Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Přidávám se stížností ;) To, že dcera nedokončí, s tím jsem tak nějak počítala, že nebude mít hafo padátek navíc, aby splnila, když jí padají nevhodné klíče, ale že se zasekneme obě ve čtvrté místnosti třetího kola, tak to mě fakt nenapadlo :eek:
    Akci nejsem schopná v lvl 91 dokončit, protože mám 26 zbytečných klíčů, žádné desky na výměnu a stále mi chybí 2 kruhové klíče, abych se dostala do posledních dvou místností, kde už bych v pohodě odemkla čtvercovými :-(

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Se mnou už to taky mlátí. Už jsem myslela, že to mám v kabeli - a prsk ho, ona další místnost. A stejně si myslím, že to není moje chyba, může za to RT.:p

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

stonek sice mám, ale nemám všechny dveře otevřené :( trojuhelníků 13,vlnek 4 koleček 0, takže trčím na kolečkách...no poslední sklízen a uvidím, když nebude - nebude ale je to poslední akce na náhodu co dělám

4. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Tak se mi zdá, že je to schválně špatně nastavené. Začátek hry - dobrá příprava. Napadalo mi 360 desek !!!. Říkám si tak tentokrát se pochlapili a bude to pohodová akce.
    Teď od pátku mi ale nepadl ani jeden trojúhelníkový klíč, jeden jediný potřebuju na otevření dveří pro dekoraci do stonku v poslední místnosti!!!!Teda už ani nestihnu poslední průchod místnostmi. To by mi tak nevadilo, prtože vše zajímavé už mám, kromě té dekorace do stonku. Potřebuju ku... otevřít ty jediné dveře!!!!
    Za ty dva dny mám desítky přiblblých kulatých a vlnitých klíčů a za psoledních 48 hodin mi nepadl !!!žádný!!!! trojúhelníkový. Na jeden jediný ty dva dny čekám...a nic
    Už nemám žádné desky a akci asi nesplním. Vyšlechtěné rostliny mám nic moc, ale víc to asi ani nejde, pokud člověk nemá neomezené množství superhnojiva: tak, že na superdlouhodobku potřebuju 11 hod. Superhnojivové stromy, nebo z čeho to hnojivo čerpáte, nemám, kaštanový řádek samozřejmě taky ne, nějaký Citróny taky ne, takže jsem namydlenej. Že by mi napadaly desky z krátkodobek v potřebném množství... to pochybuju

Takto přiblblé akce, založené na schválně nastavené NESPRAVEDLIVÉ NÁHODĚ tak, aby lidi museli kvůli tomu sypat prachy do hry (za desky , případně superhnojivo), mi přijdou velmi účelové pro majitele hry!!!!

5. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

koncim, tri miestnosti ani s pomocou neviem koho, neurobim, dam si po tejto skusenosti urcite pauzu od celej hry, :mad:8)

6. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Krásné slunečné dopoledne, děkuji všem svým sousedům za darování desek, ale přesto se mi zatím nedaří odemknout poslední dveře, protože mi chybí 2 vlnovky a padají mi kolečka. S padátky je to taky na pytel, tak jsem dost zklamaná a otrávená nesmyslným pěstováním a výměnami nevím-li za co.

7. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak jsem včera akci dokončila :), ale s maxi přebytkem trojúhelníkových klíčů a potřebné vlnky děs...dokonce jsem vybourala půlku farmy, abych mohla pěstovat, což normálně nedělám. Akce by se mi líbila, kdyyby se dalo měnit - třeba tři klíče (jakékoli) za jeden, který potřebuji...ale pokud je to o náhodě :wuerg:
    Příště takovou akci ani nezačnu a budu raději vydělávat na hnoji xD

8. barista70

barista70 Zelenáč fóra

Takto to dopadá,když to někdo špatně nastaví.

9. .cipisek.

.cipisek. Zelenáč fóra

Těšila jsem se na hru, ale velké zklamání. Vše napěstováno a vypadávátka také jen ty klíče stále chybí.

10. adousek.7

adousek.7 Zelenáč fóra

Moc nepíši, ale tuto hru musím ohodnotit. FUJ, FUJ, FUJ!!! Asi poslední kapka po předchozích neférovkách.

11. eli2006

eli2006 Vážený autor

Vyměnila jsem akční co zbyly za klíče a co myslíte že padlo 3x kolečka.Já myslela že se picnu.Takže mi zbyly 5x vlny,3x kolečka a 7x trojúhelník.

12. Bebettutu

Bebettutu Zelenáč fóra

Zdravim. Chybi mi posledni dvere ale s padatky je to tak spatne posledni den ze to vzdavam a nedokoncim, mam nejake klice navic co nepotrebuji ale jen par, ale 50 padatek mi chybi kdybych dostal spravne klice a to je moc. Akce na nahodu je naprd. Snad priste

13. liduška141

liduška141 Zelenáč fóra

ani já nedokončím,chybí kolečka 2 ostatní mám po 10,už nemám padátka

14. 22Hans

22Hans Pisálek fóra

Zdravim všechny hráče taky se přidávám ke stížnosti tato hra byla velká chyba klíče padají nesmyslně ty co potřebuji nepadnou takže mam sice stonek ale nemam tam všechny dekorky takže je to kničemu když už tak tu stonek neměl co dělat,do něho ty věci už nedostanu a zbytečně mi tam bude ted svítit nedodělaný tato hra byla celý omyl. Jsem dost nespokojen a kord když musim v týdnu chodit do práce tak se to nedá stihnout. Tady prostě dost velkej palec dolu.

15. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak jsem s odřenýma ušima dokončila, jako poslední mi padl dlouho očekávaný trojúhelník, nebýt toho, tak už bych musela skončit, došly desky....napěstováno o 11797 rostlin víc, 19 vlnek a 8 koleček mi zůstalo na památku....jak jsem byla z akce zpočátku nadšená, tak mi zůstal rozpačitý pocit, patřím zkrátka do skupiny farem, kterým se štěstí vyhýbá, i na tajemničkách je to vidět, novinky mi padnou, až když už dávno novinkami nejsou....ale u nás krásně svítí sluníčko, tak jdu farmařit;)

16. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

[​IMG] Tuto akci považuji za nehorší, i kdyby se stal zázrak a já ji ještě dokončil ve 12:30 poslední zběr tak uvidím.
    Prostě se jim to nepovedlo.....

Naposledy upraveno: 17/4/16
  17. marda04

marda04 Zelenáč fóra

království za vlnku

18. bestlola

bestlola Zelenáč fóra

doživotná vďačnosť za dosku ;)

evainfo, Xenie6161 a petaM2001 tohle ocenili.
  19. pavca67

pavca67 Expert fóra

ja jsem akci dokončila brzo asi jsem měla štěstí ale mate pravdu akce Fuj syn take měl problem ale dnes rano mu padly 2 vlny na ktere čekal 3 dny je mi líto ostatních celych 7dní se stim drbete a akce kvuli 1nebo 2 kličum nedokončena je to nefér

Naposledy upraveno: 17/4/16
  20. danisaci3

danisaci3 Zelenáč fóra

som v 95.leveli, ale tato sútaž je celá zlá....sklamanie na celej čiare

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.