Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem s akcí docela pohnul. Sice nevím přesně v jaké fázi se nacházím, ale hlavně že mám stonek :). Je zatím sice prázdný, ale ty 3 dekorace snad během zítřka a čtvrtka získám :p.

Dělal jsem si kompletní poznámky plodin a desek, které jsem tam naházel, takže toto je aktuální stav. Mimochodem zatím přebývají 3 trojúhelníky ;).

echmea pruhovaná: 14 314 ks
    helikónie: 3960 ks (+ zaseto na 4 plochách)
    kamenné desky: 407 ks

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

medved222 - [​IMG]
    Ta runa na stromě moudrosti má 5 úrovní ;)

Na noc mám všade pidipole s tou delší kytiti. Ráno to překopu na poho s tou kratší. Desky 443 ;)

4. silviec

silviec Mistr fóra

tak mel sousedik pravdu, jsem naivka, chybi kruh, tak cervene kyti pujde ještě na noc)) ale to dodavani je tedy opravdu dost zmatene))

Naposledy upraveno: 12/4/16
  5. helik006

helik006 Rádoby autor

Sice je ještě spousta času, ale začínám se strachovat..mám spoustu trojúhelníků a kruhů, ale vlnovky se mi vyhýbají...Škoda, že klíče nejde poslat sousedům jako dárek :-D

6. medved222

medved222 Analytik fóra

skalara.v díky za radu, runu jsem nějak přešla, protože mám 200 hnoje přes premium balíček, podívám se na to.

7. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

Hlasím velký "Comeback" :D po úspěšném přestěhování k přítelkyni jsem opět připraven farmařit, tak to teď snad pude líp začal jsem až nyní tak du dohánět :p

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

medved222 - s premiem můžeš mít hnojiště 2x tak velké - tzn. s plnou runou 600 bobků :D

9. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tak mě to začíná trošičku znervózňovat, padají mi zatím jen trojúhelníky a pěstování mi jde nějak pomalu:sleepy:. Budu muset popřemýšlet kde udělali soudruzi z NDR chybu:music:.

10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nevím jak moc kdo znáte Járu Cimrmana, ale při diskuzi o hnoji mě napadá jedině věta ze hry Dlouhý, Široký a Krátkozraký......" To je na h....takováhle práce, musíte si vše řádně rozmyslet než se pustíte do složitějších vět" a na to král:" Tak dost já mám zakletou dceru". Omlouvám se, ale Cimrmana miluju!
    Jinak jsem úplně ještě nepochopila kudy a kam v těch dveřích, takže nemůžu říct co padá málo a co moc. Teď mě mate jen to, že 1,dveře vlevo jsou dokořán, zmizelo pod nimi okýnko Otevřít, nejsou tam obrysy žádného klíče, ale visí nad tím 20superhnojiva. Tak nevím. Pořád doufám, že to napadá a já napěstuju a bude stonek. No uvidíme. Zítra bude zdržení (kontrola s nohou po 12 týdnech nedošlápnutí v Krči).Přeji pěknou dobrou noc a ť to padá.

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Mohla jsem snad očekávat při akci o náhodě něco jiného? Ano, leda tak to, že místo trojúhelníkových klíčů budou padat třeba víc vlnité, ale jisté bylo, že na některý klíč se bude čekat hodně dlouho.

12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Lyzarka: týýýýýýýýýýýýýý w--e.....o_O

petaM2001, evainfo a ldivacka tohle ocenili.
  13. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

To bude ještě legrace u mě...10 trojúhelníků,zbytek NULA,hihi,tak jsem ze zbytků udělala čtyři čtverce,zatím otevřeny dvě místnosti střed,na druhé farmě losoval synáček,a tam jsem už v páté místnosti.....asi počkám,až se vrátí ze školky.

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lyzarka: Už jsem tu psal, že by to chtělo OD na klíče. Za 3 trojúhelníky ti pošlu 3 vlnky ,-) Nebo s tím musím do vlákna zasílání a výměna dárků? :-D Potřebuju ještě 5 trojúhelníků a mám echmeu na 11 pokusů..... no nic zítra si dám zřejmě ještě otočku ,-) Helikonii jsem dal rovnou na noc na všechny plochy.... to snad bude stačit :-D

15. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

casey27-ráda nějaké přenechám

16. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Pěstuji, pěstuji, zatím nemám napěstováno ani základních x tisíc natož něco navíc. Zítra tomu asi moc nedám ,ale snad dopěstuji základ. Pak budu rozmýšlet taktiku doplňování. Ještě jsem nezačala měnit klíče, tak uvidíme zítra, pozítří.

17. -monca910-

-monca910- Pisálek fóra

já tu akci pořád nepobírám :p

petaM2001, burds a evainfo tohle ocenili.
  18. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky, tentokrát to docela padá, ale stejně jsem z toho dodávání nějaká zmatená. Tak vždycky proměním, co napěstuji, někam odklepnu. Uvidíme, co z toho bude.
    Co se týká té debaty o hnoji, pamatuji, když se hnojilo pořád, protože pršelo a bez hnoje se pole zaplavovala. Mohli jsme ho mít jen 100 ks, protože ještě neexistoval strom. Jak je vidět, tak jsme přežili. Myslím, že to přežijeme i dnes.

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pro ty co ještě nezačali otvírat,bych měl radu.Nejdříve udělejte všechny levé,tím odpadne pěstění většího množství krátkodobek.
    Potom pěstujte tak,aby jste měli kytiček stejné množství na měnění náhodných klíčů. Já dával 3 plochy dlouhé a 2 plochy krátké(2x za stejný čas),pak 4 dlouhé a 1 krátkou(2x), opět 3+2 a bylo napěstováno.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A já to zrovna všechno pohnojila, bo se mi nechce čekat až do 17.-té hodiny na sklizeň :D Takže ho potřebuju. Nutně ;)
    Echmea 5545 (+ zaseto všade na poho)
    Helikonie 6288
    Desky 506.
    Jde to ztuha :eek: Statistici ještě chrupou, tak uvidím odpoledne, jak jsem na tom ;)
    (ve farmsčotu mám ještě papyrus a kompasy:oops:xD)
    Fíhá - Báro, tys také ranní ptáče o_O Jdeš do kolbenky ?xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.