Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. koudyova

koudyova Rádoby autor

Zdravím vás vespolek, stále stojím na 3x kolečko. Ostatního již přepěstováno o 4.000ks na každé rostlině a o 400 desek navíc ( přes 21 plonkových pokusů, které zůstanou nevyužité), to je pěkná spravedlnost. Jak ještě asi budu muset pěstovat, má to vážně smysl takhle trápit starou bábu? Je vážně moje farmička natolik RT v neoblibě? Že jí pořád nemůže nic dopřát? Čas ještě je a tak si pěstuji, stejně nemám celý den co dělat a třeba to nakonec také padne, jen si říkám, že ta radost ze hry je prostě pryč.

2. elbedna

elbedna Znalec fóra

To poslední kolečko snad nepadne a nepadne.
    Ještě stále jsem klidná.

3. blondmary

blondmary Magnát fóra

Od včera čakám na dva trojuholníky, ktoré potrebujem na otvorenie posledných dverí. Asi budem musieť zavolať pánovi Pythagorasovi, aby mi tie dva trojuholníky poslal, lebo zajtra je sobota a ja namám čas postávať pred zatvorenými dverami:p.
    Inak z Tajomných xxl stromy kadejakého druhu, ale potešili dva a to borievka skalná a strom wampi :)

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Akci uz mam hotovou, ale jako obvykle, zase jsem nedal TS na plochu...
    Takze kdo nema hotovo, drzim palec at se nahoda unavi :)

Vypadavat ma 126 desticek/den, v tuto chvili ma byt 528 (nebo chybet 228 ), mam 1155 (chybi 0 ), mam 152% hotovo.
    Stav vazicek : idealne 10549 kusu (2520/den ), mam 16560 z 15120 (109% ).
    Stav helikonii : idealne 5422 kusu (1295/den ), mam 9590 z 7770 (123% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 43 hodin.
    Tyto pocty jsou ale N*E*J*N*I*Z*S*I nutne, protoze krome ctvercovych (21 kusu) se klice ziskavaji nahodne (3*14 kusu)!!! Udelal jsem 21x ctvercovych, 16x vlnitych, 14x kruhovych, 16x trojuhelnikovych.

5. flexka

flexka Hrabě fóra

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
    Na desátý pokus trojúhelník, takže si konečně můžu s kocourem oddechnout.
    Škoda, že ty vlnky a kolečka nemůžu někomu poslat.
    Děkuju sousedům a podporovatelům za desky!

Jinak nevím, jak dlouho po zavedení můžou padnout xl, nebo xxl od nových stromů? Že bych nechala tajemné baha sazenice v liště a dala na plochu třeba za měsíc? Pamatuju si matně, že to nebylo hned, ale jestli je to měsíc, dva, tři, nebo čtyři? Pamatujete si to někdo s těma moringama, nebo kdy se to řešilo? Já už jen matně a ani nevím, kde a pod čím to hledat v archívu...

6. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Vyměním kolečko za trojúhelník xD
    Jinak aspoň ze sazenic radost.. Konečně dřín a budhova XXL a acai XXL :)

7. elbedna

elbedna Znalec fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    A jak ráda, mám jich 6 a na nic.:sleepy:

Naposledy upraveno moderátorem: 15/4/16
  8. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Tak já čekám na poslední kolečko už dva dny, mám navíc 13 ostatních klíčů, hra na náhodu opravdu není pro mě. A to počet zbytečných klíčů určitě není při mé smůle končený.

9. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Já zase 6 koleček a na nic xD Promysleli to dobře, asi každej čeká na něco xD

10. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Zdravím všechny Vlnky, trojúhelníky dostatek. KOLEČKO ANI JEDNO. SUPER TO SE JIM OPĚT POVEDLO. Budu pěstovat jak bl... a nic.:mad::mad::mad::mad:

11. tavos7

tavos7 Expert fóra

Hotovo. Nechtěl jsem býti jako značná část zdejšího osazenstva a Goro před Tokiem zmaten průběžným dodáváním a tak jsem si počkal. Držíce se hesla bez klíčů do hospody ne... ehm, vlasně to je bez peněz do chrámu ... - ani takhle ne, no prostě napěstoval jsem si pro strýčka Příhodu na výměnu 22ti náhodných klíčů navíc což bylo při mé konstelaci farmy po dvou otočkách obou akčních plodin. Nakonec jsem čekáním na poslední vlnky musel provést 13 výměn navíc tzn. 234 Kamenných desek. Pěstování akční mi zase nějak moc nevadilo, bál jsem se spíše o ty padátka. Zbytek plodin po dopadání desek vyměním za klíče a dostanu (snad) přiměřenou odměnu v BZ/BBZ/KR. Musím se přiznat že i já už pomalu ztrácel klid englijského chentlemana a nebyl daleko od citace Matonohova otevřeného dopisu poslaneckému klubu KSČM z pořadu Na stojáka. Negativní emoce se ale po padnutí posleního klíče rozplynuly jako vlnky na vodě a teď již jenom držím pěsti všem nešťastným ať je jim náhoda milostiva jako mně a dalším předběhnuvším mne chlubilům ;)

Hor sa nadol, jdu pro bohulibé účely - hodlám nechutně zbohatnout - vyrabovat poslední zbytky Inckého kulturního pokladu.
    Indiánům zdar a Jonesovi obzvláště.

Naposledy upraveno: 15/4/16
  12. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Tak to ja bych měnil za kolečka :-D mě padalo trojhránku že bych je mohl házet oknem

STYBI a petaM2001 tohle ocenili.
  13. kemča1

kemča1 Pisálek fóra

Ahoj. Už čekám 3dni na trojúhelníky. Dle mého názoru se to nepovedlo. Moc mě mrzí že jsem vůbec začal.:cry::cry::cry::cry::cry:

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

marcelinos32 nemyslím si, že je to dobře promyšlené. Já mám akci od včerejška hotovou a musela jsem vyrobit navíc jen 7 klíčů - zůstaly mi 2 trojúhelníky a 5 koleček. A připadá mi hodně nespravedlivé, že někdo musí přepěstovat mnohem víc....ještě bych brala, kdyby všichni museli přepěstovat stejný počet klíčů, ale tak velké rozdíly mi přijdou hodně ujeté a nefér

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    tentokrát se mi nepodaří akci dokončit,teď mi chybí vypadávátka.Na noc dám karafiáty,přesto je jich nedostatek.Mám napěstováno
    :sleepy:

16. Sovice30

Sovice30 Rádoby autor

Hotovo, sousedům děkuji za destičky a všem přeji hodně štěstí s dokončením akce.

17. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Chtěla jsem si podat inzerát, že hledám muže co má o kolečko víc :),ale už ho nepotřebují :p. Konečně mi ta geometrie padla :).
    Hlásím hotovo.

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Musím uznat, že tato akce byla u mě zvláštní. Moc jsem jí neporozuměla, neměla čas a moc mě neoslovila.
    Ale, pokud to jde, plním všechny akce, tak jsem se do toho tedy dala. Zde jsem si zpětně "trochu" prolistovala co a jak a dočetla jsem se kolik a jakých potřebných klíčů mám mít. Takže napěstovat a potom najednou proměnit. Samozřemě mám navíc- 2 vlnovky a 5 trojúhelníků a asi 1000 ks od každé akční a taky 116 desek, ale hlavně že mám splněno.Možná jsem měla štěstí.
    Každopádně dnešek fakt radostný. xD

STYBI - děkuji za gratulaci.

Všem přeji pěknou hru, hodně štěstí a krásný večer.

Madulka_cz

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Jenom pro úplnost :
    nadbytek 8 vlnek, 4 trojúhelníky, 0 kruhů , 1 čtverec, nějaké akční (už nelze vyměnit), aktuálně 51 desek. Z tajemek vše do lišty. Jinak si všichni pamatujte až bude akce na náhodu, že se jí neúčastníte - stejně vám nevěřím jenom si tedy jen tak pouštíte pusu na špacír a přijde akce a pěkně do toho půjdete

20. abc23

abc23 Komisař fóra

tavos7 tak ona ještě je šance že se tady podobný projev a vzkaz pro RT objeví :D Ovšem kdo to bude překládat... :sleepy::)

a mám teda zasazenu na noc akční, jsem si to zbytečně protáhla, taková podobná akce už tu snad i jednou byla.. příště si radši napěstuju do foroty nějaký ten tisíc ..

STYBI, petaM2001 a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.