Cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak není úplně stejný, MJS máš jen na pole, bonus je potenciálně na něco nebo na fšecko :) Já jsem to nekupovala, tak nevím, který ti vypadl. Podle nabídky to může být i 100% nepotřebný bonus... 8) Nebo ten na fšecko a ten se za ty zlaťáky hodí ;)

EDIT: aha, teď jsem se podívala do FAQ; takže máš diamant, takže máš 100% na všechno, takže bych marmeládu zrušila a zapla ten bonus...

Naposledy upraveno: 5/11/18
    radyn.m, GordonSargent a dasa1143 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

+100 % celkových výnosů (diamantový slot) - asi je lepší použít ho na stromy, chlívky a výrobny, bo tam se vyplatí :)

radyn.m a dasa1143 tohle ocenili.
  3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

no to jsem se nachytala --- koupila jsem jednu bednu ..100% do stodoly - hurá ..chci to použít..

a pak k ničemu , protože musím vyndat mrkvovku , aby se dal použít - K ničemu !

protože kdybych tam mrkvovku nechala tak je to stejný :mad::mad::mad:

Díky už nikdy víc ! Máte ze mě legraci xDxD jsem vytočená:wuerg:

4. Y_n_O

Danielaa25: mrkni o pár postů výš ;)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Y_n_O no jo ale já mám mrkvovku na 121 hodin,takže neruším až potom:p;)

radyn.m, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Skali

Děcka, vy zase nečtete, že jo - vždyť je to tam napsaný, že to jde do slotů.
    Cituji: Každý bonus vyžaduje umístění do příslušného řemeslného slotu (stříbrný/zlatý/diamantový, viz přehled výše). Teprve po aktivaci bonusu v příslušném řemeslném slotu nebo v Zásobárně stodoly se bonus spustí, všechny bonusy trvají 24 hodin.
    Kuk tady

7. Y_n_O

dasa1143: Zrušíš si jen tu, co probíhá, zbytek se ti vrátí do zásobárny...

8. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

to já to chápu jak to je - potřebuju + do stodoly nestíhám akci jsem dost mimo pc a chybí mi plodiny -
    proto jsem se nalákala a koupila -měla radost - vzápětí sem pochopila , že je to chyták a 100% plodin do stodoly je k ničemu xD

maribeja tohle ocenil(a).
  9. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Runu som otvoril asi pred 10 dňami, ale nevedel som, že poháre sa tam dajú dať ... ono mi to píše "Obchoduj s trofejami" ale nikde žiadne nemám (teda už chápem, že trofeje sú tie poháre ;))

edit 20:18 ... poháre som dal do stromu, spolu majú +26% (15+11) :music:

10. Y_n_O

Danielaa25: Já to zase chápu tak, že když mám sklizeň ze stájí, stromů a výroben dvojnásobnou, mám i vyšší pravděpodobnost na pajdátka... a s rostlinkama zůstávám na svém...

GordonSargent tohle ocenil(a).
  11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Nejsem blázen, abych při tom, co mi padá z tajemných, si ještě kupovala další náhodu!!! To fakt né.
    Aby mi vypadly za 20Fl BZ, tak o to opravdu nestojím.
    Za bodama se nehoním, a nachytat se na náhodu nehodlám!
    Tůůůůůdle xDxDxD

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Y_n_O To jsem nevěděla. Díky:)

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, ze čtyř tajemnic Tokio z akce Cirkusová hojnost, to zatracené morče konečně mám!! Takže, pro mně akce super. :)

14. Skali

No, tím si nejsem jistá - můj názor je, že to na padátka žádný vliv nemá (ale je to jen můj názor).

Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. Y_n_O

Skali: Já si tím taky nejsem 100% jistá, ale pokaždé, když jsem si vytočila nějaký bonus na kole, i pajdadla byly v hojnějším počtu, jako kdybych měla na ploše všeho víc. Příště si udělám statistiku, abych neuváděla někoho v omyl a nepsala kraviny...

radyn.m tohle ocenil(a).
  16. Skali

Pteranodon - super, šikulka ;) 26% je už pěkné :)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Helenko Gratuluji k morčátku

Y_n_oško legendu celou nemám ale na pidipolích pěstuji MJS také používám ale pořád se mi zdá že mi něco schází

Katiejackson42 a Helena1313 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Honzulka05: třeba fárplán? Teda propočet co, kdy, kde a jak? 8) Ono to jinak fungovat nebude...;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, mám obavu že se k ničemu nedopracuješ.I když 10x budeš sklízet totéž, dopracuješ se k deseti různým výsledkům. Zatím jsem žádné plusové body za bonusy nezaznamenala. Ať už byly na zvýšení BZ nebo výnosů. Čeho si všímám, když doháním vypadávání vyšlechtěnou růží a jako přidanou hodnotu tam mám pro bodovou hodnotu rukavičky. Vypadávátka podle nastavení stabilní, žádné výkyvy ale u rukaviček z jedné sklizně třeba šest a z druhé jen dvě. Bez ohledu, jak jsem měla zaplněné sloty a jaké bonusy si vytočila. Teď mně napadlo, když mám dvojnásobnou sklizeň ze zvěřinců,mám i dvojnásobné množství hnoje?:)

20. Y_n_O

Netopýrku, to byla dedukce z náhodného sledování... Vyrobím si tabulku, budu zapisovat. Jako kancelářská myš se s tabulkami kamarádím. S matematikou pomůže kalkulačka. 8)
    Plusy by měly fungovat i na vedlejší produkty, takže bych tipovala že jo. Snad nám to oběma osvětlí někdo povolaný...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.