Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké odpoledne všem. Tak mám hotovo. Asi hodně z vás zklamu, ale akce se mi líbila a odměny byly pěkné. No a bylo to trochu napínavé, to čekání, jaký klíč padne. Tajemnice nemám ještě zasazené, protože jsem raději dala akční. Nevěděla jsem, co mi padne. Takže u mě spokojenost veliká. Vy všichni, co čekáte na klíče, neklesejte na mysli. Ony určitě padnou ty co vám chybí a úkol určitě doděláte. Držím palce. Těm, co mají hotovo blahopřeji.

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

flexka - já bych byl opatrnější ve vyjadřování. Ještě tě tu nařknou, že závidíš.
    Nic jiného, než nadšení, se tu totiž nepřipouští.
    :DxD
    Houby, stejnou odměnu. Tajemno je tajemno a i to je o náhodě.
    Mám trojúhelníků habaděj, přijď, rozdávám. A vezmi s sebou, prosím, kolečko.
    xD

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

xD
    [​IMG] [​IMG]
    a ted bude drama:music:
    nevím nevím klíče naskákaly na 42 pokusů což je u mě dost divné ještě čekám na jednu sklizen krátkodobky vyměním čtverce a jdu otvírat xD

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem odtajnila a hurááá :D Vykoukl na mě mangostan :D (možná jedna z těch třech zapomenutých sazenic)
    Pak ještě grep (ale těch mám dost). XXL: liči, mago a kokos (ty potěšily) a guava. XL budha a rohovník :wuerg:
    Na farmě XXL: oliva, jedle, mandle, jeřáb. A mišpule xl.
    Mohlo to být horší (ale i lepší ;)) Teď jdu mrkvit, bo ve stodole nic moc.
    Tak ať vám to co nejřív dopadá, stále zbývá 45 hodin ;)

Naposledy upraveno: 15/4/16
  5. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Srdečně zdravím, patřím také mezi ty šťastné co mají hotovo. Napěstováno jsem měla už včera, vlastně přepěstováno. Jen jsem čekala na pár destiček,a pak na vlnitý klíče. Takže to byla vcelku pohodová akce, nějaké korunky jsem vydělala na hnojíčku. Takže já jsem spokojená. Ještě musím odtajnit sazeničky. Tak nezoufejte, času je dost a destičky docela padají. ;)

6. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,já jsem ještě nesplnila ani jeden úkol,neboť nejsou kytky.Byla jsem tři dny v práci,spánek po noční a zkrátka vůbec nestíhám.Dnes a zítra se do toho opřu a uvidím,co udělám,ale popravdě řečeno četla jsem ofiko několikrát a moc tomu dodávání nerozumím,čím jsem starší a mám delší vlasy,tím hůř mi zapaluje,tak snad na to přijdu:)

7. abc23

abc23 Komisař fóra

Jsem to vydržela a přečetla všechno ale teď si jdu uvařit něco dobrého na jídlo, protože jinak to je tady na depku xD

Můj stav 6/4/2 .. nikam jsem se nepohnula, sadím zase 4hodinovku, jsem to asi podcenila a doufala v naklonění náhody.. a ono to nevyšlo.. už ted mám navíc 4ks vlnky, 4ks kolečka.. chybí jeden jediný kus trojúhelníku a pokud nepadne za hodinu, tak rozpěstuju zase i 8hodinovku.. a budu doufat, že už zítra to přece padnout musí.

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jupííí, hotovo. Vlnka padla. Navíc jeden trojúhelník, 336 ks krátké a 119 ks dlouhé akční kytky.
    Tak a teď se do mne můžete opřít ,-)
    Mikeš: no nevím, víc než nadšení je tady nářků a stížností nebo se pletu?

9. STYBI

STYBI Velmistr fóra

přeji hezké odpoledne,

konečně padly ty poslední vlnky na které jsem čekala a postoupila jsem k posledním dveřím a hádejte co potřebuji mimo jiné k jejich
    otevření ?? VLNKY a to hned 2 - to snad už nedám :wuerg:. Ale je tam ta poslední dekorace do stonku, takže znovu dopěstovat osmihodinovku a budu tajně doufat, že padnou co nejdříve - přeci to nevzdám. Tato akce je opravdu běh na dlouhou trať a jedna velká náhoda :cry:

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak jsem zašel do kostela a zapálil svíčku. Postěžoval jsem si ve zpovědnici a farář mě dal rozhřešení...
    “ Jdi domů milý synu a ničeho se neboj! "
    Tak tedy nevím, zase jsem doplnil do akce a víte co se stalo?
    Prd... Ano, prd se stalo!
    Trojúhelník zase nikde!
    Já vám tedy povím ten kocour od RT je vážně nenažranej!

A poučení?
    Příště se vám milé RT na takové akce vyprdnu. A faráře píchnu raději do oka!

:D

11. 71Romca22

71Romca22 Pisálek fóra

Hezké slunečné odpoledne:)...vypadla poslední deska z osmnácti potřebných... čekala jsem na jeden vlnitý klíč, šťastná náhoda mi ho nadělila... a já můžu napsat hotovo;) zbyl mi jen jeden trojúhelníkový a od každé kytky cca 2.000 ks...z tajemna nej na farmě dřín a vrba černá, na baze nektarinka s moringou xxl...pak už jen starší, ale dobrý xxl verze... hlavně jsem ráda, že to mám z krku, čeká mě pracovní víkend a nemusím se nervit, že nestíhám...
    Hezký víkend a ať se Vám daří:)času je stále ještě dost..

12. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já mám 15 vlnek, 10 trojúhelníků a ani JEDNO kolečko! Klasika... :mad:

13. honzi

honzi Komisař fóra

Já osobně mám neustále nedostatek vlnovek :D a ještě jsem nevytvořil ani jeden čtverec :D

14. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.

Dnes u mě vyjíměčný den.

1. Postup 100 level
    2. Akce splněna.

Děkuji za pomoc a sousedům za dárky.

Pěkný den.

Madulka_cz

15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Zasadila jsem tajemné sazeničky a jdu si spravit náladu - jedu na koncert Michala Hrůzy do Litvínova. Tak až přijedu večer domů jsem zvědavá co za hrůzu tu na mně bude čekat.

Jinak zatím navíc 15 trojúhelníků , 2 kolečka a 1 čtverec

Madulka_cz - gratuluji k postupu i k ukončení akce a tiše závidím

16. filip783

filip783 Pisálek fóra

Přeji všem hezký den. Už víc jak 24 hodin čekám kdy mě padne kolečko abych se mohl posunout dál, ale není mi přáno. Trojúhelníků a vlnovek mám plnou pr.... Takže závidím těm co už mají hotovo a samozřejmě jim to přeju. Snad se ještě taky dočkám. Díky sousedům za desky a ať vám to pěkně padá.

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

RT asi změnilo strategii hryo_Ouž druhá akce za sebou co nejsou ke koupi pomocníci za poloviční cenuo_OMinule je dali až ke konci akce teď to vypadá že raději vůbec:D Pamatuji doby kdy byli pomocníci každou chvíli až to bylo nepříjemné:DAle před akcí by měli být:pvždy

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

hubabuba - asi nepotřebujou naše penízky :D

19. Levlef

Levlef Baron fóra

A pro velký úspěch - kolečko a kolečko :D já s nima můžu už klidně tapetovat, ale dveře holt neotevřu :)

20. abc23

abc23 Komisař fóra

Další vlnovka.. bohužel bylo jen na 1pokus, na další druhý a "poslední" mě chybí 1ks helikonie, jinak by to určitě vypadlo! 1ks.. jedu radši někam na nákup 8)
    A nezachránily to ani TS, už je mám na ploše ty tři dny, abych nezapomněla, čím jsem byla obdarována, posuďte sami, na to se nedá zapomenout - 3xMišpule xl :D planika xl a vrba -ok
    Na baha o chlup lepší, mangostan, nektarinka, 2x tamarind xl a mango xxl

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.