Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No s vodou je kratka 3:12 a dlouha 6:24, takze i s rezevou, coz se ted bude kvuli ty chybejici vode hodit... mam to rozvrstveny abych byl online pri otockach, takze kdyz se neco zlyho nestane, tak to bude fungovat, akorat na zaver se da blbe spocitat, kolik jeste chybi - proto budu delat vic kratkodobych a ty se pak spotrebuji na ctvercove...

2. fugger64

fugger64 Komisař fóra

asi jsem blbej nebo jinak tupej, ale nějak to s těmi dveřmi nechápu.... otevřel jsem všechny levé dveře jak šly za sebou a občas ještě jiné dveře, došel jsem nějak na začátek a teď mám znovu levé dveře, zatímco ty první prostřední dveře nemám a ty pravé mám....:cry:

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

lidi ,já hlavá děravá, blondatá zapoměla zkouknout na MJS a sklidila ted bez ní :cry::(,nu co už, příště dám bacha..xD;)otevřená jedna místnost a už otvírat nebudu, prvně si napěstují a vyměním..;)a pak snad vše dám...

4. šebejda

šebejda Baron fóra

fugerre, i já jsem úplnej tupec.
    Totálně jsem se v tom ztratil. Vůbec netuším, co už mám splněno a co ne. Nu což, asi jsem totální hlupák. Zahazuji vytisknuté stránky s akcí a budu dodávat tak, jak mi to NÁHODA dovolí. Přepěstuji množství kytek o pár set či tisíců a až to celé skončí, řeknu si že konečně tuhle, pro mne totálně zmatečnou akci, mám z krku. Za mne->po prvním dodávání :cry::oops::mad::eek:. Můj názor-absolutní zmatek, programátor by měl přestat používat nepovolené podpůrné prostředky:p

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji hezký podvečer všem přítomným i těm, co ještě přijdou.
    pajda361 - takže noví majitelé a stejný RT, fajn, takže máme jasno..... ještě jsem si nevšimnul, že by některý z Asiatů ( a teď nebudu řešit jedná-li se o Japonce, Číňana, Korejce či Vietnamce) řekl, že něco nejde a baťovské:"Náš zákazník - náš pán" asi platí všude,že?. Takže pokud dostávají od RT filtrované informace, tak není nic jednoduššího než se ozvat přímo u kováře a obejít kováříčka.... a ono by to s tím hnojem bylo hned trošku jinak..... a RT by asi doznal pár zásadních změn. Anebo se pletu?

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix: však kovářovi klidně napiš, nikdo ti v tom nebrání. Aspoň zjistíš jestli se pleteš nebo nepleteš.

7. BigClick

BigClick Expert fóra

8. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak to vůbec nechápu....Proč se mi nedaří získat kruhový klíč? A kde mám vlastně začít? Můžu začít v prostředních dveřích nebo musím zleva. Fakt si nevím rady. Dík za jakoukoli radu , ale asi mi zamrzl mozek.

9. silviec

silviec Mistr fóra

BigClick- to se ti tedy povedlo))))

ja budu mit vecer napestovano- tedy ten zakladni počet akcni,a jestli se mi bude chtit zacnu dodavat, tak jsem zvedava zda to bude stacit, stále doufam ve stestenu a ze napadaji všechny klice))), no jo jsem optimistka))

10. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím ja-pe, začít můžeš v libovolných dveřích, do kterých máš všechny klíče, pod nimi bude tlačítko zelené, ale pokud chceš mít stonek i všechny dekorky co nejdřív (dá se to zvládnout ve 2 kolech), tak si vždy počkej na klíče, za nimiž máš dekorku. Já tak obcházím a na 3. kolo si nechám ten zbytek. Záleží jaké budou klíče, mně moc nejdou vlnky, tak uvidím.

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

silviec: Nevím jestli optimistka nebo naivní :-D Já byl realista a rovnou si tu 4 hodinovku napěstoval navíc ,-) Zatím se potvrzuje, že jsem věděl proč.... už teď mám 2 vlnitý klíče navíc a určitě ještě nějaký budou vylosovaný ve druhém tahu.... zajímalo by mě co na to státní dozor a notář pánové Šíma a Talíř :-D

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No je to tady...0-8-8 . ten vlnitej mi fakt nějak nejde:(

13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

ja-pe ,začít můžeš kde chceš,prostě si vybírej dveře nad kterýma máš odměnu co chceš a nebo do kterých máš klíče,není na tom nic složitého.Do prvních dveří potřebuješ 2 klíče,do druhých 3,do třetích 3,do čtvrtých 4,do pátých 4 a do šestých 5 klíčů.Pak tě to hodí zase na začátek a jedeš zase od dvou klíčů.

14. herda21

herda21 Expert fóra

Naprosto souhlasím. Mám tentýž pocit. Stále stejné stromy i chlévy, kterých už mám plno... Tajemné chlévy a sazenice tak přestávají být zajímavou odměnou. Pravda je, že máme volbu - nemusíme úkoly plnit, pokud nechceme...Přívětivé dny.

15. abc23

abc23 Komisař fóra

tazvenuse
    já to mám přesně naopak, kdyby to šlo, tak s tebou čenčnu :)

Líbí se mě, že padátka padají i při pěstování akční, mám pocit, že je to pěkně vyrovnaný - podle sčotu mám hotovo 50% od všeho, což myslím jde..

edit.. teda záleží na té náhodě.. já hlava děravá.. 8)

16. medved222

medved222 Analytik fóra

Ahoj lidi, zdravím všechny. Nešilte! Minulou akci si všichni stěžovali, že je to nuda, tak teď je tu adrenalin. Malé lvl budou pěstovat echmeu a pojedou jenom přes čtverečky, vám, co se sypou desky po stovkách, to vyjde, jen vás budou trochu napínat a nebudete hotoví 1. den. A my, co nám nepadají desky z ničeho,budeme čekat na zemětřesení, že třeba něco spadne. Tak budeme všichni doufat, protože "naděje je půjčka štěstí." A kde jste vzali hnojiště 300, mám i s runou jen 200.

17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.

Jelikož doma trochu budujeme a poté malujeme..... pěkný relax o dovolené -.-, na akci jsem přišla poměrně brzo, ale návod jsem jenom přelítla. Přiznám se, že moc tomu nerozumím, ale snad až něco více napěstuji, zkusím něco splnit a snad mě to povede samo dál. Buď je to složitě napsané nebo se mi akce složitá zdá, ale třeba realita bude v klídku.
    Každopádně je to jenom hra a realita je taková, že "" to doma bude všechno hotové (a že to bude trvat dost dlouho), budu spokojená a dobrý pocit mě bude hřát u srdíčka a jestli akce splním nebo ne, mě tentokrát mrzet nebude, jsou důležitější věci na světě.
    ;):);)

Hezkou hru a hodně štěstí.
    Madulka_cz

P.S. Právě jsem zjistila, že mi chybí do postupu 2,5 miliónu BZ a budu to mít za rovnou 100. A to je radost. xD

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zatím neměním. Zitra v poledne bude minimální potřebné množství napěstováno, desek je zatím 386. Dokud nebudu mít celkový minimální počet desek (cca čtvrtek?), do té doby budu pořád pěstovat obě kytky. No a pak se uvidí, jak se to vyvrbí, v jakém poměru mně budou klíče nabídnuty. V případě většího nepoměru desky určitě napadají a tak ať mám připravenou nějakou tu zásobu kytek.
    Vzhledem k tomu, že zatím neměním, se nepoměrem klíčů nestresuji a akci tím pádem jedu v naprosté pohodičce.

19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Mandulka_cz: tak to já gratuluju:); mně chybí ještě 44 milionů.....

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

fugger64 - sice to je o trochu více než já, ale to dáš. ;)

kutílek1929 a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.