se chrlí nové a nové, o kterých se ani nedopátrám kde je vzít ... no, já zase jdu :) čau třeba za půl roku nebo tak.

Trepifajksl a hrabenka1951 tohle ocenili.
  12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tož
    17/20
    ...ještě mi chybí cca 3.200 akčního kvítí... nevím, nevím.
    Tady se mi nedaří, jak na Baha

Časomíra: do konce 21 hod.

papulice, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Netreba litovat, sám to beru s humorem :) Úkoly, kým nebudou novinky na farmě, normálně běžně odkládám "ad acta" :D, a pak když se jim náhodou uráčí ke mně se zatoulat..., zůstavají "ad acta" dál, bo na ně není pro samé akce čas xDxD

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem prebytky kytek hodil do Recyklomatu, skoda ze to nejde i s vypadavatkama :)

Vypadavat ma 240 padatek/den, v tuto chvili ma byt 1241 (nebo chybet 199 ), mam 2887 (chybi 0 ), mam 200% hotovo.
    Stav farmy : idealne 22053 kusu (4267/den ), mam 25600 z 25600 (100% ).
    Stav bahy : idealne 17401 kusu (3367/den ), mam 20200 z 20200 (100% ).
    Zatim uplynulo 86% casu, zbyva 19 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 40+40 sapito luceren, mam nyni 40+40 hotovych.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Akce od včerejška hotová a moc jsem se nestrhala,celkem jsem se flákala.Posledních pár akcí musím pochválit.Ač některé zpočátku vypadaly všelijak,šlo to,šlo...
    Poděkování posílám drahým sousedům a přátelům za padátka.
    :inlove:

16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hezký!
    Tak se mi zadařil Cirkus i na Farmě!
    :music:

17. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Tak predsa len som to ukončila, akcia na pohodu, samozrejme bez lekáru by sa to stihnúť nedalo ;)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdybysemse o víkendu neflákala po venku a pilně farmařila, kdyby v práci nerušili zákazníci xD mám hotovo... takhle musím ještě raz sklidit tady na farmě a dvakrát na Baha... ale co, hlavně že řádky budou :)

radyn.m, -Kuteno- a Trepifajksl tohle ocenili.
  19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tajemnice jako vždy, spousta žlutých holubů, sem tam nějaký oranžový chameleon, nic co by nešlo do lišty. Z asi 20 ani jedno morče...no, ono se časem objeví.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Červený stan - ani náhodou. Ke stonku ještě pět dílků, to nedám.:cry:

Trepifajksl a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.