Cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dencice

dencice Stálice fóra

Já jsem u obou akcí v polovině, takže uvidím co stihnu, nikam se neženu, akci jsem dělat nechtěla původně, takže jedu na pohodu:)

burds tohle ocenil(a).
  2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

radyn.m, jana151049: také jsem šla štěstí naproti...

Z 20 Jeníčků, 17 Tokií, 7 Zanzibarů a 6 Kinshass + dalších, co byly v liště je výsledek:
    Na farmě 0 morčat a 0 lepších stromů. Největší úspěch fialová Milka a žlutá výrobna vajec.
    Na Baha:
    Tady už je to jako přes kopírák.

Ani se nedivím, že je tolik farmářů otrávených :wuerg::mad::mad:
    Těm šťastnějším gratuluji!!!

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Cirkusy hotové,z tajemna nic co by překvapilo,kdybych nezískala 1 morče z nákupu TCH tak ho do této doby nemám, měli jsme z akcí možnost spoustu morčátek získat ale mám stále to jedno.Jsem za něj ráda protože úkol v družstvu se dá splnit i s jedním chlívkem..

4. elen45

elen45 Magnát fóra

skali, díky za vyčerpávající odpoveď - žakie jsem ještě v životě neslyšela, i v televizi mluví o plodech chlebovníku

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

elen45 - přiznám se, že i pro mě to byl (do doby zavedení do hry) neznámý pojem. Holt jsme jen lidi a né encyklopedie. A proto se celý život učíme (abychom to k stáru zase mohli zapomenout ;))

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak děkuji za zdejší diskuzi o chlebovníku. Nějak jsem se totiž domníval, že prostě "žakii" nemám (u Kristýnky jsem si všiml u stromu získaného z bedny právě té "žakie", nikoli chlebovníku), a nyní vidím, že jeden strom "chlebovník" na Baha v liště mám! Hurá! Za 15 minut mám sklizeň => už si chystám rýč, lopatu a úrodnou prsť, abych jej zasadil.
    Jinak cirkusáci z obou cirkusů již od včerejšího odpoledne cvičí na hrazdách ve stonku.

7. spuntka

spuntka Magnát fóra

Na BAHA cirkus hotový, ale na farmě si musím ještě počkat do 19 hod.
    Tam to nějak dlouho trvá :sleepy:
    Hezkou hru všem.

8. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ospravedlnenie za veľké písmená ... poháre mám na plochách, nie na strome - som netušil že sa to tam dá dať. Vďaka za radu, na noc dám nejaké rastliny. Na to vlákno hodím očko dve 8)

Trepifajksl, radyn.m a Skali tohle ocenili.
  9. papulice

papulice Veterán fóra

opravdu mě to štve,na baha už budu hotová,ale na farmě je těch rostlin moc na 1 mletí,jde to pomalu...proč to neudělali na stejný počet,no ale co už,odpovím si sama hmmm

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  10. jakoja

jakoja Aktivní autor

Farmáři prosím potřebuji poradit jak používat továrenské vylepšení někde nějaký odkaz a jinak baha cirkus hotový a hlavní se dodělává a ji

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pteranodon - runa Živoucí legenda se otvírá na stromě moudrosti za 300 hvězdiček, což je dost. Takže než je nasbíráš, je dobré poháry při sklizni stěhovat z plochy na plochu - umístíš oba poháry na plochu, dáš F5 (znovu načteš stránku) a pak sklidíš. Poháry zbouráš do lišty a postavíš je na další plochu, zase dáš F5 a sklidíš....Je to otravné, ale poháry působí jen na té ploše, na které jsou umístěné. Až je budeš mít vložené na stromě, tak budou působit na všechny plochy. A průběžně je pak můžeš navyšovat pokračováním plnění úkolů v družstvu - získané "vylepšení" už jen pak vložíš do stromu moudrosti.

jakoja - základní továrnu koupíš ve farmářském obchodě za krejcary. Kuk tady

maribeja tohle ocenil(a).
  12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, tak od rána mám obě akce hotové. :) Zbylo dopěstovat jen pár kousků akční kytky. Na ostatní pole jsem dala všechny TCH a TS z posledních akcí. Asi z 12 morčátek se naštěstí jedno vyklubalo. ;) Jinak vše ostatní do lišty.

zahradnice4, Honzulka05 a dasa1143 tohle ocenili.
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak obe akce hotovy a omezil jsem plochu, ale stejne jsem to kapanek prehnal... no tak obsadil stonky a vysadit dekorky :)

Vypadavat ma 240 padatek/den, v tuto chvili ma byt 995 (nebo chybet 445 ), mam 2059 (chybi 0 ), mam 142% hotovo.
    Stav farmy : idealne 17687 kusu (4267/den ), mam 26527 z 25600 (103% ).
    Stav bahy : idealne 13956 kusu (3367/den ), mam 20696 z 20200 (102% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 44 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 40+40 sapito luceren, mam nyni 40+40 hotovych.

Honzulka05, dasa1143 a Janina0971 tohle ocenili.
  14. jakoja

jakoja Aktivní autor

Děkuji

Skali tohle ocenil(a).
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

S Jackem a bonusem 100% NA 24h-20 FL- akční dopěstuju ale padátka chybí už ted´:p;)
    Gratulka všem, kdo mají hotovo8)

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už vidím že akci nedokončím a jako vždy mě to docela štve >:(

Apachie1, maribeja a Peto121 tohle ocenili.
  17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Apachie1 - Tak to gratulujem k tej ružovej Milke,pretože mne ani len to nevypadne-.-! To ostatné,napríklad žltý krtko a podobne ma už doslova otravuje!!!A to mi už zo všetkých zvierat chýba len morča!!!:sleepy:

Honzulka05 - ...a preto som ten veľký cirkus radšej ani nezačal robiť!

Apachie1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Honzulka05: ve tvém lvl a při možnosti být na netu krom školy prakticky kdykoli, by už neměla být problémová žádná akce, pokud máš legendu 30/30, pěstuješ na pidipolích a používáš MJS... mám souseda, který byl nedávno o deset lvl níž než ty a stíhal většinu pěstovacích akcí, občas měl jen problém se zvířátky do dodávek... a teď je úspěšně za stovkou... a není to školák, ale pracující...

Naposledy upraveno: 5/11/18
  19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

I když jsem kvůli královně začala Tiki cirkus o dva dny později, měla jsem hotovo už včera. Cirkus na farmě jsem dokončila právě teď, poslední dobou mi váznou padátka. Na plochy šly tajemničky, čekám morče a jidáše.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem tydýtko, bonus 100% je stejný jako MJS protože se dává do diamantového slotu. Škoda 20fl.:(

Honzulka05, Danielaa25 a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.