Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak stromečky ají s dnešním dárkovým bonusem

javor cukrový xxl 2x-planika xl 2x-datlovník xxl-sakura xl-mišpule xl-jeřáb xl-vrba černá tot vše do lišty a na plochu půjde jen Dřín

baha grep-mango xxl-mangostan-nektarinka-rohovník xl super mangostan můj první;)

2. švestinka

švestinka Velmistr fóra

nezmarka.cz - však já jsem si to myslela, že jste stejně otrávení jako ostatní farmáři.. no, mohli jste aspoň pár slovy dát vědět že "o nás víte".......ale napsala jsi to tak vtipně, že se nedá na vás zlobit..... a je pravda, že v životě - i v této hře- nastávají situace, kdy slovy Cimrmana:"člověk se chce vyhnout určitým výrazům, ale to je na h...... ,takováhle práce"....
    Prostě někdy člověk s "jejdanečky" nevystačí !!!! Co si ty naše PC musely za tuto akci "vyslechnout" - to by byl seznam, panečku!

3. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Jedna jedinná blbá vlnka...jsem neskutečně vytočená, páč stonek mi j H...nu. Celý týden dřu na poli jak blbec a nakonec to pozlátko je v kýblu. Už tuto akci na náhodu nikdy nepojedu!:oops:

4. bobina1951

bobina1951 Pisálek fóra

Když to tady tak čtu, tak si ani netroufám odhadovat jaké minimální procento hráčů tuto akci splnilo. Když měla odstartovat, tak se na začátku diskse někdo dotazoval, zda nebude součet kolik rostlin je potřeba. Po dnešku to již jistě každý chápe. To ani napsat nemohli, protože by jim do toho nikdo nešel.

5. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

nebo by mohlo být-hráč který splní akci může zbylé klíče poslat jako dárek.Tímto by vznikla nová přátelství mezi hráči a nikdo by nemohl dotovat akci ze své druhé nebo další farmy

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bobina1951 on to asi nikdo ani netušil....nedivila bych se, kdyby se ukázalo, že některé farmy měly nastavení náhody udělané chybně - jenže to nikdo nepřizná ani ve zpovědnici. Já jsem naštvaná za svoje nedávno odrostlá kuřátka - tedy relativně nové hráče. Do akce šli s nadšením, dali do toho maximum a teď jsou zklamaní, protože otevřeli první místnost a z těch dalších skoro nic, zato mají sbírku nepoužitelných klíčů, za které dostanou pár BZ....je to nefér

7. jarka112

jarka112 Vážený autor

neviem,ale mne sa ta akcia celkom pacila.Hodinu pred skoncenim,sa mi podarili otvorit uplne vsetky miestnosti
    ,uz ma to dalej nepustilo.

8. anežka55

anežka55 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    krakoramaja,prosim o radu jak tak rychle zvladnout postup ve hre.za 4mesice f.81 B161.to jsi genius.Na farme makam od r.2012 denne a dosahla jsem naB222 F89.dekuji za radu.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/16
    Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  9. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím.Tak já jsem asi jedna z mála,která dokončila včera večer,ale bylo to o fous.Nebyl už čas na další sklizeň čehokoli.Akčních jsem měla dost,ale vypadávatka nebyla.A ten poslední trojúhelník vypadl z posledních.
    Z tajemniček vypadla clausena a lapacho,oba stromky jsem ještě neměla a nektarinka taky potěšila.Zbytek do lišty.Takže vlastně dobrý,ale zas tak nadšená jsem z té klíčové náhody taky nejsem.
    Z obav,že nestihnu dost napěstovat jsem překopala i baharamu celou na pole.A jelikož jsem akci začala pořádně až ve středu,napěstovala jsem tak akorát a zaříkávala jsem kocoura před chrámovými dveřmi,ať to vyjde.Navíc zbylo asi jen 5 klíčů,což podle toho co tu čtu,zas tak moc nebylo.
    Asi byl i záměr,že dekorky tenkotkrát nebyly dvakrát.Spousta hráčů budou chtít při nejbližší akci OaD chybějící získat.No držím palce,ať se to povede.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jsem sledovala až do konce tento "nefér chaos" a všem držela pěsti :sleepy: (jak to v práci šlo) .. no ... mě teď napadá plno věcí. Předně, že zkouší reakce hráčů (jako modré stromky) ... ale myslím, že si to za klobouk určitě nedají:p ... nebo dají, ale bez prémií :D. Pak možná přijde brzy další "oblíbené" O+D" a přesto, že se půlroční věci stále nebudou dát měnit ... dekorky z této akce určitě ano 8). No ale tam tolik peněz hráči nedávají, tak přijde všemi "oblíbený" výprodej dekorek na stonky :p ... milí spoluhráči, proto neklesejme na mysli, pokud jste nestihli koupit balíčky ... najde se brzy náhradní řešení kam investovat xD

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Akce skončila s konstatováním,že to byla letošní nejhorší akce,snad první a taky poslední teď už jen akce zábavné,žádná náhodná vypadávátka a když obtížnost bude závislá na dosaženém lv a ne na náhodě nebudu se zlobit.Akci jsem dokončila ale fakt je mi líto,že ti co napěstovali i navíc,nedokončili:-(

12. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Ahoj farmáři,
    ještě nikdy jsem na forum nepsala, ale tahle akce mě k tomu přiměla. Mám tuto hru ráda, baví mě a samozřejmě jako většina farmářů chodím do práce a mám rodinu s třemi dětmi. Na farmu si čas vždy najdu, ale mám zásadu, že dávat do hry peníze je cesta do pekel.
    Všechny akce mám ráda, protože vždy přinesou farmáři něco navíc a ne vždy je celé splním, někdy to prostě v rámci času, možností a bez vkládání peněz do hry prostě nejde. Tato akce byla, ale opravdu nepovedená...náhoda, náhoda a zase náhoda...Člověk může pěstovat, vypotřebuje superhnojivo a nic z toho. Já sama jsem akci nedokončila úplně celou, ale řadu ve stonku i s dekorkama mám, což byl můj cíl. A věřte nebo ne podařilo se mi to dnes 3 minuty před skočení akce, takže štěstí, že mi padl správný klíč, což se nedá říct o jiných farmářích. Klíčů mi zbylo 8 a kdyby to šlo ihned bych je někomu darovala, i když v mém případě by bylo pozdě.
    Opravdu by se měly tvůrci hry zamyslet nad tím, jak akce bude fungovat. Hra by měla být hlavně pro radost i relax a neměl by z ní zůstávat v lidech pocit zklamání z marné snahy a hořkosti z průběhu nespravedlnosti. Konec konců všechny hry potřebují své hráče, aby mohly fungovat .... a o tom to je.
    Přeji všem farmářům dobrý pocit ze hry a více vydařené akce.

13. bill

bill Pilný autor

uzasne stromy vypadli hruskaXXL broskyna XXL javorXXL parada som stastny a posledne dvere som vôbec neotvoril lebo miesto trjuholnikov dalo kruhy co uz vôbec nebolo treba

14. Monča***

Monča*** Komisař fóra

jojo.Tahle akce byla velká prohra pro RT (myslím tím toho,kdo tuhle náhodu zadal a následně schválil) a ještě větší zklamání pro hráče.
    No i když jestli si hráči na poslední chvíli nakupovali košíky,možná o to vlastně šlo. A docela by mě zajímalo jak to všechno dopadne,pokud tedy modíci pošlou raport o nepokojenosti. Opravdu jsem zvědavá co oni na to.Spíš si myslím,že si z toho moc hlavu dělat nebudou,oni přece vydělali.

15. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Ani mne sa nepodarilo akciu dokončiť. Zostal som bez stonky, ale dekorky mám.
    Akčných plodín mi ostalo z obidvoch viac ako 2000ks, aj kľúčov mám 5 trojúholníkov
    ale bol treba iba 1 a na ostatné mi už nezostali dosky aj keď som dal na noc dlhodobky.
    Takže počet kľúčov by som mal ale tvar nie.
    Podľa mňa to RT mohol spraviť tak, aby sa každý kľúč dal meniť samostatne s rôznym počtom plodín aj dosiek.
    Potom by si každý hráč mohol pekne všetko naplánovať a nie čakať čo mu spr***á náhoda prinesie.
    Ako to tu čítam je nás dobre veľa nasr-dených >:( :cry: :mad:

16. stěby

stěby Hvězda fóra

Šedé řádky se dají "zlikvidovat" tak, že si používané řádky označíš jako oblíbené a zobrazíš si právě jenom je (zelený "ocásek"). Já je takhle mám, ty nesplněné mě tak vůbec netrápí, bo je nevidím ;).

17. schumacher2

schumacher2 Pisálek fóra

Tak a je hotovo. To bylo tedy dveří. ;););););)

18. limetka

limetka Zelenáč fóra

Nejstrašnější na této akci bylo, že poslední den chodily jen a jen stejné obrazce, co už nebyla jistě náhoda, ale záměr. Takže např.14 trojúhelníků místo potřebných 5 koleček. Myslím, že to bylo "dobře ošéfované" od RT !!! Ćlověk si vyplácal napadané destičky pracně vyfarmáčkované na zbytečné tvary, co vůbec nechtěl. Takže RT - BRAVO!

Naposledy upraveno: 17/4/16
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

anežka55 - něco málo je napsáno ve vláknu "Strategie a efektivita farmaření. Jinak mojí velkou devizou je čas, který mohu farmě věnovat. Takže pěstuji, prodávám, kupuji co nemám, dodávám do družstva, plním všechny akce. Nevadí mi přestavovat farmu třeba každý den. Hodně sleduji trh.

K akci: Všimla jsem si, že u nespokojených příspěvků se v hojném počtu objevovala jména, která běžně v diskuzích nebývají. Jsou to snad vedlejší farmy? Pokud ano, to opravdu stíháte dělat akce na několika farmách? Pak bych se ani nedivila steskům, že některé věci nejdou půl roku měnit či darovat, případně že se dá splnit pouze za dotace reálnými penězi. Jo, dovoluji si ten luxus platit pomocníky, například tuto akci si bez nich nedokážu představit. Ale 130 Kč za měsíc není zas až taková položka, abych si ji ze svého malého invalidního důchodu nemohla dovolit. Samozřejmě mít 3, 5 nebo více farem, to už je díra do rozpočtu.

Možná tato akce byla testem, až do jakých výšin se může vyšplhat počet akčních plodin a jak případně nastavit "vysokou obtížnost".
    Je mi líto všech, kteří se snažili a přesto jim náhoda nepřála. V tomto bylo nastavení opravdu nespravedlivé. Také si ovšem myslím, že mnozí, kteří píšou, že měli zbytečně klíče navíc, že prostě neměli otevřené všechny dveře a tudíž by klíče v dalším sledu stejně použili.

Když jsem konečně odemkla poslední dveře, zbývalo mi 10 klíčů. Desky padaly pořád, tak jsem dnes ještě na jednu plochu dala bílou a na jednu plochu červenou kytku. Před 14.hodinou jsem měla navíc 28 klíčů, zbylo 104 krátké a 171 dlouhé kytky, 59 desek. Celkem jsem tedy napěstovala cca 34000 kytek (s rezervou 2 dnů) a vypadlo 1319 desek (včetně cca 20 dárků).
    Řečnická otázka: Dočkáme se akcí, kde bude požadavek 50 000 akčního kvítí?

20. Miluška1975

Miluška1975 Pisálek fóra

Já jsem akci splnila,ale dekorku na stonku mám jen jednu,ostatní jsou šedivé.Odemkla jsem všechny dveře,nebo v tom byla ještě nějaká finta?

farmík84 a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.