Chrám dveří (11.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Medvánek,

nevím, ale nezaměňuješ teorie? To co v poslední dobou ve hře pozoruji není Teorie pravděpodobnosti, ale naprosto ukázková Teorie chaosu :D.

2. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, lidi nebrečte, akce běží teprve den. Určitě všechny potřebné klíče nasbíráte, a ještě vám zbydou :) Pravda je, že o kruhovém klíči si také zatím asi můžu nechat jen zdát, ale vzhledem k tomu, že máme před sebou ještě kolik dní, tak neztrácím naději, že budou :)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD pajdo - teorie chaosu se dá docela srozumitelně popsat, na rozdíl od zdejší situace ... to, co mám nyní na farmě (změť polí, chlívků, stromů na všech plochách), to by mi i chaos záviděl xDxDxD

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Uff uff, někdo chce hnůj a já prosím jednu stránku navíc do albumu :inlove:

Dveře otvírám průběžně tak, jak vyměním klíče (znaky) paráda.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já taky otevírám dveře podle toho, co padne za klíče - takže teď žádné, protože mi chybí kytky :D
    Jinak, desky mi padají kupodivu lépe z echmey než z helikonie, není to zvláštní?

6. jessy2901

jessy2901 Zelenáč fóra

Ahoj, pět pokusů a pět kruhových klíčů. Dopěstuju a zítra vyzkouším

7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte, 2 dekorky sú v stodole, ostáva tretia a nebo. Otvárala som miestnosti 1. vľavo, 2. vľavo, 3. stred, 4. vľavo, 5. stred, som v šiestej a rozmýšľam, či zoberiem nebo (stred) alebo najprv dekorku vpravo.

8. abc23

abc23 Komisař fóra

zdravím, tak já trčím teprve v 5. místnosti (1.kolo).. náhodou to čekání na náhodu není tak špatný, kdyby ale byly už všechny kytky napěstovaný.. teď jsem skoro na nule a čekám, až vyrostou.
    Mě teda nepadají ty trojúhelníkové - současný stav z náhodných mám 6-4-0 a to mám pocit, že mě padl snad jen 1x trojúhelník, hned první dveře napravo a čekala jsem až na 8.pokus :oops: pak jsem to tam rvala podle toho, kde se rozsvítilo zeleně a očekávám, že akci dokončím celou takže si teď ani nechci nějak vybírat a čekat, kam půjdu a kam nee.. hlavně nemám přehled, co jsem už získala za odměny, musím projít inventář..

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky, z farmy mám kůlničku na dříví, zbourala jsem část stájí a nacpala pidipole, až to budu dávat zpátky do hromady, tak skončím :wuerg:asi v blázinci. Měla bych dotaz - nebude náhodou ke koupi samostatně SH?
    1. místnost otevřena, dál nejsou kytky na klíče:cry:

10. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rozpěstováno - a hurá do toho.
    uvidíme co se stihne. nehrotím :)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak jsem se vzbudila akorát na sklizeň a hned letěla do chrámu :D udělala první dveře v páté místnosti [​IMG] a teď musím čekat na "pruhovanou Echmeu ve váze" :p a vyrobit ještě pět čtvercových klíčů na šestou místnost .. tam snad nezůstanu dlouho zavřená xD. Jsem zvědavá, jak se mi bude dařit procházet další místnosti .. něco na začátek už mám [​IMG] .. a jak to půjde v dalších dveří, všem držím palečky a potřebné klíče ;)

Naposledy upraveno: 12/4/16
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu blbne hra (nahle se neukazuji letajici sovy, voda se obcas da a nekdy ne) ale celkem jasny plan - 3* kratky a 2* dlouhy pestovani pres den a pak jdu do nahodnych klicu, dokud jich nebudu mit dost, protoze pro ty ctverecky uz staci jen kratka a ty pak udelam kolik bude presne potreba...
    Padani ujde, zatim jeste z prvni sklizne predstihuje akcni kytky, ale je to fakt blby ustrazit vsechno tak aby to vyslo, kdyz nemam tuseni, kolik ceho bude potreba...

Vypadavat ma 126 desticek/den, v tuto chvili ma byt 147 (nebo chybet 609 ), mam 403 (chybi 353 ), mam 53% hotovo.
    Stav vazicek : idealne 2934 kusu (2520/den ), mam 5814 z 15120 (38% ).
    Stav helikonii : idealne 1508 kusu (1295/den ), mam 1829 z 7770 (23% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.
    Tyto pocty jsou ale N*E*J*N*I*Z*S*I nutne, protoze krome ctvercovych se klice ziskavaji nahodne!!!

13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Ahojky všem přeji krásný podvečer,

řekla bych, že jsem tak v jedné třetině a nejméně nebo-li vůbec mi nepadají vlnité klíče, ale myslím, že to nakonec dám - času je dost, pěstování mi jde hezky od ruky a padátka také padají slušně, alespoň je to napínavé.
    Jinak na téma hnůj - také jako většina ho používám pouze na rozpěstování a poté se v pohodě obejdu bez něj, přes den jedu krátkou plodinu a na noc dávám tu dlouhou a jde to dobře i bez hnoje, mám na ploše pár zvířátek tak co vyprodukují okamžitě házím na trh - u nás je vyprodáno a cena právě teď 177,55.

14. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Viki007 než při stavbě farmy nechat zdraví, to raději aktivovat pomocníka.

Vím, že ti v nemocnici dají na tlak léky. Je i jednoduchá přírodní pomoc - třezalka (to je mimochodem velmi nenápadná, ale úžasná bylinka), kokoška pastuší tobolka (zrovna jede ze země), česnek a zelí. Hlavně to chce klid a pohyb (stačí i procházky, třeba i s pár "dřepy" při sbírání bylinek). Hlavně si dopřát pohodu a klid -vím, to není zrovna jednoduché... hlavně když se necháváme rozhodit nevhodnými klíči...

15. abc23

abc23 Komisař fóra

Tassadar11 to se dá stihnout 3* krátky a 2* dlouhý? to já to stíhám jen po ty 3* krátký a na noc 1 x dlouhý :)
    A to jsem dnes na tajňačku odklikala v hokně něco.. snad tu nehraje šéfík.. lol

STYBI u nás hnůj za 232.98 a to rovnou 3 nabídky po 5 a 10 a 100ks :-D

16. aorere

aorere Perspektivní autor

2x vlnitý klíč
    0x kruhový klíč
    8x trojúhelníkový klíč
    Začínám být alergický na náhodný klíč, to snad nejde ani pravděpodobností, aby mi z 10 pokusů nepadl ani jeden kruhový klíč.

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

U nás na trhu není ani bobek :(
    ....."Otázek ohledně hnoje je stále hodně a jsme si vědomi toho, že většina z vás je ze změn zmatena a znepokojena.".....
    - Já nejsem ani zmatena, ani znepokojena. Já jsem naštvaná (slušně řečeno) každičkou akci. Nedostatek hnoje mi značně komplikuje hru. Pořád musím počítat, jak a co zasadit (jestli na obyč nebo na pohopole), abych stihla zase ještě ráno před odchodem sklidit.....Pořád překopávat pole - přes den poho, pak zas pidi... (ještě, že mám kombajn). Je to prostě na palici :( Máme pět ploch (+ občas cintorín) a hnojiště jen na 300 bobků o_O Vůbec nechápu ten argument RT, že tak rozhodli "na základě dlohodobé hratelnosti hry" o_O Ona byla před tou změnou nehratelná ?o_O Vím, že s tím modíci osobně nic moc udělat nemůžou, ale když budeme stále prudit, tak se snad někdo z RT zamyslí... S tím se prostě něco udělat musí.

No a ptž jsem si už pobrečela dost, tak teď k akci: helikónie 3950, Echmea 2860 + zaseto skoro všude, kamenná deska 417, takže dle sčotu dobrý. Klíče zatím neřeším (bo se z toho nechci zbláznit), času dost a nechci v tom mít bramboračku.

18. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Podle toho co čtu (a co jsem tušil), funkce "náhoda" je opravdu terno.
    Raději se tedy nebudu stresovat, pojedu napěstovat co se dá a ty "náhodné" výměny nechám až na konec.
    Předpokládám, nasbírat "přiměřeně" vyšší počty právě jako prevenci té jejich slavné "náhody".

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak dalších 9 pokusů přidalo

6 trojúhelníkových klíčů (celkem 12 ks)
    1 vlnitý klíč (celkem 7 ks)
    2 kruhové klíče (celkem 5 ks)

Zatím jsem v poklidu, žádný klíč nemám nadlimitní, ale to už mě určitě čeká po další sklizni dlouhodobek, které v tuto chvíli chybí. A zřejmě budu bojovat s kruhovýma kličema [​IMG][​IMG]

20. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

mě zase nepadá vlnitý klíč, to budou zase nervy :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.