Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Trojůhelníků - 12
    Koleček - 11
    Vlnovek - 1

Stojím před posledníma dveřma. Desek / vypadávátek, mám posledních 85 kusů (možná ještě pár vypadne z chlívků)
    Chybí mi krátká akční rostlina, kterou sklízím za hodinu.
    Pokud mi to nevymění vlnitý klíč, akci nestihnu.

2. super_kauf

super_kauf Zelenáč fóra

Též nedokončím, opravdu příšerná akce. Nemám ani kamenné desky, ani kolečka, ani stonek. A přepěstováno mraky. Takže odměna za snahu se nekoná. Veliké zklamání. Ale nezaplatím ani korunu. Jestli tahle akce byla dělaná proto, aby z lidí vytáhla nějaké peníze, tak já jsem se podobných "náhod" zúčastnila naposledy.

3. bimbošourekzkrajice

bimbošourekzkrajice Zelenáč fóra

Tak tohle je nejhorší akce za poslední dobu!! Nezáleží, jak se snažíte, záleží jen na náhodě. Bohužel, na poslední tři trojúhelníky nemám dost dlouhodobek, i když jsem nakoupila floreny, abych měla vyskakovačky, vyhořím na kytkách, kterých jsem měla fakt hodně. Trojúhelníky mi prostě nenapadaly:oops:. Jsem hodně mrzutá, strávila jsem nad akcí spoustu - bohužel - zbytečných hodin:cry::cry:

4. JeniferAnaj

JeniferAnaj Zelenáč fóra

I já jsem tentokrát velice zklamaná :( Chodím do práce a sotva jsem zvládla pěstovat dvoje potřebné plodiny, z kterých samozřejmě nepadají vypadávatka tak dobře. Díky tomu nedokončím. Chybí mi jedna vlnka a mám navíc 13 trojúhelníků a 5 koleček - napěstováno mám teď ještě 2000 ks od každé květiny navíc. Kdyby se daly třeba nějakým způsobem zkombinovat, aby se z nich stal vlnitý klíč. Nebo přebytečné prodat a koupit potřebný. Můžu jen doufat, že mi nějaké kameny padnou ještě z narychlo nasazených plodin, že budou stačit alespoň na jeden klíč, a že ten klíč bude ta hnusná poslední vlnka. Kupovat nechci - floreny si sice kupuju, ale dávat je za nemožnou možnost se mi nechce. Prostě moc prosím příště takové akce s Nááááhodnými vypadávátky a zároveň s Nááááhodnými výměnami nedělejte. Je to pro většinu lidí relax hra po práci a s takovým nastavením akcí jsou pak jen zklamáni.

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásnou neděli, jsem rád, že vidím další lidi, kteří dokázali akci splnit, i když hodně přepěstovávali a mrzí mě, že mnozí akci nekončí, protože náhoda, ta mrška vrtošivá, si prostě postavila hlavu a nedá a nedá. Těm prvním gratuluji a těm druhým snad jen slova naděje, že to ještě vyjde v těch posledních třech hodinách. Inu, RT má nad čím přemýšlet, modíci jistě předají nahoru, že hodně lidem chybí dekorky do stonku a RT začne přemýšlet, jak na nich vydělat či to ponechá na dalším OaD, aby si to hráči vyřešili mezi sebou anebo chybějící dekorky dá nějaké další akce, aby všichni byli spokojení, i když to asi nejde, protože nespokojenci se najdou vždycky.
    Ale původně jsem chtěl informovat o druhé porci tajemna z Tobaga, takže jak jsem zasel, tak jsem sklidil: amherstie XL, clausena-strom, liči XXL, pithaya XXL a guavaXXL. Stromy půjdou do lišty, protože všechny už mám a volání po Expresu, který by mi stromy vyměnil za něco lepšího, co dodává SH a ZH, je asi voláním žíznivého po vodě uprostřed Sahary.
    Jinak pochopitelně držím pěsti všem, co ještě dokončují, aby se jim podařilo akci dokončit a těm, co se to nepovede, jen tolik:"Rozčilovat se znamená ničit si nervy pro hloupost druhých." A kdo je hloupý? Tak to rozhodnutí ponechám na každém jednotlivci.

6. valz55

valz55 Zelenáč fóra

veru tiež som pri poslednom klúči...a asi aj pri poslednej takejto ,,náhodnej akcii....aj ked plodiny mám -nemám dostatok dosiek... a klúčiky navyše ,ale tie nesprávne...hanba tomu čo toto vymyslel...

7. Honzik2582

Honzik2582 Zelenáč fóra

Koukám že se tu nedostává každému něco... Mě pro změnu kolečkové klíče :( Dostávám vše ostatní co už nepotřebuji a díky konci akce za 3 hodiny už ani nedostanu a nedokončím :(

8. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

tak akci jsem dnes dokončila.taky chodím do práce a k tomu mám práci na zahradě.mám 93 level a farma mě pořád zatím baví i když nevyhraji co bych si přála.vždyt je to jen hra.hezký sluníčkový den

9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky všichni,
    Přidávám se k těm, kteří tuto akci kritizují, i když se mi nějakým zázrakem podařilo splnit již ve čtvrtek. Nic jsem nedokupovala, jen mi to dobře padalo. Mám ale pocit, že v této hře je těch náhod nějak moc a hlavně, že likvidují všechny výhody, které dřív byly. Třeba kouzelný strom, který dává v době akce vypadávátka. Na chvíli ho zavedli, pak zjistili, že to funguje a přestali ho do TS dávat. To samé florenovník. Vlak, ve kterém jsme mohli měnit stromy a tak jsme získali stromy na specielní hnojiva. No jo, ale přestali jsme je kupovat, tak ho zrušili. Kolo štěstí * když jsem začala hrát, padalo dosti často 50 - 100% do stodoly, nebo krejcarů. Podívejte se na něj teď.
    /navíc se dal přikoupit za 2 floreny/. Udělali párty kolo - za 8 florenů a ty ceny? Říkám tomu kolo naštvání, protože chlévů a stromů už mám hromady/. Chcete nový strom z TS nebo zvíře z TCH - kupte balíček, jeden máte jistý a ostatní naperte do lišty. Myslím, že bych takhle mohla pokračovat. Vím, že je to hra, ale co je moc, to je hodně. Honit se a nesplnit kvůli náhodě, to už fakt bere chuť do další hry.
    Hezkou a klidnou neděli všem. Gratulace těm, co to zvládli a je mi líto těch, co se lopotili zbytečně.

10. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Takže akci jsem nedodělal a ani nedodělam už tady mi scházely jen dvě vlnky a na druhym ani nemluvím nejhorší akce a strávenej čas to jsem mohl mít vypěstováno něco jiného co potřebuji. Pokud bude takováto akce ještě někdy tak jí hrát nebudu nikdy je to jak automat na náhodu bud padne nebo ne.

11. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Tak mi to nakonec padlo. Myslim ten trojuhelnikovy klic, na který cekam dyl jak den. Sice nestihnu poslední/třetí průchody místnostmi, ale při předešlých dvou pruchodech jsem si otevřel vše potřebne. Diky přebytecnym zasobam jinych nez trojuhlenikovych klicu jsem se aspoň i v posledním kole dostal o trošičku dal hned. V mistnosti, kde se zase objevil ten zas... trojuhelnikovy klic koncim. Na dokonceni uz nemam cas ani nervy. Ale stonek i dekorky do stonku (o coz mi slo především)se mi nakonec podarilo ziskat s odrenyma ušima a prispenim pratel vcetne Klarky- diky diky :)

P.S. Zajimave je, že zezačátku akce, kdy člověk ještě nevěděl, co nebude nebo bude potřebovat, mi padaly klíče celkem rovnoměrně. Ale jakmile jsem potřeboval poslední věc do splnění základní odměny - stonku s potřebnými dekoracemi - tak se to zaseklo skoro na dva dny.

12. rado1216

rado1216 Pisálek fóra

najhoršia akcia poctivo sadim a nedokončim trojuholnikov mam 14 a 3 kolieska mi neda už take nahodne akcie robit nebudem neoplati sa stracat čas

13. nepleska

nepleska Aktivní autor

tak mne to koliesko proste nejde...potrebujem 1ks a furt mi padaju len trojuholniky a vlnky...
    a dosky som už minula, potrebujem este 4 ks aby som to mohla skusit posledny raz..snad este vypadnu

Trepifajksl, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  14. hopika67

hopika67 Zelenáč fóra

Ahoj co mám dělat???? Chybí mi poslední klíč vlnka. V nabídce na doplnění ji mám,ale nechce se mi doplnit. Zkoušela jsem se několikrát odhlasit přihlasit, dat F5 a stále nic. Už nemám desky na další vyměnu. Je to poslední úkol na pravo.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

Nemá cenu se rozčilovat ale 19 vlnek za sebou, to snad ani náhoda není.
    Hezký den.

16. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...no, taky si přileju oleje do ohně - sdělená starost, poloviční starost: poctivě jsem pěstoval a sklízel, výsledkem je, že mám asi 20 vlnek a nula koleček, takže jsem neotevřel skoro nic. Ale aspoň na superkrmivo se dostalo, tak mise splněna! Ale souhlasí,. že jde o jednu z nejhorších akcí za poslední rok!!! :-(

17. Levlef

Levlef Baron fóra

takže také nedokončím.chybí dvě vlnky (samozřejmě do dveří s poslední dekorací) zato kolečka můžu rozdávat. zbytečná práce, ztracený čas a energie.

Trepifajksl, milda a petaM2001 tohle ocenili.
  18. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Sdílím radost se všemi, komu se dnes podařilo (nebo ještě na poslední chvíli podaří) akci splnit,
    a sdílím i lítost s těmi, komu to překazila náhoda při proměňování za klíče - přestože napěstovali, ba i značně přepěstovali.
    A do třetice - sdílím názor, že tu náhodnost tentokrát RT značně přepísklo. Jsem z toho zklamaná, přestože patřím ke šťastlivcům co mají splněno.
    Venku je krásně, tak ať vám to spraví náladu. Hezkou neděli!

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) myslím, že akce jako taková nebyla špatná - zajímavá grafika, zajímave obměněný nápad odemykání místností, docela slušné odměny, ale tvůrci zřejmě dost nevhodně nastavili onu náhodu vypadávání jednotlivých klíčů, přitom to jistě šlo nastavit tak, aby při (například) dosažení dvojnásobku minimálního množství klíčů (s výjimkou těch čtvercových, tam to nebylo o náhodě) bylo možno přebytečné klíče směnit za potřebné třeba v poměru 4:1 nebo 5:1 ... tak by i ti, kterým štěstí nepřálo, měli šanci akci dokončit ... ve stávajícím nastavení to opravdu je pro mnohé demotivující (o spravedlivosti či férovosti nemluvím, protože ta zde již dlouho není a není ve většině podobných her, ale to mi tak nevadí, pokud lze cíle dosáhnout jinak - větším úsilím, lepší taktikou, nebo i nákupem) ... ráda bych požádala moderátory o předání tohoto návrhu realizačnímu týmu v rámci zpětné vazby k této akci, děkuji

20. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

ahoj, Ty jich máš tolik já potřebuji 3 a ted mi nevypadla ani jedna , takže akci nedokončím

petaM2001 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.